Ad Code

Responsive Advertisement

Μητρός τε και πατρὸς και των άλλων προγόνων απάντων τιμιώτερόν εστιν η Πατρὶς και σεμνότερον και αγιώτερον και εν μείζονι μοίρα και παρα θεοίς και παρ᾿ ανθρώποις τοις νουν έχουσι. Σωκράτης, 469-399 π.Χ., Φιλόσοφος



Εδώ και πολλές ημέρες μετά την ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ (ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ) ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΉ, 27 ΜΑΪ́ΟΥ 2011 ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/05/tyxaio.html ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΦΤΑΣΩ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΩ ΕΑΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΛΑΘΟΥΣ ΑΠΌ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ ΜΟΥ Η ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΣΚΟΠΙΜΟΤΗΤΑ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΤΩΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ!!!!!
ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΜΠΟΪΚΟΤΆΡΩ ΚΑΠΟΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΑΦΥΠΝΙΣΗ , ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΛΙΣΤΑ  ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ (ακόμα δεν κατάλαβα να σας πω την αλήθεια ποιας εθνικότητας είναι αυτοί οι ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ!!!) ΣΤΟ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥΣ http://real-democracy.gr/el ,ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ (ειδικά στο ιστολόγιο http://olympia.gr/ που το έχω γράψει σαν σχόλιο ουκ ολίγες φορές!!! ).
Ο ΛΌΓΟΣ Η ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΜΕ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΙ ΗΤΑΝ :
1ος Έφτασε σε γνώση μου την πρώτη ημέρα συνάθροισης των ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ ένα επεισόδιο  ενός φίλου ενός φίλου μου , ο οποίος κατηγορηματικά μου δήλωσε πως ο φίλος του ουδέποτε υπήρξε στέλεχος ακροδεξιού σχήματος αλλά ήταν ένας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ , ΕΝΑΣ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΣ, ΕΝΑΣ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ!!!(ψύλλοι στα αυτιά μου μπήκανε.....)
2ος λόγος , προ 2 η 3 ημερών πριν έτυχε να ακολουθήσω μια σειρά από λίνκ (ο στόχος μου ήταν βρω κάποια σχέση του Παγκόσμιου αναρχισμού με την Παγκοσμιοποίηση και την NWO, ετοίμαζα ένα άρθρο για το blog.... ) και έφτασα στο http://www.anarkismo.net/ όπου και βρήκα πάρα πολλά ενδιαφέροντα ('οποιος κάνει τον κόπο θα κερδίσει την γνώση της πραγματικότητας και πως αυτή υφαίνεται από την NWO!!) , όπως και αυτό το άρθρο http://www.anarkismo.net/article/18246 .

Προσέξτε τώρα πως καμιά φορά η τύχη ευνοεί του τολμηρούς η τυχερούς , στις 27 Μαΐου μαθαίνω το συμβάν  του φίλου μου , το έχω στο μυαλό μου (στο ενδιάμεσο διαφημίζεται η Ισπανία από όλα τα blogs/ιστολόγια) αλλά χωρίς όμως να το πολυσκεφτώ βλέπω μια ομοιότητα επικίνδυνη και ξαναπάω βιαστικά στο http://www.anarkismo.net/ , όπου είχε πολλά άρθρα γραμμένα στα Ελληνικά και το μάτι μου πάει σε αυτό http://www.anarkismo.net/article/19682 (


http://alexander-hellas.blogspot.com/2011/06/469-399.html
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.