Ad Code

Responsive Advertisement

ΦΟΒΕΡΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ BILDEBERG, ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΕΛΒΕΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ

Σε μια συνέντευξη με "προεξέχοντα" Ελβετό τραπεζίτη, στο WeAreChange, της 30ής Μαΐου του 2011, εκτίθενται οι "βαθιές" σχέσεις μεταξύ των υψηλού επιπέδου διαχειριστών των ελβετικών τραπεζών και της λέσχης Bilderberg. Γίνεται σαφές ότι η Bilderberg χρησιμοποιεί ελβετικές τράπεζες για τις δραστηριότητες ξεπλύματος χρήματος, χρηματοδοτήσεις για ανατροπές κυβερνήσεων, δολοφονίες και χρεοκοπημένες χώρες.

Ο Josef Ackermann, διευθύνων σύμβουλος της Deutsche Bank και μέλος της διοικούσας επιτροπής της Bilderberg, θεωρούνται ως μια από τις σημαντικότερες φιγούρες, που προωθούν τα σχέδια για τη λογοκρισία στο διαδίκτυο και τον περιορισμό της ελευθερίας του λόγου, καθώς έρχονται σε αντίθεση με τα σχέδιά τους για πλήρη έλεγχο.

Η συνέντευξή του είναι εξαιρετικά ενδιαφέρουσα και ακούγονται "φοβερά" πράγματα, για τους στόχους της Λέσχης, το ρόλο των ελβετικών τραπεζών και το γενικότερο πλάνο "κατάκτησης" του κόσμο.
Παραθέτουμε ένα μικρό απόσπασμα από τα όσα είπε ο τραπεζίτης:
- Πιστεύετε ότι η συνάντηση Bilderberg, στο St Moritz έχει συμβολική αξία; Επειδή το 2009, έγινε στην Ελλάδα, το 2010 στην Ισπανία και να κοιτάξουμε τι συνέβη σε αυτές τις χώρες. Μήπως αυτό σημαίνει ότι η Ελβετία μπορεί να περιμένει κάτι κακό;
"Ναι. Η Ελβετία είναι μια από τις πιο σημαντικές χώρες γι' αυτούς, γιατί υπάρχουν τόσο μεγάλη κεφάλαια εδώ. Πρόκειται για συνάντηση, όπου εκτός των άλλων, θέλουν να καταστρέψουν όλες τις αξίες που αντιπροσωπεύει η Ελβετία. Βλέπετε ότι είναι ένα εμπόδιο γι' αυτούς, δεν ανήκει στην ΕΕ ή το ευρώ, δεν είναι απόλυτα ελεγχόμενη από τις Βρυξέλλες και ούτω καθεξής. Όσον αφορά τις τιμές δεν μιλάμε για τις μεγάλες ελβετικές τράπεζες, επειδή δεν ελέγχονται από την Ελβετία, αλλά από τους Αμερικανούς. Μιλώ για το πραγματικό πνεύμα της Ελβετίας, για τους απλούς ανθρώπους, που την αγαπάνε και θέλουν να την κρατήσουν ψηλά.
Σίγουρα έχει συμβολική αξία, όπως είπατε, όσον αφορά την Ελλάδα και την Ισπανία. Στόχος τους είναι να δημιουργήσουν ένας είδος αποκλειστικού 'Elite Club' που έχει όλη τη δύναμη και όλοι οι υπόλοιποι φτωχοί θα είναι από κάτω.

-Πιστεύετε ότι ο στόχος της Bilderberg είναι να δημιουργηθεί ένα είδος παγκόσμιας δικτατορίας, που ελέγχεται από τις μεγάλες παγκόσμιες εταιρείες, όπου δεν υπάρχουν κυρίαρχα κράτη πια;

"Ναι, και η Ελβετία είναι το μόνο μέρος που έφυγε με την άμεση δημοκρατία και βρίσκεται στο δρόμο τους. Χρησιμοποιούν εκβιασμούς, όπως στην περίπτωση της UBS, για να θέσουν τη χώρα μας ενώπιον μεγάλου χρέους, όπως ακριβώς έκαναν με πολλές άλλες χώρες. Στο τέλος ίσως θέλουν να κάνουν με την Ελβετία, αυτό που έκαναν με την Ισλανδία, όπου όλες οι τράπεζες και η χώρα, πτώχευσαν.

-Και, επίσης, να επέλθει κάτι ανάλογο στην ΕΕ;

"Βεβαίως. Η ΕΕ είναι κάτω από τη Bilderberg".

-Τι πιστεύετε πως θα μπορούσε να σταματήσει αυτό το σχέδιο;

"Λοιπόν, αυτός είναι ο λόγος που σας μιλώ. Η αλήθεια. Η αλήθεια είναι ο μόνος τρόπος. Βάλτε ένα 'φως' σε αυτή την κατάσταση, για να τους εκθέσετε. Δεν τους αρέσει να είναι στο προσκήνιο. Πρέπει να δημιουργήσουμε διαφάνεια στον τραπεζικό κλάδο και σε όλα τα επίπεδα της κοινωνίας".
Λιακοπουλος
Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.