Ad Code

Responsive Advertisement

ΟΙ "ΙΛΛΟΥΜΙΝΑΤΟΙ" ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ-Βίντεο

Δεδομένου ότι η συζήτηση των κυρίαρχων, αλλά ισχνών, πλέον, αγορών, είναι η χρεοκοπία, φαίνεται πως οι τραπεζίτες "Illuminati" είναι διατεθειμένοι να προκαλέσουν μια νέα οικονομική κρίση, ως έναν τρόπο, για να θεσπίσουν το παγκόσμιο νόμισμα και τη Νέα Παγκόσμια Τάξη. Αυτός βέβαια ήταν ο στόχος τους και κατά τη διάρκεια της κρίσης του 2008.

Το Ντοκιμαντέρ του PBS Frontline, με τίτλο "The Warning", αποδεικνύει πως οι Illuminati τραπεζίτες "σαμποτάρισαν" εσκεμμένα το χρηματοπιστωτικό σύστημα και συνεχίζουν να το κάνουν.


Λίγο μετά, που ο Brooksley Βorn Γεννήθηκε, έγινε πρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς, τον Αύγουστο του1996, ο πρόεδρος της Fed, Alan Greenspan τον κάλεσε στο γραφείο του.


Εκεί είπε ότι θα δημιουργηθεί μια ρυθμιστική αρχή, η οποία δεν θα περιλαμβάνει την "πρόληψη" ή την "αστυνόμευση" των αγορών, των "δόλιων" δραστηριοτήτων, γιατί η «αγορά» θα φροντίσει γι' αυτό.
Θυμηθείτε ότι αυτό είναι το σημείο, όπου ξεκίνησε η δράση των Rothschild στην Αμερική!


Η ίδια η Fed και οι κεντρικές τράπεζες, σε γενικές γραμμές, είναι η μεγαλύτερη απάτη στην ιστορία του κόσμου. Δημιουργούν το δικό μας νόμισμα με τη μορφή χρέους. Ένα μέσο ανταλλαγής, δεν πρέπει να ανήκει σε κανέναν.


Το ντοκιμαντέρ περιγράφει τι έγινε, όταν έγινε προσπάθεια για ρύθμιση των 495 τρισεκατομμυρίων δολαρίων στην αγορά παραγώγων. Οι τέσσερις, Illuminati Εβραίοι, έλεγχαν τη λειτουργία του χρηματοπιστωτικού συστήματος των ΗΠΑ - Greenspan, Robert Rubin, Lawrence Summers και Arthur Levitt.


Σε ακροάσεις του Κογκρέσου, ο Bornh επέμεινε ότι προσπαθούσε να προστατεύσει τα χρήματα του αμερικανικού λαού από τις αλόγιστη πρακτικές των αμερικανικών τραπεζών.
Αλλά η "επιτροπή των τεσσάρων» διαβεβαίωσε το Κογκρέσο ότι οποιαδήποτε ρύθμιση θα "ρίξει" το σύστημα. του Κογκρέσου και εξαρτάται από τις εισφορές τραπεζών, που "υπογείως" έχουν συμφωνηθεί.


Το 1998, ακριβώς βάσει χρονοδιαγράμματος, το χρηματοπιστωτικό σύστημα σχεδόν κατέρρευσε, ως προάγγελος της μελλοντικής "φούσκας" των ακινήτων.


Η Fed έχασε, συνολικά 4,6 δισεκατομμύρια δολάρια.


Το ντοκιμαντέρ δείχνει -υπέροχα- ότι αν και η αμερικανική (και παγκόσμια), οικονομία ήταν σε κίνδυνο, και παρ' όλα αυτά κοντά σε καταστροφή, ο Κλίντον και ο Μπους αρνήθηκαν να ρυθμίσουν τα παράγωγα της αγοράς, και επέτρεψαν να δημιουργηθεί χρέος 595 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, κατά τη διάρκεια της "φούσκας".


Η "προφητεία" έγινε αληθινή το 2008. Λόγω των swaps, ο φορολογούμενος των ΗΠΑ αναγκάστηκε να αποζημιώσει τις ΗΠΑ και τις ξένες τράπεζες, για περισσότερο από δύο τρις ​​δολάρια.

http://eleftheriskepsii.blogspot.com/2011/06/blog-post_7751.html 

Δείτε το βίντεο χωρίς υποτίτλους 
 










Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.