Ad Code

Responsive Advertisement

ΜΗΤΡΙΚΟ UFO ''ΞΕΦΟΡΤΩΣΕ'' ΣΤΗ ΝΟΡΒΗΓΙΑ, ΜΑΪΟΣ 2012.

Μητρικό UFO έκανε την εμφάνισή του στο Νάρβικ (Βόρεια Νορβηγία) πάνω από το Εθνικό Πάρκο Abisko, στα μέσα Μαΐου του 2012. Δυστυχώς ο μάρτυρας που κατέγραψε και αποκάλυψε το γεγονός δεν προσδιόρισε την ακριβή ημερομηνία και ώρα της μεγαλιώδη εμφάνισης.








Το μητρικό UFO είχε την ίδια συμπεριφορά με αυτό που καταγράφηκε στο Μεξικό τον Μάιο του 2009, αφού σύμφωνα με τον μάρτυρα εξαπέλυε πολλά άλλα μικρότερα αντικείμενα στα πλάγια προς τα δεξιά.



Οι διαχειριστές του katohika.gr διατηρούν το δικαίωμα τροποποίησης ή διαγραφής σχολίων που περιέχουν υβριστικούς – προσβλητικούς χαρακτηρισμούς. Απαγορεύεται η δημοσίευση συκοφαντικών ή υβριστικών σχολίων.Σε περίπτωση εντοπισμού τέτοιων μηνυμάτων θα ακολουθεί διαγραφή


Φιλε μου ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα.