Ad Code

Responsive Advertisement

Ιμπεριαλισμός: Τα πλοκάμια της CIA απλωμένα στο Εκουαδόρ

Ο πρόεδρος του Εκουαδόρ ο Ραφαέλ Κορρέα, κατηγορεί ανοιχτά την Αμερική και τις μυστικές της υπηρεσίες οτι χρηματοδοτούν και ενθαρρύνουν τις βίαιες διαμαρτυρίες, για να προκαλέσουν ολο και περισσότερο χάος στην πατρίδα του. Σε μια συνέντευξη το περασμένο Σάββατο δήλωσε "η παρουσία της ΣΙΑ ειναι παντού μεσα στην αντιπολίτευση της χώρας με σαν σκοπό την αποδυνάμωση της κυβέρνησης".

Το επιτυχημένο σενάριο των Εγχρώμων Επαναστάσεων εχει πετύχει στην πολιτική εξέλιξη πολλών χωρών. Θυμήσου την αραβική Άνοιξη κτλ. Σύμφωνα με με τον πρόεδρο του Εκουαδόρ οι διαμαρτυρίες την περασμένη Πέμπτη ηταν ξεκάθαρα οργανωμένες απο την ΣΙΑ. Σε τουλάχιστον δέκα πόλεις του Εκουαδόρ έγιναν ταυτόχρονα οργανωμένες διαδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένων της πρωτεύουσας Κίτο.

Οι διαμαρτυρίες ηταν ενάντια στην πολιτική του προέδρου Κορρεα που στην πραγματικότητα ειναι πολυ δημοφιλής στους πολίτες!

Η ΣΙΑ χρησιμοποιεί μαύρο χρημα που κερδίζει απο το εμπόριο ναρκωτικών και μ' αυτό χρηματοδοτούν την αντιπολίτευση!!! Αυτό συμβαινει απο το 2012 (απο πληροφορίες που υπάρχουν αλλα ίσως να ειναι απο πολυ πιο πριν).

Η ανατροπή των νομίμων κυβερνήσεων...δηλ. των κυβερνήσεων που αντιτίθενται εναντίον των σφαγέων των λαών (ΗΠΑ Αγγλία Ισραηλ), ειναι η βασική απασχόληση της ΣΙΑ. Η πολιτική του Κορρέα ενοχλεί τις αμερικανικές επιχειρήσεις και τα συμφέροντα τους, δυσκολεύει πολυ την δόλια στρατηγική των τραπεζών στην χώρα του.

Αρρώστησαν και στην συνέχεια "πέθαναν" τον Τσαβες της Βενεζουέλας...με μεγάλο προγραμματισμό ακολουθούν βήμα βήμα την δολοφονική τους πολιτική βαζοντας στο μάτι τον επόμενο στόχο τους...το Εκουαδόρ και την κυβέρνηση του.

Οταν ακούτε τις λέξεις δημοκρατία, ΝΑΤΟ, ΗΠΑ, Ευρωπαϊκή Ένωση, εταίροι κτλ. να θυμάστε οτι οταν οι πολιτικοί μας λαμβάνουν μερος σε συνεδριάσεις, οταν συζητούν την πολιτική εξέλιξη και δίνουν χειραψίες σε όλους αυτους τους εταίρους.... ...τα χέρια τους ειναι μέχρι το λαιμό βαμμένα στο ΑΙΜΑ..

ΚΟΡΑΞ