Ad Code

Responsive Advertisement

Λοιπόν αρνάκια τι κάνατε σήμερα ?

Πως πήγε η μέρα αρνάκια? Πέρασε όμορφα χωρίς να μας πλησιάσει ο φόβος του τσοπάνη? Κάνατε τα προκαθορισμένα? Ολα αυτά τα απλά και στριμωγμένα που εξασφαλίζουν μια ημέρα με τους λιγότερους κινδύνους? Με το λιγότερο ρίσκο ανατροπής τις ισορροπίας από την σκλαβωμένη ζωή σας μέσα στο μαντρί?

Φαντάζομαι πως ναι , φαντάζομαι ότι πάλι δεν είπες καλημέρα στο γείτονα, φαντάζομαι πως απάντησες αυτοματοποιημένα σε ένα τι κάνεις? ενός συναδέλφου, φαντάζομαι ότι την τελευταία φορά που είπες σε αγαπώ με πάθος στον σύντροφο σου ήταν τότε που φοβηθηκες να μείνεις μόνος, φαντάζομαι ότι κλειστήκες ποιο πολύ μέσα στο καβούκι του φόβου σου..προσέχοντας πολύ να μην ξεχωρίζεις από το κοπάδι .
Φοβασε πολύ αρνάκι έτσι δεν είναι? Έμαθες να ζεις με αυτό τον φόβο και αυτός ο φόβος κατέληξε να είναι ο καλύτερος σου φίλος και σύμβουλος! Μονο που βγάζει μια άσχημη μυρωδιά ο φόβος σου και για αυτό το  κοπάδι - κοινωνία σου είναι τόσο βρωμερά σιχαμένη.
Μονο που ο ατομικός σου φόβος αρνάκι εμποδίζει την εξέλιξη προς την ελευθερία ! Δεν θες να είσαι ελεύθερο αρνάκι και δεν θες γιατί φοβάσαι τόσο γαμημένα πολύ! Θες να ζήσεις έστω και αν αυτό που ζεις είναι μια κόλαση. Έχεις τόσο πολύ συνδεθεί με τον φόβο που ξέχασες οτι η ζωή δεν είναι ένα σπίτι , ένα αμάξι και μια πιστωτική. Δεν είναι ένα μόνιμο προσκύνημα στα μεγαλύτερα αρνάκια . Δεν είναι καν η γνώση σου για τον κόσμο , ζωή είναι να είσαι ελεύθερο ,  να μπορείς να δεις στα μάτια τον κακό το λύκο , να μπορείς να κάνεις έρωτα σαν να είναι η τελευταία σου φορά , να ανασαίνεις όπως ανασαίνει η γη, να προσφέρεις χαρά , να δέχεσαι αγάπη !
Είναι άδικο αρνάκι μου να είσαι χεσμένο από τον φόβο και ταυτόχρονα να δηλώνεις λιοντάρι , έτσι σε παρεξηγούν τα άλλα αρνάκια και μυρίζουν πιο πολύ αυτή την μπόχα του φόβου. 
Ξέρεις αρνάκι όταν έρθει η αναπόφευκτη ώρα που θα δεις τον τσοπάνη να σε στριμώχνει στην στρούγκα δεν θα σκέφτεσαι τον θάνατο άλλα όλα όσα δεν τόλμησες να πράξεις για να ζήσεις ελεύθερα!
Ξέρεις αρνάκι είναι αλήθεια ότι ο τσοπάνης που και που σφάζει τους μπροστινούς σου, είναι αλήθεια ότι δεν θες να το δεχτείς το απορρίπτεις ως μη γεγονός!!
Περιμένεις πολλά χρόνια τώρα αρνάκι , πολλές γενιές πριν από εσένα βρέθηκαν σε αυτή την θέση , ένα μεγάλο μυστικό είναι ότι τελικά όλες οι προηγούμενες γενιές έφθασαν στον τσοπάνη στριμωγμένες στην στρούγκα! Όλοι οι συγγενείς σου έφθασαν εκεί ενώ είχαν πράξη όλα τα πρωτόκολλα σωστά...και αυτοί φοβόντουσαν και αυτοί έσκυβαν κεφάλι...ακολουθούσαν όλους τους κανόνες , όλα τα αναγκαία μονοπάτια του μη , όχι απαγορεύεται...έκαναν πράγματι τα πάντα καλά όπως είχαν εκπαιδευτεί άλλα το τέλος ήταν πάντα το ίδιο ..ο τσοπάνης τα στρίμωξε στην στρούγκα!!  Δεν θέλω να στεναχωρηθείς με αυτό το μυστικό που σου είπα άλλα είναι η αλήθεια ο τσοπάνης δεν θυμώνει μαζί με σένα η με κάποια άλλα προβατάκια από το κοπάδι απλά είναι η εξέλιξη σου ..είσαι φοβισμενο για να πας αναγκαστικά προς τα εκεί ..προς την στρούγκα!!
Ξερεις προβατάκι όλα όσα σου έχουν μάθει είναι για να μπορέσεις να μπεις πιο εύκολα μέσα σε αυτό το στενό δρομάκι που περιμένει ο κύριος με την κόκκινη ποδιά!! Προβατάκι νομίζω ότι φέτος αυτός ο κύριος θα έρθει πιο γρήγορα και όχι το πασχα , θέλω την βοήθεια σου λοιπόν, θέλω να σταματήσεις να βοσκάς, να σταματήσεις να δίνεις το γάλα σου , να σταματήσεις να βελαζεις , να σταματήσεις να εργαζεσε , να σταματήσεις να δίνεις ...θέλω από εσένα να σπάσεις σαν γρανάζι μέσα στην μηχανή και θέλω να το κάνεις όσο πιο γρήγορα γίνεται!!
Θέλω να σηκώσεις τα μάτια ψηλά και να νοιώσεις ασύγκριτος , αδέσμευτος , θέλω να μπορέσεις λίγο πριν τον τσοπάνη να κοιταξης τον κακο τον λύκο και να του δειξης τα αρχίδια σου!!! Θέλω να κάνεις έρωτα σαν την τελευταία σου φορά, να νοιώσεις το αίσθημα του ηρωισμού και της θυσίας, θέλω να ανατριχιάσεις ολόκληρος από το άδικο που έκαναν τόσα χρόνια σε όλο το κοπάδι , θέλω να διψάσεις για ζωή πράγμα που σημαίνει να διψάσεις τώρα για εκδίκηση , θέλω να σταθείς για λίγο και να γειωθείς με την μάνα σου την γη , να κατανόησης ότι δεν θα σου λείψει πότε τίποτα ότι όλα είναι εν καλοστημένο παραμύθι για να είσαι μόνιμα σε φόβο!
Τι λες μπορείς ? Μπορείς για λίγο έστω και στα ψέματα να υποδυθείς το άφοβο αρνί? μπορείς έστω για λίγο να δείξεις ότι κατάλαβες ? ότι αποδείχθηκες τον ρόλο σου και τώρα διεκδικείς? Τουλάχιστον αν το κάνεις όταν έρθει η στιγμή θα ξέρεις ότι έκανες όλα όσα η φύση σου μπορούσε να κάνει ...και ξέρεις κάτι αρνάκι ? αν κάνεις όλα όσα μπορούσε η φύση να κάνει θα πεθάνεις σαν ένας ελεύθερος αετός !!! Που θα έχει προλάβει να δει όλα τα τοπία του κόσμου..που θα έχει πετάξει ελεύθερα και ευτυχισμένα στο μακρινότερο ταξίδι της γης . Στο ταξίδι της ελευθερίας του ανθρώπινου είδους !! Τι λες πετάμε μαζί?  


STRANGER



Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.