Ad Code

Responsive Advertisement

ΩΜΗ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ! ΜΟΝΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ!

Σε μια λυσσαλέα προσπάθεια να εκλεγούν μόνο μουσουλμάνοι βουλευτές στις 3 εκλογικές έδρες, επιδίδεται το τουρκικό προξενείο στη Θράκη.
Σύμφωνα με τα αποτελέσματα των πρόσφατων εκλογών, τόσο με το ΠΑΣΟΚ όσο και με τον ΣΥΡΙΖΑ, εκλέγονται μειονοτικοί.





Η προσπάθεια, μάλιστα, να εκτοπίσουν τη ΝΔ για να μην κερδίσει έδρα στο νομό, επέβαλε την μετακόμιση του Ιλχάν Αχμέτ από τη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη στη Δημοκρατική Αριστερά του Κουβέλη, προκειμένου να εκπληρωθεί ευκολότερα το σενάριο της μη εκλογής χριστιανού στις εθνικές εκλογές της 17ης Ιουνίου.

http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1892:2012-05-31-11-06-44&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2
Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.