Ad Code

Responsive Advertisement

Η γέννηση της νέας Ανθρωπότητας. Ντοκιμαντέρ.

Η Γέννηση της Νέας Ανθρωπότητας!
με τον Ντρούνβαλο Μελχίζεδέκ.

" Μήνυμα:
Ξέρουμε ότι οι Μάγιας, οι Χόπι, οι Κόγκι και οι Αρχουάκο λένε όλοι τους ότι είναι απόγονοι της χαμένης ηπείρου της Ατλαντίδας. Αν και πριν από 200 χρόνια ο Πλάτωνας είχε μιλήσει για αυτήν την ήπειρο, ο κόσμος δεν ξέρει τι να σκεφτεί για αυτήν από την στιγμή που δεν έχει βρεθεί καμμιά απόδειξη ότι κάποτε υπήρξε. Τώρα που καταλαβαίνουμε τις σοβαρές αλλαγές που θα υποστούμε το 2012, περίοδος που οι Μάγιας ονομάζουν Το Τέλος των Εποχών, θα πρέπει να παρουσιάσω κάποιες πληροφορίες που τις γνωρίζουν μόνο πολύ λίγοι, λέει ο Ντρούνβαλο Μελχιζεδέκ στους θαυμαστές του.
Στη διάρκεια της επόμενης αναμετάδωσης θα εισέρθουμε στην αρχαία ήπειρο της Ατλαντίδας, επειδή εκεί είναι που αρχίζει η ιστορία μας. Όλα τα σημερινά μας προβλήματα προέρχονται από εκεί. Πριν από πάρα πολύ καιρό -- πάνω από 13 χιλιάδες χρόνια -- τα πλέγματα της ανθρώπινης συνείδησης άρχισαν να καταρέουν και η ανθρωπότητα άρχισε να χάνει την ανώτερή της συνείδηση. Αυτό είναι το τι αποκαλεί η Βίβλος Η Πτώση. Κάτι έπρεπε να γίνει αλλιώς η ανθρωπότητα θα συρικνώνονταν στο επίπεδο των ζώων. Καθώς μετακινήθηκε ο άξονας της Γης και βυθίστηκε η Ατλαντίδα στον ωκεανό, οι Μάγιας, οι Κόγκι και οι Αραχουάκο ξεκίνησαν με τα πλοία τους να βρούνε καινούργιους τόπους.
Η ανθρωπότητα συρικνώθηκε κάτω από το επίπεδο συνείδησης που είχε κάποτε πετύχει. Οι γυναίκες και οι άντρες που πριν ήταν πιο εξελιγμένοι, έγιναν γρήγορα βάρβαροι με προβιές, αμαθείς, χωρίς ακόμα της γνώσης του πως να ανάψουν μια φωτιά. Τα Μερ-Κα—Μπα πεδία τους ή τα φωτεινά τους σώματα έκλεισαν αφήνοντάς τους ανυπεράσπιστους ότα το μαγνητικό πεδίο της Γης εξαφανίστηκε. Η μνήμη της ανθρωπότητας έσβησε.
Τότε πάρθηκε η απόφαση σε ένα πολύ μακρινό μέρος και ένα πλανητικό σχέδιο άρχισε εδώ στην Γη, με σκοπό την επιστροφή της ανθρωπότητας στο επίπεδο συνείδησης που ανήκε. Αυτό κράτησε 13 χιλιάδες χρόνια, ακριβώς μέχρι τις μέρες μας. Η Ζωή γνωρίζει ότι δεν είναι πάντα δυνατόν να σωθεί κάποιο είδος με αυτόν τον τρόπο, αλλά αυτή την φορά ήταν επιτυχημένο.
Αυτή είναι η αληθινή ιστορία του πως συγκεκριμένοι άνθρωποι (που δεν τους επηρρέασε η πτώση) ανέλαβαν την πρόκληση και άρχισαν να δημιουργούν μια γεωμαντεία αρκετά δυνατή ώστε να διορθώση το πλέγμα της ανθρώπινης συνείδησης, που κάποτε περικύκλωνε την Γη, ώστε η ανθρωπότητα να μπορεί να επιστρέψει στο συνειδησιακό επίπεδο που είχε επιτευχθεί πριν.
Όλοι οι ζωντανοί οργανισμοί στη Γη, χρειάζοντε ένα συνειδησιακό πλέγμα το οποίο περικυκλώνει ολοκληρωτικά την Γη και χωρίς αυτά τα πλέγματα δεν υπάρχει συνείδηση. Όταν καταλάβετε τα επιστημονικά δεδομένα που υποθάλπτωνται στην ιστορία, θα εκπλαγείτε. Και όταν καταλάβετε το αποτέλεσμα του πειράματος αυτών των 13 χιλιάδων-χρόνων, οι καρδιές σας θα γεμίσουν με χαρά, επιδή το τι έγινε δεν είναι λιγότερο από την γέννηση μιας Νέας Ανθρωπότητας. Θα το ΔΕΙΤΕ αυτό, επειδή πρόκειτε να το ζήσετε!
Πέρα από το 2012 στην κυριολεξία! Εμείς, η ανθρώπινη φυλή ξαναξεκινάμε... και πάλι.
Από την καρδιά μου:
Ντρούνβαλο

Παρακαλώ υποστηρίξτε τους χρηματοδότες μας http://www.humicin.com και http://en.esoguru.com/Events "



Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση