Ad Code

Responsive Advertisement

Η ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΤΩΝ ΚΑΡΤΕΛ.


Μιλάνε όλοι για το σκάνδαλο Siemens και μας πιάνει ίλιγγος από τα 2,000,000,000? (2 δις ευρώ) που λεει η κυβέρνηση ότι είχαμε ζημιά. Συγκλονιζόμαστε με το σκάνδαλο Βατοπεδίου και τα 100,000,000? (εκατό εκατομμύρια) ζημιά του Δημοσίου.


Αυτά τα ποσά είναι ψίχουλα μπροστά στην ετήσια κλοπή του Έλληνα καταναλωτή από τα καρτέλ.



Ορισμένες παραδοχές θα μας βοηθήσουν:


1.         Με βάση τα στοιχεία τα καρτέλ επικρατούν στον κλάδο των τροφίμων


2.         Με βάση τις περισσότερες έρευνες πληρώνουμε ακριβότερα από τους άλλους ευρωπαίους τα τρόφιμα κατά μέσο όρο 30% (ανάλογα ποσοστά δίνει ο αρμόδιος Υπουργός κ. Χρυσοχοίδης σε σχετικές του συνεντεύξεις)


3.         Ο ετήσιος τζίρος των τροφίμων είναι 60,000,000,000? (60 δις ευρώ), σε μεγάλο κομμάτι του τζίρου αυτού τα καρτέλ ελέγχουν απολύτως τις τιμές και τα κέρδη, ας πούμε στο 50%, άρα στα 30,000,000,000? (30 δις ευρώ)


4.         Άρα η ετήσια κλοπή είναι 10,000,000,000? (10 δις ευρώ). Κάθε έτος. Ας πούμε ότι είναι υπερβολικό, ας το κάνουμε 5,000,000,000? (5 δις ευρώ) ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ.


5.         Ας προσθέσουμε σε αυτήν την κλοπή και δυο φορές ακόμα το ποσό αυτό υπολογίζοντας ότι υπάρχουν παράνομες πρακτικές σε πολλούς κλάδους πχ καύσιμα, τράπεζες, ξενόγλωσσα βιβλία, ασφαλιστικές εταιρείες, αυτοκίνητα, οικοδομικά υλικά κλπ.


6.         Ετήσια κλοπή από την τσέπη των καταναλωτών 15,000,000,000? !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (δέκα πέντε δις ευρώ), τουλάχιστον !!!!!


7.         Τα δέκα χρόνια της σπατάλης του έλληνα τα μέλη των καρτέλ κέρδισαν περίπου 120,000,000,000? (120 δις ευρώ) από τις παράνομες πρακτικές τους. Πολλά από αυτά τα χρήματα ο έλληνας τα δανείστηκε και τώρα τα χρωστάει στις τράπεζες και δεν μπορεί να τα πληρώσει.


Ξέρετε ποια είναι η ποινή για τους υπευθύνους ενός καρτέλ? Έξι μήνες φυλάκιση!!!!!


Ξέρετε τι ποινή έφαγε ένας πρώην τοξικομανής που έκλεψε προ πολλών ετών, υπό την επήρεια ναρκωτικών, ΜΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΖΑΝΤΑ? 4 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΗ, ΕΠΕΙΔΗ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΕ ΛΗΣΤΕΙΑ !!!!!!!!!!!!


Όταν σπάσει η ΣΙΩΠΗ των ΜΜΕ για τα καρτέλ ο κόσμος πρέπει να επαναστατήσει εναντίον αυτών που τα καλύπτουν. Πρέπει ΤΩΡΑ ο κ. Χρυσοχοιδης να πάρει μέτρα κατά των εγκληματιών που απομυζούν τον ελληνικό πλούτο. ΤΩΡΑ όχι αύριο το πρωί. ΤΩΡΑ. Ξέρουν τι πρέπει να κάνουν και απλά δεν το κάνουν επειδή τα λεφτά είναι πάρα πολλά.


Σας ευχαριστώ για την προσοχή σας


Με εκτίμηση

Φλωράς Γιώργος
ΘΑΛΑΜΟΦΥΛΑΚΑΣ




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση