Ad Code

Responsive Advertisement

O νεποτισμός, τα βοθρολύματα της ελληνικής δημοσιογραφίας που πληρώνει ο ελληνικός λαός μέσω της ΕΡΤ και άρθρα του τύπου "Με τα κρουασάν υπό μάλης"


Μάλιστα, τον πληρώνουμε για να μας βρίζει. Δημοσιογράφος εκ κληρονομικότητος και βολεμένος στην αμαρτωλή ΕΡΤ. Η εικόνα της παρακμής της Ελλάδας.

ΠΡΟΣ: Διευθυντή εφημερίδας «Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ»
Κύριε Διευθυντά,
Διάβασα με έκπληξη στο σημερινό φύλλο της εφημερίδας σας το άρθρο του συνεργάτη σας κ. Κωνσταντίνου Ζούλα, με τον τίτλο «Με τα κρουασάν… υπό μάλης». Η έκπληξή μου δεν οφείλεται τόσο στα όσα γράφει ο αρθρογράφος, όσο στο γεγονός ότι μια εφημερίδα την οποία θεωρούσα σοβαρή και κάποιου επιπέδου, φθάνει στο σημείο να δημοσιεύει κείμενα αυτής της στάθμης.
Δεν ασχολούμαι με τα όσα γράφει ο κ. Κ. Ζούλας. Κατανοώ ότι υπάρχουν μεταξύ μας πολλοί άνθρωποι με συμπλέγματα και προβλήματα προσωπικότητας, αλλά και πρόθυμοι να εξυπηρετήσουν διάφορες σκοπιμότητες.
Όσο διάβαζα το άρθρο τόσο βεβαιωνόμουν ότι κάτι απ’ αυτά ήταν που ώθησαν τον συνεργάτη σας στη σύνταξη του εμετικού λιβελλογραφήματος κατά των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας και ειδικώς κατά του Σώματος των Αξιωματικών. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση.
Θα ήθελα να σας επισημάνω ότι οι απόψεις αυτές αποτελούσαν ανέκαθεν θέσεις άλλων χώρων που ιδεολογικά ή για λόγους σκοπιμότητας διαπνέονταν από αντιπάθεια και μίσος κατά των Ενόπλων Δυνάμεων. Τελευταία οι θέσεις αυτές εκφράζονται από μια μειοψηφία του αποκαλούμενου αναρχοαυτόνομου χώρου. Άραγε εκεί επιθυμεί να ανήκει η εφημερίδα σας;
Επειδή δεν υπάρχει άλλη λογική εξήγηση, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι το δημοσίευμα αποσκοπεί στην εξυπηρέτηση συγκεκριμένων στόχων, τους οποίους, ως εφημερίδα, θέλω να πιστεύω ότι ακουσίως εξυπηρετείτε! Άραγε αποτελεί τον προάγγελο κάποιων δυσμενών για τις Ένοπλες Δυνάμεις αποφάσεων, και ο κ. Ζούλας (και κατ’ επέκταση η εφημερίδα σας) χρησιμοποιείται ως «λαγός»;
Αυτή τη στιγμή κύριοι, κάποιες χιλιάδες επίλεκτων Ελλήνων πολιτών, από τον βαθμό του Στρατιώτη έως τον βαθμό του Στρατηγού, ξενυχτούν υπό δυσμενείς συνθήκες, σε φυλάκια, νησιά, πλοία, αεροσκάφη, κέντρα επιχειρήσεων, εξασφαλίζοντας στη Χώρα το απαραίτητο πλαίσιο ασφάλειας και ειρήνης για την ανάπτυξη όλων των δραστηριοτήτων του Κράτους και του Λαού. Μέσα στο γενικότερο κλίμα διαφθοράς, ο ελληνικός λαός θεωρεί τις Ένοπλες Δυνάμεις της Πατρίδας ως λάμπουσα εξαίρεση. Την θέση αυτή δεν μπορεί να την μεταβάλει οποιαδήποτε συμπλεγματική ή κατευθυνόμενη πένα.
Ποιες σκοπιμότητες λοιπόν εξυπηρετεί αυτό το θλιβερό και υβριστικό δημοσίευμα που παράλληλα αποτελεί ύβρη και προσβολή του Ελληνικού Λαού, από τον οποίο οι Ένοπλες Δυνάμεις προέρχονται και του οποίου έχουν τον απόλυτο σεβασμό και εκτίμηση;
Νομίζω ότι μία συγνώμη για την ύβρη, ως διεύθυνση της ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ, θα ήταν το ελάχιστο που θα αναμέναμε. Όσο για τον κ. Ζούλα, θα μπορούσατε να τον στείλετε… στους“Ατενίστας”, μήπως και κάνει κάτι πιο παραγωγικό.
Με τιμή
Δρ. Ιωάννης Παρίσης
Υποστράτηγος ε.α.
Διδάκτωρ Πολιτικής Επιστήμης
Λάρνακος 10, 15669 Παπάγου
ΥΓ. Αναμένω φυσικά ότι ο Κύριος Πρόεδρος της Δημοκρατίας και ο Κύριος Υπουργός Εθνικής Αμύνης θα έχουν κάτι να σας πουν.

Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση