Ad Code

Responsive Advertisement

Έβαλε τέλος στην «κόλαση» του γιου της



Μια ένεση ηρωίνης ήταν το «θανατηφόρο όπλο» που χρησιμοποίησε μία μητέρα για να βάλει τέλος στη ζωή του γιου της, ο οποίος έπασχε... από σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες.
Η Frances Inglis βρέθηκε αντιμέτωπη με την βρετανική δικαιοσύνη, κρίθηκε ένοχη και καταδικάστηκε σε ισόβια φυλάκιση, με ελάχιστο όριο έκτισης ποινής τα 9 χρόνια.
Η 58χρονη γυναίκα άσκησε έφεση, αφού σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της είναι αθώα.

«Έσωσα το παιδί μου από την κόλαση που ζούσε», είπε χαρακτηριστικά. Οι δικαστές του εφετείου στο Λονδίνο απέρριψαν την αίτησή της, τονίζοντας πως θα πρέπει να εκτίσει τουλάχιστον 5 χρόνια από την ποινή της, προτού μπορέσει να επαναλάβει την αίτηση της για έφεση.

Ωστόσο, τα μέλη της οικογένειας της δήλωσαν πως είναι στο πλευρό της, ενώ πρόσθεσαν πως ο 22χρονος Tom από το 2007 ζούσε σε μια κόλαση, έπειτα από ένα ατύχημα που είχε το οποίο του προκάλεσε σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες.

Να επισημάνουμε πως στο παρελθόν είχε προσπαθήσει να σκοτώσει το γιο της, αλλά τότε δεν τα είχε καταφέρει.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση