Ad Code

Responsive Advertisement

Αεροπλάνο μαϊμου αλλη μια Σιωνιστικη Απάτη


Η υποτιθέμενη συντριβή του Germanwings ειναι μια νέα απάτη...δείτε τις εικόνες και προσέχτε πως οι απατεώνες εσκεμμένα έριξαν τα συντρίμμια ενός παλιού αεροπλάνου που ειχε βγει απο την γραμμή και να μας παρουσιάσουν για οτιδήποτε θέλουν οι αυτοί..

Εφόσον το κατέστρεψαν και το έκοψαν σε μικρά κομματάκια το μετέφεραν με ελικόπτερα στην προσχεδιασμένη περιοχή και το άπλωσαν στις πλαγιές 2-3 βουνών...για να προκαλέσει την εντύπωση και κατάπληξη της κατατρομαγμένης μάζας των υπνωτισμένων κονμφορμιστών.

Πρόσεξε την επόμενη (2) φωτογραφία! Η μέγα απόδειξη...παντού μπίλιες εκατοστών αλλα η σιωνιστικη γερμανική σημαιούλα να στέκεται στην πλαγιά του βουνού σαν να κυματίζει η εθνική θλίψη....και πονηρά να περνάει την είδηση για τον ψυχολογικό τραυματισμό της μάζας!

Αλλα οι βιαστές της συνείδησης δεν έχουν όρια...για να σιγουρευτούν οτι η μάζα θα μείνει υπνωτισμένη στον αριθμό της πτήσης...ειδού ο αριθμός της πτήσης δίπλα στην σημαιούλα της δυστυχής Γερμανίας!!! Ρε προγραμματιστές...σας είχα για πιο πονηρούς...

Δειτε εδω (3) πως οι ακριβοπληρωμένοι υπάλληλοι εχουν τοποθετήσει τα συντρίμμια κατα μήκος στα χαμηλά σημεία τις πλαγιάς...εκει που ειχαν εύκολη πρόσβαση και συνεπώς οι "πωλητές" άπλωσαν οτι ειχαν να "πωλήσουν". Σημειώστε οτι στις δύσκολες πλευρές των βουνών δεν υπάρχουν πολλα συντρίμμια...αλλα ολα ειναι μαζεμένα εκει που τους βόλευε.

Εδω μια εικόνα (4) απόδειξης της απάτης...για ακόμη μια φορα...τα συντρίμμια φυτεμένα απο τους υπαλλήλους στη χαράδρα.

Εδω η μοναδική εικόνα(5) που προκαλείται πυρκαγιά....αναμμένη απο τα χέρια των υπαλλήλων. Είσαστε καλά ρεεε; Μετα απο τέτοια σύγκρουση θα έπρεπε τα πλαστικά υλικά του εσωτερικού του αεροσκάφους να καίγονταν για μερες!!! Οι ελεγχόμενες χώρες απο την Σιων...οπως η Γερμανία και Ισπανία ειναι συνένοχες σε αυτην την μέγα απάτη.

Δείτε εδω (6) την καμπύλη των συντριμμιών και τη "φύτευση" των υλικών στο έδαφος...απαντήστε μας που βρίσκονται οι καρέκλες;;; Μήπως τις πάτε για ανακύκλωση;;; Το κομμάτι της ατράκτου το εχετε βαθειά φυτεμένο;;; Οι τουρμπίνες απο τιτάνιο που ειναι ρε υπνωτιστες;;;; Αυτες δεν διαλύονται λογο της κατασκευής του απο το τιτάνιο.

Αυτο το κομμάτι της ουράς (7) ...καλά σφηνωμένο στα βράχια δεν εχει ούτε γρατζουνιά....την στιγμή που ολα τα μερη της ατράκτου εχουν γίνει κολυμπηθρόξυλο....

Εδω φαίνεται το πηδάλιο (8) σφηνωμένο στους βράχους και ενα μερος της ατράκτου. Σημειώστε και πάλι δεν υπάρχει ούτε ΜΙΑ βαλίτσα ή κάποιο προσωπικό αντικείμενο των επιβατών!!!

Και η μεγάλη ερώτηση που καμια πορνη δημοσιογράφος δεν θέτει ειναι η εξής...που στο διάολο ειναι τα πτώματα;;; Ακριβώς! Φίλοι αναγνώστες ούτε ΕΝΑ για απόδειξη!!! Ούτε κόκκαλο..ούτε ρούχα...ούτε πιτζάμα!!! Ουδείς!! Διότι δεν υπάρχει ούτε ενας επιβάτης!!!

Για δες την εικόνα (9)...τι σου λέει η θλίψη στα πρόσωπα τους;;; Η Κυρία με τα γυαλιά; Σας λέει τίποτε η έκφραση της;;;

Εδω η μαφία των προγραμματιστών κατέφτασε (10)... η εμφάνιση τους γίνεται στο παρασκήνιο διότι πρέπει να τονιστεί το θλιβερό "ατύχημα"! Η παρουσία υψηλόβαθμων τονίζει στην ιεραρχική νοητική μας εκπαίδευση... την φροντίδα του πατέρα και της μητέρας...ή οποίου σωτήρα εσεις βάζετε στην θεση του...

Εδώ οι ξανθές κοπελιές(11) ...αν κοιτάξεις καλά τις σου λέει η εικόνα; Θλίψη δάκρυα και θρήνος για τους χαμένους;;; Ετσι εεε;;; Τοτε ο ρουφιάνος ο Ρόιτερς γιατί τις δείχνει με γυρισμένες τις πλάτες;; Σωστά... Διαφορετικά κάποιοι έξυπνοι θα αναρωτηθούν ποια τα πρόσωπα και θα αρχίσουν να ψάχνουν τα ονόματα πισω απο τα μπουφάν και την "θλίψη"... Πληρωμένες οι ξανθιές φίλε αναγνώστη!!! Για να δημιουργούν την θολούρα στην συλλογική συνείδηση....του συλλογικού τραυματισμού που φέρνει ενα τέτοιο μεγάλο ατύχημα.

Γιατι αποσκοπούν στον τραυματισμό της συλλογικής συνείδησης;..θα γράψουμε καποια αλλη φορα με περισσότερες εξηγήσεις....ο τρόμος της απάτη μες το προγραμμα του Ματριξ μας υπνωτίζει και δημιουργεί σοκάρισμα...ο φοβισμένος ανθρωπος δεν θέτει ποτέ ερωτήσεις...γιατι σταματάει να σκέφτεται ελεύθερα...γιατι γίνεται πρόβατο και τον πανε όποτε θελήσουν για θυσία...

Γιατι ειναι εύκολος στην χειραγώγηση και γιατι... ειδού η ευκαιρία να του κόψουν τα λίγα δικαίωματα που νομίζε οτι ειχε...

ΚΟΡΑΞ