Ad Code

Responsive Advertisement

CERN Neochori Vortex Yaldabaoth

«Τα ανθρώπινα όντα βρίσκονται σε ένα ταξίδι επίγνωσης, που έχει διακοπεί στιγμιαίως από εξωτερικές δυνάμεις» Carlos Castaneda

Μα στο Νεοχώρι Πηλίου;

Το CERN;

Δείτε Φωτογραφίες της εισόδου στην μοναδική παγκοσμίως διαδραστική παρουσίαση του CERN εκτός της έδρας του! Πού; σε ένα σχεδόν εγκαταλελειμμένο χωριουδάκι του Πηλίου το Νεοχώρι! Κθούλου φυλάξει, τι στο καλό γίνεται εδώ; Λέτε να τους απασχολεί το DOG particle που μας αποκάλυψε ο Ίων! Όσο για το στυλιζαρισμένο 666 και την «μασωνική πλατεία» μην δίδετε σημασία αναγνώστες μου, σε έναν συνωμοσιολογικοπαρανοϊκό ερευνητή.

«Έκτακτα Νέα! Ο Ίων Ανακάλυψε το DOG particle!»

«Γορίτσα, Βόλος, του ανταποκριτού μας Ιάσωνα Ντογγονίδη© Σε μια εντυπωσιακή ανακάλυψη στο κβαντικό συσχετιστικό σύμπαν, ο Ίων ανακοίνωσε σήμερα ότι αυτός και οι υπό βαθειά κάλυψη συνάδελφοι του, ναι, ναι, είναι Έλληνες που δουλεύουν για τα Αμερικάνικα Black Projects, σσσσσ μην μας ακούσουν, ανακάλυψαν το άπιαστο DOG particle.

«Ήταν ακριβώς εκεί που περιμέναμε να είναι, ενσωματωμένο σε μια Αστροπύλη κοντά στο σύστημα του Σειρίου» μας δήλωσε ο Ίων Σογγαμίδης. Συνέχισε λέγοντας: «Δεν είναι σύμπτωση ότι το θρυλικό DOG particle θα ανακαλύπτονταν κοντά στο μυθικό «Dog Star» στο αστερισμό του Μεγάλου Κυνός «Canis Major»!

«Είναι η περίπτωση του σκύλου που κυνηγάει την ουρά του» φώναξε ενθουσιασμένος ο Ίων. «Μάθαμε ότι το DOG particle συνδέεται απ ευθείας με την ανοιχτή Αστροπύλη πάνω από την Γορίτσα, αυτός ο περίεργος λόφος στον Βόλο που οι Γερμανοί τον είχαν κάνει σουρωτήρι με τρύπες στην κατοχή, ψάχνοντας οι χαζοί Φρίτσηδες την Αστροπύλη για την Ανδρομέδα, που εκπέμπει τις νύχτες προς τα πάνω στο τρανσγαλαξιακό υπερδιαστατικό Finnobaciko μεταμορφικό κουτί που βασίζεται στην Ακαδημαϊκή δουλειά μας πάνω στο μοντέλο εξώκοσμης μηχανικής των Rosen-Edgar Rice Burroughs-Cretin Einstein»













«Μόνιμη έκθεση του CERN στο Νεοχώρι Πηλίου;»

«Διαβάζουμε στον τοπικό τύπο του Πηλίου, το εξής παράξενο, μυστήριο, αλλά αναμενόμενο … τουλάχιστον για όποιους από εμάς γνωρίζουν, πως και τι γίνεται γύρω μας, επάνω μας και ειδικά από κάτω μας.

Μόνιμη έκθεση του CERN στο Νεοχώρι Πηλίου δηλ Θέλ’ η πουτάνα να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει !!!

Mια σημαντική πρωτοβουλία έχει αναληφθεί από το Δήμο Νοτίου Πηλίου, σε συνεργασία με το CERN και το Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, για τη δημιουργία μόνιμης έκθεσης του πρωτοποριακού και κορυφαίου αυτού διεθνούς πειράματος στο Νεοχώρι.

Όπως αναφέρθηκε, από τον υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων του CERN, μηχανικό, Ρ. Λιούις, του Δήμου Νοτίου Πηλίου από τον Κ. Παπαμαρκάκη και του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας από τον αναπληρωτή καθηγητή Φυσικής Δ. Βουβουγιό, ο χώρος που έχει βρεθεί, ουσιαστικά είναι έτοιμος και η έκθεση θα εγκατασταθεί στο κτήριο του πρώην δημοτικού σχολείου Νεοχωρίου. Λειτουργει από τον Σεπτέμβριο – Οκτώβριο και θα ανανεώνεται, θα εμπλουτίζεται, με βάση τα τελευταία επιτεύγματα της έρευνας, ώστε να είναι και επικαιροποιημένη, περιλαμβάνοντας τις τελευταίες εξελίξεις» Ποιός θα τις βλέπει μωρέ, που πάμε μια βόλτα και δεν βλέπουμε άνθρωπο, γιατί άλλα ζούδια βλέπουμε και παραβλέπουμε.

Όσο για την απάντηση στο «γιατί σε ένα έρημο χωριό;» όποιος στύβει λίγο το μυαλό του αν διαβάσει το άρθρο μου «Το Μυστικό Της Γορίτσας Του Βόλου» ίσως να το ψυχανεμιστεί.

«Το Μυστικό Της Γορίτσας Του Βόλου, Oι Γερμανοί, οι Αμερικανοί, το Vortex του Βόλου, οι Ερπετοειδείς, οι Κύνες του Σειρίου, οι Κουκουβάγιες και ο Χορός του Ηλίθιου DNA»

«Ερχόμαστε τώρα στο 1999 και οι Αμερικανοί με τις υποχθόνιες στρατιωτικές δυνάμεις τους, καταλαμβάνουν τις αίθουσες. Τι να τις κάνουνε, ρωτάει κάποιος ψαγμένος από μας, με τόσες υπόγειες βάσεις που έχουνε ήδη. Εδώ είναι το κουμπί. Θέλουνε να ελέγξουν το Vortex (τα Vortex είναι φυσικές ενεργειακές δίνες) του Βόλου ! Το ισχυρότερο του πλανήτη ! Μόνο που αυτό είναι Παγωμένο !!! Κάπου στην Μαγνησία πρέπει να είναι το άτιμο. Που να είναι άραγε; Έλα ντε ! Τα πνεύματα δεν μ’ αφήνουν να πω»

Γιατί; μα γιατί στο Νεοχώρι, εξακολουθεί να αναρωτιέται ο Μήτσος με το «Απολλώνειο DNA».

Αν δεν έχει φρονίσει να καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του, τον περιμένει η μαμά του Yaldabaoth να του εξηγήσει τ’ όνειρο.

Αν νομίζετε πως με το πιο πάνω άρθρο κάνουμε πλάκα, ούτε κατά διάνοιαν δεν πλησιάζουμε τις επίσημες ανοησίες του CERN. Σωματίδιο του θεού και Πράσσειν Άλογα.

Περαστικά σας !

Η έκφραση «πράσσειν άλογα» είναι αρχαία (πράττω = κάνω, άλογο = μη λογικό)

ΠΗΓΗ