.

Χιλιάδες οι νεκροί στην Συρία από χρηση χημικών...! Φθάνει η προπαγάνδα πια ..πείτε την αλήθεια !

Θέλουν να ξεκινήσουν τον τρίτο παγκόσμιο πόλεμο ! Δεν έχουν κανένα ενδοιασμό να στείλουν για θυσία και άλλους χιλιάδες ! Ποια τρομοκρατία και ποια ρουκέτα από άλλη χώρα? Ποια ρουκέτα απ αντάρτες ? Γιατί ο Άσαντ τι είναι κανένας άγιος?

Ποιος τον στήριζε τόσα χρόνια?Ποιος δίνει δις δολάρια το χρόνο επιχορήγηση σε στρατούς στης χώρες της αραβικης "άνοιξης"?

Μην κοιτάτε τα θέατρα που δημιουργούν για να σας κάνουν να δέχεστε τα όποια νέα βήματα στην σκακιέρα τους! Είναι όλοι όσοι κυβερνούν κάτω από συγκεκριμένη ατζέντα και εκτελούν εντολές κατά γραμμα! Κανείς μα κανείς δεν είναι καθαρός όλοι είναι λύκοι με προβια και έχουν φυτευτεί να εξελίξουν την ΝΕΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΤΑΞΗ!

Νωρίς την Τετάρτη λένε ότι οι αντάρτες έριξαν χημικά αέρια ....και γιατί τα έριξαν οι αντάρτες και όχι ο Άσαντ? Ποιοι χρηματοδοτούν και τους δυο?... Ποιος θα είχε ηθικό δίλημμα να κανει μια τέτοια πράξη?...Όσο εμείς συνεχίζουμε να ταϊζόμαστε από της υπνωτιστικές εκπομπές τους...όσο συνεχίζουμε να ψαρώνουμε στην δική τους πραγματικότητα τόσο θα συνεχίζουν να θυσιάζουν ανθρώπους στο σκηνικό της τρέλας που έχουν δημιουργήσει για τον πλανήτη!

Γιατί κΑνεις δεν λέει ότι όλο το παιχνίδι γίνεται ώστε οι Εβραίοι να συνεχίσουν να ελέγχουν τι μπαίνει και τι βγαινει από την Μεσόγειο? Ποια αραβικη άνοιξη και παπαριες?...

Ότι μπαίνει ,ότι καταναλώνεται ,ότι αγοράζεται ,ότι κινητε σαν εμπόρευμα το ελέγχουν οι Εβραίοι!! Και αυτό το καθεστώς προσπαθούν να χτυπήσουν και για αυτό το καθεστώς θα θυσιαστούν ακόμα χιλιάδες ! Αφήστε λοιπόν της μαλακίες περί δικαιωμάτων και δημοκρατίας ! Τα φράγκα είναι πολλά ..η ατζέντα συγκεκριμένη ..το σχέδιο παλιό ...και όλοι...και οι δυο μεριές ...κινούνται σαν μαριονέτες από το ίδιο λόμπι!

Τα ίδια και Αίγυπτος ,τα ίδια και όποια άλλη φωτιά θα ανάψει στην Μεσόγειο!! Την διώρυγα του Σουέζ δεν την αφήνουν οι Εβραίοι ...γιατί είναι πολλά τα λεφτά Χάρη!!! Και για τα γαμημένα ζωγραφιστά χαρτάκια ...και την δική σου σύμφωνη γνώμη ....(γνώμη του κόλου μιας και πάντα επιφανειακός και ψαρακας θα παραμείνεις ) αυτοί θα συνεχίζουν να θυσιάζουν παιδιά !!

Ξυπνα μαλάκα , έχεις χαψει ότι έχεις οικονομική κρίση και αφήνεις τον κόσμο γύρω σου να καταρρέει...αυτός ο κόσμος είναι δημιούργημα σου....είναι η δημοκρατία σου ...είναι οι λαοί που τους έδωσες την γνώση ...Ξυπνα μαλάκα .....σε έχουν βάλει να κοιτάς το δεντρο... σε έχουν κάνει κότα για να μην τους σταματήσεις!!

ΑΝΤΙΣΤΑΣΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΜΑΧΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΝΤΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ ..... ΞΥΠΝΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ... ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ .... !

Starnger ..περίμενε τα πυροτεχνήματα για να δεις αν αξίζει να με ακούς .... Θα έρθουν και αυτά ... δυστυχώς έχεις επιλέξει να είσαι θεατής .... που του αρέσει να χειροκροτεί ... Θα έρθει και αυτό που πρέπει για να με ακούς πιο καθαρά....ΔΥΣΤΗΧΩΣ!

ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΣΚΕΨΗΣ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ... ΤΙ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ?...

ΕΣΤΗΣΑΝ "ΣΕΡΑΓΕΒΟ Νο 2"
Φωτό ντοκουμέντο από τους χημικούς πυραύλους αποδεικνύουν την προβοκάτσια

Όλο και πληθαίνουν οι ενδείξεις ότι τα βλήματα που έπληξαν χθες συνοικία της Δαμασκού προήλθαν από τους ισλαμιστές αντάρτες σε μία εγκληματική προβοκάτσια που κάνει την ρίψη του όλμου στο Σεράγεβο το 1995 και τους 38 νεκρούς, η οποία προκάλεσε την επέμβαση του ΝΑΤΟ στον γιουγκοσλαβικό εμφύλιο να μοιάζει με απλό ... χαστούκι.

Ήδη η Μόσχα αναφέρει ότι υπάρχουν ισχυρές αποδείξεις ότι πρόκειται για μια ειδικά διασκευασμένη ρουκέτα με μία «δηλητηριώδη ουσία η οποία δεν έχει ταυτοποιηθεί ακόμα», αλλά είναι «όμοια με τη ρουκέτα η οποία χρησιμοποιήθηκε από τρομοκράτες στις 19 Μαρτίου στην περιοχή της Χαν Αλ-Ασσάλ» συν το γεγονός ότι η εν λόγω ρουκέτα "εκτοξεύθηκε από θέση ελεγχόμενη από τους επαναστάτες"...

Ιδού οι φωτογραφίες ντοκουμέντο τις οποίες επικαλούνται οι Ρώσοι με δύο "υπόλοιπα" εκ των βλημάτων που έπληξαν την Δαμασκό. Είναι σαφές ότι ο συριακός Στρατός δεν χρησιμοποιεί τέτοια βλήματα τα οποία είναι αυτοσχέδιες χημικές ρουκέτες.

Επειτα έγινε γνωστό ότι έπληξε μια συνοικία της οποίας οι κάτοικοι είναι φιλοκαθεστωτικοί.

Και τρίτον, γιατί να κτυπήσει με χημικά ο Στρατός τώρα που κερδίζει σε όλες τις μάχες και μάλιστα μέσα στην πρωτεύουσα της Συρίας και με στόχο όχι μονάδες των ανταρτών, αλλά αμάχους;

Η προβοκάτσια δείχνει να είναι βέβαιη και οι στόχοι της πασιφανείς: Να προκληθεί επέμβαση των δυτικών και διάσωση των ισλαμιστών.

Εκτός αυτού η συγκεκριμένη επίθεση έγινε δύο ημέρες μετά την έναρξη της επίσκεψης επιθεωρητών του ΟΗΕ αναφορικά με τη χρήση χημικών στη σύγκρουση, αλλά και της ανακάλυψης ομαδικών τάφων δολοφονηθέντρων από ισλαμιστές αντάρτες στα αλαουτικά χωριά πλησίον της γενέτειρας των Άσαντ στη περιοχή της Λατάκειας.

Να πούμε ότι το νέο έγκλημα συντελέστηκε ενώ αποκαλύπτεται τώρα με καθυστέρηση 19 ετών ότι ο όλμος που ρίφθηκε και προκάλεσε το μακελειό αμάχων στο Σεράγεβο και έγινε αφορμή για την επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Βοσνία, την εκτόξευσαν ισλαμιστές από τις δυνάμεις του Αλία Ιζεντμπέκοβιτς!

Ο Νορβηγός καθηγητή Ola Tunander από το Ινστιτούτο Έρευνας για την Ειρήνη (Όσλο) αποκάλυψε τα αποτελέσματα έρευνάς του σε συνέδριο στην Στοκχόλμη, ότι ο όλμος που έγινε αφορμή για την επέμβαση του ΝΑΤΟ στην Βοσνία, εκτοξευθηκε από τις δυνάμεις του Αλία Ιζεντμπέκοβιτς!

Ο καθηγητής συγκρίνοντας την προπαγάνδα πριν την εισβολή στην Λιβύη και την διαφαινόμενη επέμβαση στην Συρία, έκανε λόγο για διαστρέβλωση της αλήθειας προκειμένου να προωθηθούν οι στρατιωτικές επεμβάσεις, προχώρησε όμως και ένα βήμα παραπάνω: “Πολλές φορές, θηριώδη εγκλήματα κατά αμάχων που προκαλούν τις επεμβάσεις, γίνονται από τις ίδιες τις πλευρές που επιδιώκουν την επέμβαση! Χαρακτηριστικό παράδειγμα (όπως τόνισε), ήταν αυτό της Βοσνίας.”

Ο Νορβηγός καθηγητής που διατηρεί στενούς δεσμούς με το ΝΑΤΟ, μιλώντας για την σφαγής την αγορά του Μαρκάλε, για την οποία το διεθνές δικαστήριο της Χάγης έχει ήδη καταδικάσει τον Σερβοβόσνιο στρατηγό Stanislav Galic, αποκάλυψε πως τόσο η ομάδα διαχείρισης κρίσης του ΝΑΤΟ, όσο ο πρόεδρος της στρατιωτικής επιτροπής της συμμαχίας Vigleik Eide αλλά και οι Νορβηγοί υπουργοί εξωτερικών και άμυνας, είχαν στα χέρια τους το πόρισμα της επίσημης έρευνας.

Το πόρισμα κατέληγε με σαφήνεια ότι την δολοφονική ενέργεια την έκαναν οι ισλαμιστές του Ιζεντμπέκοβιτς! Όλοι παραδέχθηκαν ότι η επίθεση έγινε εναντίον των συμπολιτών τους, ουδείς όμως το ανακοίνωσε. “Και αυτό δεν είναι μεμονωμένη περίπτωση”, κατέληξε ο καθηγητής.

“Σε πολλές περιπτώσεις παρέμβασης που αργότερα βαπτιζόταν False Flag operation, υπήρξαν αντίστοιχες θηριωδίες για να προκληθούν αθώα θύματα δίνοντας έτσι το πράσινο φως για την επέμβαση, αφού τον φόνο τον χρεωνόταν ο αντίπαλος”.

Να σημειωθεί ότι αρκετοί δημοσιογράφοι τότε είχαν υποστηρίξει ότι όντως η επίθεση έγινε από Βόσνιους ισλαμιστές, γεγονός όμως που θάφτηκε ακαριαία για να γίνει η επέμβαση… Όπως άλλωστε θάφτηκε σε μία νύχτα το ναζιστικό παρελθόν του Ιζεντμπέκοβιτς και των Βόσνιων SS.

Την ώρα που ο συριακός Στρατος εχει ανακατάλαβει τις περισσότερες περιοχες που είχαν πεσει στα χέρια των ανταρτών και την ώρα που οι άνταρτες υποχωρούν υποτίθεται ότι το καθεστώς έριξε χημικά και μάλιστα σε φιλικό προς την κυβέρνηση προαστιο της Δαμασκου!

defencenet.gr


Share on Google Plus

About Nikolaos Gonos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

36 comments:

 1. ποιος εχει ωφελος απο την ριψη χημικων; αυτοι που θελουν να μπουν μεσα...αυτοι ριχνουν τα χημικα και λενε για τους αλλους...για να εχουν και την εγκριση του ΟΗΕ... απλα πραγματα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. διαλεγουμε να ας κανεις γνωστο τον τροπο σκεψης σου και δασης σου ωστε να τον ακολουθησουμε κι εμεις! μας λες σηκω...οκ...να κανουμε τι? να παμε που? μας λες δες...οκ...να δουμε τι? ποτε? ποιον? που? μιλα πιο συγκεκριμενα αν μπορεις γτ δε θα καταφερεις τπτ οπως βλεπεις με τις παραβολες! κατα τα αλλα βοηθας. αλλα βοηθας λιγο. εισαι λιγος ενας. βαλε μας στο παιχνιδι με το να γινεις πιο συγκεκριμενος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Δεν νομίζω ο Άσαντ να θέλει να σκοτώσει τον λαό του...γιατί να το κάνει;; αφού το 70% θέλει Άσαντ....ένας λόγος που οι ισλαμιστές με τους αμεικάνους και ισραηλινούς χάσανε τον πόλεμο είναι και γιατί ο λαός δεν τους στηρίζει.....σίγουρα η μασωνεία και οι εβραίοι δεν θα τα παρατήσουν..δεν ξέρω όμως πόσους νεκρούς είναι διατεθειμένοι να χάσουν....γιατί οι σύριοι...οι ιρανοί...ρώσοι..κινέζοι...και να χάσουν από 5 εκατομμύρια ο καθένας...δεν τρέχει τίποτα είναι κράτοι έθνοι......οι αμερικάνοι όμως με τους άγγλους τους βλέπω λίγο δύσκολα..΄με συμβατικό πόλεμο..δηλαδή με απλά όπλα χωρίς πυρηνικά....αν πάμε όμως στα πυρηνικά...τότε βλέπω επιβεβαιώνεται η αποκάλυψη του ιωάννη...ότι το 1/3 της γης θα χαθεί.....δεν ξέρω τον αμερικάνο, stranger τον βλέπω λίγο φοβισμένο.....άλλες εποχές με σαντάμ και αφγανιστάν θα είχε βγάλει τον στρατό έξω....λίγο κότα τον βλέπω και μάλλον πρέπει να έχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. καλημέρα εδώ πρέπει να προσθέσεις και την σφαγή των Αλεβιτών που έγινε στην Λαττάκεια από τους Ισλαμιστές!!!
  Τότε η εικόνα είναι ολόκληρη....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Σώπα ρε προφήτη σοβαρά? Ρε τι μας λέει ο άνθρωπας, τα αυτονόητα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Αν και δεν πιστευω πως ο Ασαντ εριξε τα χημικα , το ποιος τα εριξε λιγη σημασια εχει γι αυτους που τα δεχτηκαν . Το θεμα ειναι αλλο . Μιλας για ξυπνημα της κρισης μας και της συνειδησης μας , ομως υπαρχουν και καποιοι που ποτε δεν αφησαν ουτε την κριση , ουτε τη συνειδηση τους να κοιμηθει και ισως και γι αυτο να μπαινουν και στα ΚΑΤΟΧΙΚΑ . Εκεινο που σου ζητω για μας που η συνειδηση μας δεν μας αφηνει να ησυχασουμε και η ψυχη μας ποναει παντα για το αδικο-κι αυτη τη στιγμη διπλα γιατι αναμεσα στους Συριους υπαρχει μπολικο κι ανοθευτο ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΙΜΑ που χυνεται-τι μπορουμε να κανουμε . Εκτος απο το να προσευχομαστε γι αυτους τους ανθρωπους και να τους στελνουμε τη θετικη μας ενεργεια ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ . Εγω σε συγκεντρωσουλες διαμαρτυριας και λοιπα συστημικα πανηγυρακια που χρησιμοποιουνται προς εκτονωση δεν πιστευω . ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ; ΠΡΟΤΕΙΝΕ ΚΑΤΙ . Υ.Γ το κακο που λες το νιωθω κι εγω πως ερχεται . Ισως να πρεπει . Ισως .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ...κατ αρχην φιλε μου-αγαπημενε φιλε-δεν ειναι
  τροπος αυτος,σ ορισμενες απο τις αναρτησεις σου ναποκαλεις το κοσμο που σε διαβαζει "μαλακες".Μην εχεις την εντυπωση , πως αυτα που λες ειναι καινουργια και πονηρα.Μην εχεις
  την εντυπωση οτι απευθυνεσαι σε γεροντες-αμαθεις η καθυστερημενους πολιτικοοικονομικα και ανημερωτους η μη ενημερωμενους αν θες.Παρακολουθω τον τροπο δρασης των"δολοφονων των λαων" εδω
  και πολλα χρονια...τοτε απο το Σεραγεβο...
  Θυμασε την Μαλβινα και τον Ραφαηλιδη...εαν
  τους προλαβες...
  Προσωπικα πιστευω οτι εγω και οι υπολοιποι...
  "μαλακες των κατοχικων"δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα για τα νεκρα παιδακια των Συριων που
  ειδα σημερα (ακουμπητα) δολοφονημενα .
  Τωρα αν εσυ εχεις την δυναμη να αντισταθεις
  εκτος διαδυκτιου καντο.Εγω προσωπικα σου το
  εγραψα οταν η πεινα θ αναι στη πορτα μου.ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΟΣ ΥΠΑΙΤΙΟΥ ΚΑΙ ΤΙΜΩΡΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Δώσε μας λοιπόν τον τρόπο σκέψης σου, πως ακριβώς αντιμετωπίζεις τα πράγματα ... Εσύ τι κάνεις εκτός από το να γράφεις σε ένα χαζοκούτι άρθρα γεμάτα μυστήριο και συνωμοσία????
  Ίσως αυτοί οι μακάκες που βρίζεις πέρα από άρθρα, να κάνουν περισσότερα πράγματα φίλε strager από το να είναι μακάκες.  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. ρε χαλαρωστε, μην ακουτε κανεναν, τιποτα δεν θα γινει...ολα καλα κι ολα ωραια οπως ελεγε και ο νταλαρας...stranger χανεις τον χρονο σου αφου ο κοσμος ειναι εκτος απο μαλακας και ψεκασμενος τι περιμενεις...σε λιγο που θα πεσει πουτσα τοτε θα αρχισουν να ψαχνονται αλλα...τοτε...θα ειναι παρα πολυ αργα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Δεν νομιζω πως καποιος απο εδω μεσα πιστεψε οτι τα χημικα προηλθαν απο τον Ασαντ.
  Απο την άλλη βλεπω πως αρχιζεις να μιλας πιο καθαρα και να μην αφηνεις την ακρη του νηματος που ειναι οι εβραιοι απ εξω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. "ΞΥΠΝΑ ΞΑΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΣΟΥ ... ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ .... !"
  Είναι αλήθεια... πλησιάζει το κακό και μπλοκάρουν συνεχώς τις διόδους που έχουν κάποιες συνειδήσεις με το χάρισμα της απεμπλοκής από τα γήϊνα μαγνητικά πεδία. Πάντως stranger μην είσαι τόσο αυστηρός, έχουν δημιουργήσει και συντηρούν ένα τρομακτικά νεφελώδες τοπίο που είναι πολύ εύκολο για κάποιον χωρίς οδηγό να "χαθεί". Δεν είναι μόνον θέμα προσπάθειας αλλά και γνώσης... Και υπάρχει πλέον χρόνος να δοθεί αυτή η γνώση? Κατά την πικρή μου άποψη... ΟΧΙ. Άρα χρειάζονται οδηγοί και όποιος επιθυμεί θα ακολουθήσει. Το είπε 2000 χρόνια πριν και ο Ιησούς Χριστός... Όποιος επιθυμεί πίσω μου ελθείν... Η ανθρωπότητα δεν θα εξαφανισθεί αλλά θα αρχίσουν οι επιζήσαντες πάλι από τις παράγκες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΑΜΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΓΛΕΝΤΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. ΟΜΠΑΜΑ ΑΚΟΜΑ ΖΕΙ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Παράξενε μου προκαλεί έκπληξη να πιστεύεις ότι πίσω από τα χημικά είναι o Άσαντ.
  Τον έχετε για τόσο βλάκα να ρίξει χημικά τώρα που είναι εκεί οι παρατηρητές το ΟΗΕ ????
  Το κόλπο είναι παλιό κάνουν τα ίδια που έκαναν στο σεράγεβο,για να εισβάλει το νατο.
  Είναι ξεκάθαρο,και δεν πρέπει να παραπλανουμε τον κόσμο.και όπως είπε ένας φίλος παραπάνω το 70% είναι πράγματι με τον Άσαντ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. Βρήκα και αυτό το οποίο είναι αρκετά αποκαλυπτικό....
  http://oimos-athina.blogspot.gr/2013/08/blog-post_23.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. o ποιο σωστος stranger ολων των εποχων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. Δεν υπάρχουν Ρώσοι, Κινέζοι, Ανερικανοι, Εγγλέζοι κλπ. Υπάρχουν μόνο ΑΥΤΟΙ κ εμείς!!!!!!!!! Εμείς είμαστε όλοι αυτοί που πιστεύουν στις ταμπέλες, επωνυμους δήθεν εχθρούς. Εμείς είμαστε τα θύματα!!! Φταίει ο Ασαντ, ο Αχμέτ, Η Βουγιουκλάκη, ο Ομπάμα, ο Πούτιν, ο Μάο, η Παπαρήγα........ Κλπ. Έτσι θέλουν ΑΥΤΟΙ!!!! Να φταίει ο ένας κ ο άλλος κ να τρωμε ο ένας τον άλλον. Κ όταν έρθει η ώρα τους, που ΑΥΤΟΙ έχουν ορίσει, κ θα τα έχουν κάνει όλα ΚΩΛΟ, τότε θα έρθουν σαν ΣΩΤΗΡΕΣ!!!!! Κ θα έχουν κ την απόλυτη αποδοχή, κ υποταγή!!!!!!!! Όλοι είμαστε αναλώσιμοι, ανάλογα με το συμφέρον τους. Γιαννης

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. τι να πω..μ φαινεται οτι ειμαι οντως μαλακας..για το γιατι ακριβως θα ειμαι σιγουρος στις 27..μαλακοφιλακια,μ.α.τ.σ. σμμμμμμουτσς

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. Η Μεσογειος αιχμαλωτη κολυμπαει στο αιμα με ολες τις διοδους της κλειστες . Ισπανια , Πορτογαλια , Ιταλια , Γαλλια μαστιζοντε απο φτωχια και λαθρομεταναστευση αρα εκτος απο την κριση , μεταφερουν και στο εσωτερικο τους και τα προβληματα των χωρων που εχουν πολεμους απεναντι και τα βαλκανια ετοιμα να παρουν φωτια ανα πασα στιγμη .Τωρα πια που το παζλ ενωθηκε , υπαρχει εστω και ενας που να μην καταλαβαινει γιατι η Ελλαδα βρισκετε σ αυτη την κατασταση ; Ενας που να μην πιστευει πως η κριση ειναι πλαστη και αποπροσανατολιστικη ; Πως δημιουργηθηκε ακριβως για να μην ειμαστε σε θεση να δουμε την πραγματικη εικονα ; Οπως και να εχει , η Ελλαδα ειναι φαρος ΑΥΤΟΦΩΤΟΣ . Οτι και να κανουν αυτο το φως θα φερει και παλι ολα τα καραβια στο λιμανι που ειναι ο εφιαλτης τους .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΓΚΥΡΟΒΟΛΙΟ ΤΟΥ ΑΛΛΩΤΕ ΣΟΒΙΕΤΙΚΟΥ ΣΤΟΛΟΥ ΣΤΗΝ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΗΤΑΝ (ΕΙΝΑΙ) ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ... Η ΣΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΗ ΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟ ΠΕΡΑΣΜΑ... ΕΧΕΙ ΑΜΕΣΗ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΙΑΝΗ ΤΟΥ ΣΤΡΑΒΩΝΑ.. ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ "ΣΤΡΑΥΡΩΣΗΣ" ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ.

  ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΠΟΥ Η Η.Π.Α. ΔΕΧΘΗΚΑΝ ΝΑ ΕΚΣΤΡΑΤΕΥΣΟΥΝ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ... ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΗΝ ΑΡΙΑΝΗ... ΗΤΑΝ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Η ΣΕΙΡΑ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ... ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΗ... ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΣΤΡΟ ΟΥΡΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΑΛΑΞΙΑ... ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΑΙΑ.

  ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΙ ΟΠΟΥ ΚΟΙΤΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΒΗΜΑΤΑ...

  ΑΠΟ ΤΟ 2006 Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ Β. ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ S300 ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ: ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ ΤΟΥ ΑΣΑΝΤ... Ε! ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΤΙ!...

  ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ... ΠΕΤΥΧΕ.

  ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟ Η ΣΤΟΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΣΜΟ... ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΝΕΑΡΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΕΙΣ... ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΝΩΣΤΕΣ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ... ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟ ΑΡΧΕΓΟΝΑ. ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΩΝ ΧΙΛΕΤΗΡΙΔΩΝ ΜΕΣΑ ΣΕ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΡΓΕΙΘΗ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ. ΣΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ... ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΚΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ.

  Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΡΘΕΙ... ΘΑ ΕΡΘΕΙ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ... ΕΥΤΥΧΩΣ Η ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΚΙΝΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ.

  Η ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ (ΕΓΩ) ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΣΥΝΟΛΟ (ΕΜΕΙΣ) ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΗ... ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΥΤΗ Η ΑΤΟΜΙΚΟΤΗΤΑ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΛΟΓΟ ΣΥΓΚΥΡΙΑΣ ΣΤΟ ΑΠΟΤΑΤΩ ΠΑΡΕΛΘΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΜΕΣΟ ΜΕΛΛΟΝ... ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΝΤΑΙ.

  ΟΙ Η.Π.Α. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΑ... ΟΙ ΥΨΗΛΑ ΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΕΣ ΤΙΣ.. ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ... ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΜΗΡΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΡΟΝΙΚΗ ΣΤΙΓΜΗ "ΑΝΟΙΞΑΝ" ΕΝΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟ ΤΟΞΟ - ΜΕΤΩΠΟ ΑΠΟ ΤΑ ΟΡΟΙ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΑ (ΜΑΡΟΚΟ)... ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟ ΩΚΕΑΝΟ (ΣΤΗΝ ΙΝΔΙΑ).

  ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ.

  ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ Η ΣΗΜΑΙΑ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΕΧΕΙ 50 ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΑΣΤΕΡΙΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Ξυπνηστε ο ενας,ανοιξτε τα γκαβα σας ο αλλος,ξεστραβωθειτε ο τριτος κλπ κλπ.
  Εμεις δηλαδη αγρον αγοραζουμε?Εσενα περιμεναμε να μας τα πεις τα καλαντα.
  Απο ΜΠΛΑΜΠΛΑΜΠΛΑ να φανε και οι κοτες.Απο τροπους αντιδρασης και λυσεις μηδεν εις το πηλικο.
  Και στο τελος τελος δε μαμεις,ΠΑΟΚ ΕΙΣΑΙ.
  ΠΑΟΚ ΕΔΩ ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΝΑΠΟΥ Η ΖΩΗ ΠΑΟΚ ΕΣΥ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΛΑ Τ ΑΛΛΑ ΓΑΜΑΤΑ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Καλο θα ηταν στο πισω μερος του μυαλου μας να κρατησουμε πως αυτο που εγινε- με τα παιδια κυριως- στη Συρια , ειναι μια θυσια προς τερψη των αφεντικων τους που τρελενοντε για αθωο , αγνο αιμα (ΕΝΕΡΓΕΙΑ) . Ετσι για να εχουν ουριο τον ανεμο σ αυτο που ετοιμαζονται να κανουν SOON VERY SOON . Bρητε το βιντεο με "το τελευταιο αντιο μητερας στο νεκρο παιδι της στη Συρια " , και θυμηθητε τις ζωγραφιες στο αεροδρομιο του ντενβερ . Ολα εχουν γινει κι εμεις απλα τα ζουμε . Αφου δεν παιρνουμε χαμπαρι απο τα τρειλερ , ηρθε η ωρα να δουμε 3D την ταινια παιδια .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΕΙ Ο STRAGER ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΟΙ ΑΝΤΑΡΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΑΣΑΝΤ. ΜΗΠΩΣ ΕΓΙΝΕ ΩΣΤΕ ΑΠΛΑ ΝΑ ΔΙΧΑΣΤΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΘΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ;
  ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ Ο ΗΛΙΘΙΟΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ GOD BLESS AMERICA. KAI ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ Ο "ΨΑΓΜΕΝΟΣ" ΠΧ ΡΩΣΣΟΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΟΛΑ ΦΤΑΙΝΕ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ.
  ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΘΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 24. ρε συ straighter αυτη η τεχνικη με το μαστιγιο και το σουβλακι ειναι για τα γαιδουρια,εμεις ειμαστε γατακια,νιαου

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΧΩ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΝΘΩ ΓΙΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ.
  ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΤΗΣ ΓΗΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ Η ΣΑΠΙΛΑ ,Η ΒΡΩΜΙΑ,Η ΠΑΡΑΚΜΗ,Η ΑΜΟΡΦΩΣΙΑ,Η ΔΙΑΦΘΟΡΑ,Η ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΥΤΡΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΕΤΕ ΤΑΧΕΩΣ ΜΕΣΑ ΣΑΣ.
  ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΒΡΕ ΒΛΑΚΑ ΤΗΝ ΣΤΕΝΑΧΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΝΝΕΛΛΗΝΑΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ!!!!!!!!
  ΤΟ ΞΕΡΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΥΛΙΚΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΟ,ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ...ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ.
  Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΓΛΩΣΣΑ ΟΜΙΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΡΙΣΕΜΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ!!!Ε ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΑΜΕ ΕΛΕΙΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ!!!!
  ΤΟ ΣΤΕΡΗΤΙΚΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΑΠΟΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΜΑΣ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΟΙΞΑΜΕ.
  ΠΕΝΘΟΥΜΕ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΑΜΕΝΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΑΝΕΙΑ!!!!
  ΚΑΙ ΣΑΝ ΕΣΧΑΤΗ ΥΠΟΚΡΙΣΙΑ ΕΠΙΛΕΓΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΝΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΡΙΑ!!!!!!
  ΜΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΡΧΕΤΕ ΠΟΛΕΜΟΣ!!!ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ "ΑΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΟΔΗΓΟ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟ ΔΕΝ ΦΟΒΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ" ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ.
  ΕΣΥ ΡΕ ΝΙΚΟΛΑΚΗ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ???ΣΕ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΡΩΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΣ.
  ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. σωστος. πολυ σωστη η τοποθετηση φιλε μου. νομιζω οτι εκει κρυβεται ολη η ουσια του θεματος.

   Διαγραφή
  2. Συμφωνώ απολύτως.

   Διαγραφή
 26. ένας πλανήτης δεν υπάρχει να μπεί αντίθετο ρεύμα και να μας δώσει μια καλή μετωπική κουτουλιά να γίνουμε η καινούργια ζώνη αστεροειδών. Αλλά να μην μείνει τίποτα μιλάμε, το μεγαλύτερο κομμάτι της γής να ναι μέγεθος χαλικιού και η ζωή που θα 'χει απομείνει ένα βακτήριο απάνω σ αυτό το χαλίκι; Μιά σκέψη...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. στρειντζερ επιτιθεσαι στον ασαντ αντι για τους εκτελεστες φασιστες απο αλλες χωρες??????? Πας καλα? Με το μελλον εξω πεφτεις...Αλλα κ για το παρελθον λαθος μας τα λες.... Δεν νομιζω πλεον πως εισαι τυχαιος τρελος με οπαδους.......κατι μυριζει...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. 9.00 κατι τετοιο φιλε , που δε σου κρυβω πως θα το ηθελα κι εγω , θα εκανε τα πραγματα πολυ ευκολα για μας , οποτε αστο . ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ .

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. -Πώς τα καταφέρνεις και λυγίζεις το κουτάλι? ρώτησε ο Νίο.
  -Αυτό που πρέπει να καταλάβεις είναι ότι δεν υπάρχει κουτάλι,του απάντησε ο μικρός.
  =============================================
  -Ποιος έριξε τα χημικά? Ο Άσσαντ ή οι "αντάρτες"?
  -Ποια χημικά?...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. O Asad tha kerdisi giati ehi ipomoni,ke doulevi me dikeo tropo
  an itan kapios alos tha tous eihe radisi olous tous misthoforous ke kakourgous
  ke kala tha ekane
  me tin ipomoni pou kani tha adamifthi kalitera
  merikoi pou to pezoun paraksenoi
  distihos erhete i ora pou apokaliptode
  opos oloi ke ola
  pada kati den mou arese me paraksenous ke oute edina simasia
  se paramithia
  omos paratirisa oti autos o paraksenos eine ligo distihismenos
  lipame

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. 8:37
  kanis lathos file na kitas mono konta
  timioi anthropoi iparhoun se oles tis patrides
  ke prepi na alilovoithoude
  idika otan iparhi megali anagi
  vlepeis oi islamistes pos endiaferode o enas gia ton allo
  akoma ke an eine se makrina kratoi
  eine dropi na legomaste Hristianoi ke na kitame mono tin gitonia mas
  ke min to pezeis poli geneos
  kratato gia eki pou hriazete, gia diskoles ores


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 32. http://kerberos-hellas.blogspot.gr/2013/08/youtube.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 33. Υποτηθετε οτι θα γινη τις επι χρημαση γυναικος το κιγκιδομα μεχρι της26 .....σιγα ????οσο για τα τεκτενωμενα κατω οσοι ξερουν εινε προ κατασκευασμενα ου ου ου .......ο νο νοητο .........η μονη εκπληξη τελικα θα εινε εαν και εφοσον αντιδρασουμε οι απαβλακομενη του πλανητη και παψουμε να γινομαστε βορα στα αρπαχτικα!!!!!!ναι τωρα σωθηκαμε!!!"!"αντε παιδακια πεξτε ακομα με τα κουβαδακια σας περιμενεται να σας χαρτζηληκονουν σκυψτε ταπεινωθητε γλυψτε για ενα μεροκαματο βγαλτε ο ενας τα ματια του αλλουνου αληλοκαρφωθητε οστε να αποληθη ο διπλα και ριξτε τα ολα στα σαυρακια ωστε να απονεχοπηισουμε την συνηδηση μας .......σφυριζουμε αδιαφορα δεν φταιμε εμεις για τιποτα καλε ..........τα σαυρακια ολα τα κανουν ........λοιπον αδελφια την κατσατε ειμαστε συνηπευθινη εξου και το βιντεο με το ραμενο στωμα και θα πληρωσουμε........εαν εχη σπαση η 5σφραγιδα εινε η αρχη του τελους..... Κοσμα του αιτωλου σημερα .......οσο για το υποφενο ασκω πιο σκληρη κρητικη στον ευτο μου και προσπαθω οτι δεν θελω να μου κανουν να το κανω στον αλλο .......και εκει που τελιωνη η δικια μου ελευθερια αρχιζη του αλλου ......δεν κρινω και δεν εχω δικαιομα να.προσβαλω κανεναν αυτα που αναφερω εινε διαπιστοσης ......μην περιμενεται να σας σωση κανεις.οσο για τα υπολοιπα λογια μονο λογια!"!!!!ΤΟ Ανορθωγραφο

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 34. Άσχετο. Με τους λάθρο τι θα κάνουμε, κάτι πρακτικό έχετε να πείτε;; Όταν αγριέψουν τα πράγματα θα επιδοθούν σε χοντρό πλιάτσικο και όχι μόνο κάποιοι...

  ΑπάντησηΔιαγραφή