.

Αν ...ξυπνήσεις μονομιάς;


Σκέψου..

Τα μυρμήγκια...

Μόνο του κανένα δεν έχει δύναμη, μπορεί να χαθεί, να ποδοπατηθεί, να σκοτωθεί.Όλα μαζί όμως..;

Σκέψου...τους από πάνω..

Αυτούς τους λίγους, ποσοστικά μιλώντας, που "πατάνε" πάνω στα μυρμήγκια...

Αυτούς που κοιτάνε τα μυρμήγκια από ψηλά και αποφασίζουν για την τύχη τους...

Αυτούς που πλένουν και ξεπλένουν εγκεφάλους, και καθοδηγούν εκεί που θέλουν.

Αυτούς που έχουν πείσει, ότι η ΖΩΗ είναι ωραία όταν ΕΧΕΙΣ . .

Όταν καταναλώνεις, καταναλώνεις και καταναλώνεις, να καταναλώνεις, να καταναλώνεις μέχρι να μη σου μένει φράγκο από τον κόπο σου, να καταναλώνεις και να σκύβεις. Να σκύβεις και να μη μιλάς, γιατί πρέπει να είσαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ αφού ΕΧΕΙΣ . .

Σκυφτή μάζα καταναλώτρια.

Σε ρωτάω:

Αν ... ΑΝ.. αυτή η μάζα γυρίσει ξαφνικά όοολη μαζί προς αντίθετη φορά, και ΦΥΓΕΙ... δεν θα εξαφανιστούν;;;

Πίσω από το αρπακτικό "σύστημα", τους πολιτικούς , τους παπάδες, τις Τράπεζες και τα Νομισματικά Ταμεία (τι γελοίο όνομα..) κρύβονται Εταιρίες Πολυεθνικές.

Τα ονόματα τους έχουν περάσει μέσα σου τόσο βαθιά, που ούτε καν τα βλέπεις μπροστά σου, έτσι ΠΑΝΤΟΥ που είναι!

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ!!! Είναι σε ό,τι τρως, σε ό,τι πίνεις, σε ό,τι φοράς, σε ό,τι οδηγάς, στην "επικοινωνία" (τι ειρωνεία) με τα κινητά σου και με τα κομπιούτερ σου, σε ό,τι καπνίζεις, σε ό,τι καις...

ΕΤΑΙΡΙΕΣ που γεννάνε "θυγατρικές", που κάνουν "Ομίλους" και "offshore", ανεβοκατεβάζουν "δείκτες", κάνουν δημοσκοπήσεις και αναλύσεις και "κινούν την ΑΓΟΡΑ", που καταστρέφουν γαίες ολάκερες, φέρνουν κόόόόσμο -πολύ κόσμο- στην πείνα και στην εξαθλίωση για να "στήνουν" μεγαλουπόλεις με καταναλωτές-ποντίκια στοιβαγμένα και πνιγμένα από καλώδια και σωλήνες με σκατά για να πουλάνε μαζικά τα σκατοπροϊόντα τους και να μεγαλώνει το σκατοκεφάλαιο για να πλουτίζουν. . .

ΠΟΙΟΙ;;;;Που πατάνε πάνω στη μάζα, γιατί η μάζα είναι ο λόγος ύπαρξής τους.

Η ΜΑΖΑ τις τρέφει ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ την πραμάτεια τους.

Αυτή τις ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ την πραμάτεια τους. Αυτή τις κρατάει εκεί ψηλά, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ, τις κρατάει ψηλότερα από τον άνθρωπο, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ..ψηλότερα από τον ίδιο της τον εαυτό, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ..

ΑΝ ... ΑΝ όλα τα μυρμήγκια συσπειρωθούν και γυρίσουν απ' την ανάποδη, και ΦΥΓΟΥΝ...Αν ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣνα καταναλώνειςμυρμήγκι μου, ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ αυτές οι Εταιρίες;;

Τι θα απογίνει όλο αυτό το ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που τις συντηρείστον θρόνο αυτού του πλανήτη;; Όλοι αυτοί οι μίζεροι ανθρωπάκοι που εμπλέκονται και μπλέκονται και μας μπλέκουνε,(οι τραπεζίτες, οι πολιτικοί, οι παπάδες και όόόόλοι αυτοί που πληρώνονται για να τους προστατεύουν από τα μυρμήγκια) μυρμήγκι μου . .

Είναι ντόμινο, το παίζαμε μικροί, θυμάσαι; Έπεφτε ένα πιόνι, και πέφτανε όλα.. ΘΥΜΑΣΑΙ??Γιατί όλα είναι ΕΝΑ!

ΓΙΑΤΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΟΥ!

ΚΟΙΤΑ, ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ . . .

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!

Τόσο απλά... τόσο απαλά . ................και χωρίς να πρέπει να χυθεί ούτε 1 σταγόνα αίμα!

Απλά και αθόρυβα και ευγενικά...Ξαναγύρνα στη βάση σου! Την Ανθρώπινη βάση σου μυρμηγκάκι μου, την Ανθρώπινη ουσία σου μυρμηγκάκι μου.Σαν τραπουλόχαρτα θα πέσουν, σου το υπόσχομαι!Θα κλείσουν, θα πτωχεύσουν, θα εξαφανιστούν! Και μαζί τους θα πέσουν κι οι Τράπεζες, και τα Ταμεία, και οι "πολιτικοί" και οι "παπάδες", που δε θά 'χουν "σπόνσορα" πια μυρμηγκάκι μου..

Γιατί αυτοί οι συγκεκριμένοι που σου κοτσάρει η οθόνη, δεν είναι "Πολιτικοί", δεν είναι "Πνευματικοί" με την ουσία της λέξεως, είναι βαμπίρια. Είναι απλά ματαιόδοξα βαμπίρια που θέλουν να τα αρπάξουν, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ των Εταιριών είναι μυρμηγκάκι μου, που χωρίς πληρωμή θα εξαφανιστούν κι από την οθόνη, κι από προσώπου γης...Κλείσε όλα τα μέσα που προπαγανδίζουν μυρμηγκάκι μου! Να καεί το μπουρδέλο η τηλεόραση!..

Δεν είναι μόνο ελληνικό το θέμα. Δε γαμάνε μόνο την Ελλάδα σου.. Γαμάνε όλη την ανθρωπότητα! Περί τα 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κόσμο και κοσμάκη.ΕΦΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ υποφέρουν σε όλο τον πλανήτη από τις ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!!Πόσες είναι μυρμηγκάκι μου;; 5, 10, 20, 100;;;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΦΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ!Τι θα πάθεις ΑΝ σταματήσεις;;Το μόνο που μπορείς να "πάθεις" είναι ... ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ! ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!Κλείσε τους την πόρτα! Πάρε τους τη Δύναμη!ΠΑΡΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΠΙΣΩ!!!! ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΙΣΩ!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΦΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!

Μυρμηγκάκι μου....Είναι τρελλό ε;;Είναι το άκρον άωτον της παραφροσύνης: Πώς είναι δυνατόν να είμαστε τόσοι πολλοί και να κάνουν κουμάντο τόσοι λίγοι;;Ε;; Πώς;;

Θα σου το πω κι αυτό μυρμηγκάκι μου.

"Διαίρει και βασίλευε". Την ξέρεις τη φράση;; Την ξέρεις. Ε, δεν είναι φράση απλή μυρμηγκάκι μου. Είναι το "σύστημα" το ίδιο!

Μετά από συγχρονισμένη πολύχρονη προσπάθεια έχουν καταφέρει οι λίγοι να χωρίσουν ΕΦΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ:αριστερούς, δεξιούς, φασίστες, αναρχικούς, αντιεξουσιαστές, χριστιανούς, ινδουϊστές, μουσουλμάνους, βουδιστές, άθεους, άσπρους, μαύρους, κόκκινους, κίτρινους, παοκτζήδες, ολυμπιακούς, πλούσιους, φτωχούς, καλούς δανειολήπτες, κακούς δανειολήπτες, νέους, γέρους, γυναίκες, άντρες, όμορφους, άσχημους, τρέντυ, φρικιά, χίππηδες και γιάπηδες....και πάει λέγοντας, σταματάω εδώ γιατί μπορεί να βγεί βιβλίο από τη ΔΙΑΙΡΕΣΗ!!

Κι έχει φτάσει πολύ βαθιά μέσα σου η διαίρεση, τόσο που ούτε εσύ δεν ξέρεις καλά καλά ΤΙ είσαι..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Το έμαθες όμως το μάθημά σου, μυρμηγκάκι μου, το να είσαι "Εγώ και οι Άλλοι", το έμαθες καλά το "Εμείς οι έξυπνοι κι οι άλλοι οι βλάκες" μυρμηγκάκι μου...Έτσι που ξέκοψες από όλους μυρμηγκάκι μου και για να βρεις κοινά στοιχεία με έναν διπλανό σου, περνάει η Ζωή σου ολόκληρη, χωρίς "κοινά", χωρίς μοίρασμα, χωρίς επικοινωνία, χωρίς αγκαλιά, χωρίς ΑΓΑΠΗ, χωρίς ΖΩΗ..

Κι ύστερα από όλη αυτή τη διαίρεση, που λογικά είχες καταρρακωθεί και "ψυχολογικά", σου είπανε πως δεν είσαι αρκετός έτσι όπως είσαι. Γιατι να ΕΙΣΑΙ - σου είπανε - είναι να ΕΧΕΙΣ - έτσι σου είπανε. Κι εσύ τους πίστεψες!! Κι έβαλες χέρι κι εκεί που δεν έφτανε το χέρι σου! Πώς;; Με δανεικά...

Πάρε λεφτά να καταναλώνεις! ΠΑΡΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ!!Κι εσύ τα πήρες. Και βρέθηκες σήμερα ραγιάς. ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΣΟΥ!!!!

Σκυφτός, αποκομμένος από όλους τους υπόλοιπους, με χίλιες δυό ιδέες στο κεφάλι σου, πλασματικές θεωρίες και ιδεολογίες, και ΧΡΕΟΣ όσο δεν αντέχεται..Πώς να γυρίσεις να κοιτάξεις μέσα σου και δίπλα σου;;ΕΦΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Γιατί δεν είσαι μυρμήγκι... ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!! Ναι, σου το θυμίζω, γιατί το ξέχασες, "Μυρμηγκάκι μου..."

Και θα σου πω και την Αλήθεια.ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..Ήρθες στη ΖΩΗ για να ΖΗΣΕΙΣ.

Για να ΜΑΘΕΙΣ, για να ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ, για να ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ, για να ΔΕΙΣ και να ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΣ, να ΠΛΑΤΥΝΕΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ..Έχεις έναν τέλειο οργανισμό, που παρόμοιός του δεν υπάρχει στο ΣΥΜΠΑΝ..Έχεις τις περισσότερες ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ από οποιοδήποτε άλλο πλάσμα σε αυτόν τον ΠΛΑΝΗΤΗ..Και αυτός ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, είναι φτιαγμένος ώστε να ΣΕ στηρίξει στη ΖΩΗ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ "ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ" ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ..

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ!Κάψε τις πιστωτικές σου, τα βιβλιάρια, κάψε τα κουπόνια "Να καεί το μπουρδέλο η ματαιοδοξία και η απληστεία!"Να καεί το μπουρδέλο το χρήμα...

Θα σου πω κι άλλη αλήθεια τώρα. Και είναι πραγματικότατα αληθινή αλήθεια:ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ. Ναι.Όσα κι αν ΕΧΕΙΣ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!Έχεις πολύ λίγο χρόνο εδώ. Έχεις μερικά χρονάκια ΕΥΚΑΙΡΙΑ να ΖΗΣΕΙΣ σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!!!

Είναι τραγικό, φρικιαστικό ακόμα, το ότι επαινέσαμε την τελευταία πορεία αυτήν εδώ στην Ελλάδα, σαν και καλά την "μεγαλύτερη πορεία από την εποχή της μεταπολίτευσης"...ΚΛΑΪΝ!!!

Όταν εδώ και δεκαετίες, χύνεται αθώο αίμα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ σε όλη την Υφήλιο, ανθρώπων και ζώων, λαών και φυλών...για το χρήμα της "εταιρίας"

Όταν εδώ και δεκαετίες, εξαφανίζονται είδη ολόκληρα πλασμάτων ζωντανών και υπέροχων ...για το χρήμα της "εταιρίας"

Όταν εδώ και δεκαετίες, χτίζονται τέρατα και μολύνεται ο αέρας σου και το νερό σου και η γη σου....για το χρήμα της "εταιρίας"

Όταν εδώ και δεκαετίες, καίγονται τα δέντρα παντού και αποψιλώνονται εκτάσεις απέραντες, τα πνευμόνια του πλανήτη, ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΣΟΥ....για το χρήμα της "εταιρίας"

Όταν εδώ και δεκαετίες κατακερματίστηκε ο φυσικός πλούτος όλου του πλανήτη, και φτιάξανε τα "μεταλλαγμένα", να τα τρως μεταλλαγμένε....για το χρήμα "της εταιρίας"..

Όταν εδώ και δεκαετίες ΠΕΙΝΑΕΙ και ΠΕΘΑΙΝΕΙ ο πλανήτης;;;ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ;;;;

Πώς γίνεται αλήθεια να απολαμβάνεις το "γκουρμέ" σου την ίδια στιγμή που χάνονται ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΙΝΩΝΤΑΣ;;;;;

Είναι πραγματικά ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ, το ότι ξεσηκώθηκες ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ βάλανε το χέρι τους στην τσέπη σου...το χρήμα σου για το χρήμα της "εταιρίας"..Τι έπαθες;;Τόσο πολύ εκφυλίστηκες;;

Δε σε νοιάζει που χάνεται η ίδια η ΖΩΗ για το ΧΡΗΜΑ;;;ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ,ΚΙ ΕΣΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;;;ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ;;;;......

Η "εταιρία" είσαι ΕΣΥ λοιπόν μυρμηγκάκι μου...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ "ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ"ΕΣΥ όλα αυτά τα χρόνια τους υποστήριξες και τους ανέδειξες ως "ελίτ"...ΕΣΥ τους κουβαλάς στην πλάτη σου.ΕΣΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ!

Το πιο φρικιαστικό είναι το ότι ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ! Και τα βάζεις με "τους άλλους"..Έτσι διαιρεμένος, έτσι σκυφτός και κοντόφθαλμος,έτσι χρεωμένος και φορτωμένος, με τα χίλια "πραγματα" όχι μόνο έξω σου, μα και μέσα σου - γιατί όταν κλείνεις τα μάτια βλέπεις μπρος σου σπίτια και αυτοκίνητα, λούσα, γκουρμέ και φράγκα - έτσι ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ και ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ,

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΦΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ,ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ...ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ, Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ!

ΜΑΓΑΡΙΣΕΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΜΑΓΑΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ....ΓΙΑ ΤΙ;;;;;ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ;;;;ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;;;ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗ ΖΩΗ;;;;ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ;;;;

Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω, μυρμηγκάκι, Άνθρωπε, Θεέ...Η Αλήθεια είναι μέσα σου, ΕΣΥ είσαι ο μόνος που μπορεί να την βρει ΓΙΑ ΣΕΝΑ.Εσύ είσαι ο μόνος που μπορεί να κάνει τα ΠΑΝΤΑ για τον εαυτό του. Κανείς άλλος μέσα στο "ασκέρι" δεν μπορεί να το κάνει για σένα..ΑΠΛΑ ΔΕΣ!!Κι όταν γίνει αυτό ΣΕ ΟΛΟΥΣ μας, τότε μπορούμε να πούμε ότι είμαστε Άνθρωποι. Ενωμένοι. Σαν ΕΝΑΣ..

Τότε ερχεται "ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ"Τότε δεν ισχύει πια το "διαίρει και βασίλευε". Τότε ισχύει το "η Ισχύς εν τη Ενώσει"."Αν όλα τα παιδιά της γης πιάναν γερά τα χέρια, ολόκληρη τη Γη μας θ' αγκάλιαζαν θαρρώ..."θυμάσαι???

Αυτή η "κρίση" - που στην ουσία της είναι "κροίσοι" - ένα θέμα που επιβάλλεται να τελειώσει γιατι ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ με μαθηματική ακρίβεια- είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ μας.Είναι η τελευταία ευκαιρία να γυρίσει όλη η "μάζα", αυτές οι δισεκατομμύρια ψυχές, ΑΝΑΠΟΔΑ.

Δεν ξέρω πια τίποτα άλλο...Μυρμηγκάκι μου,Άνθρωπε μου,Θεέ μου...

cretablog.gr

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ
Share on Google Plus

About Nikolaos Gonos

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
  Blogger Comment
  Facebook Comment

17 comments:

 1. YΠΕΡΟΧΟ ΑΡΘΡΟ...ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΠΑΙΔΙΑ?ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΥΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΗΤΙΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΞΑ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΕΓς ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥς ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΣΠΑΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ...ΟΜΩΣ ΒΟΛΕΥΤΙΚΑΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ... ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ..ΒΟΗΘΙΣΤΕ ΜΑΣ...ΕΙΔΗ ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ...ΑΛΛΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.......... -ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΛΥΚΟΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. φιλε μου δεν εισαι μονος...παρε τα ΄καλα΄' της ιδεας...

   Διαγραφή
 2. YΠΕΡΟΧΟ ΑΡΘΡΟ...ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΠΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΛΕΨΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΩ ΝΑ ΤΑΙΣΩ ΠΑΙΔΙΑ?ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΑΠΟ ΕΜΑΣ...ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ...ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΜΑΖΕΥΕΙ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΗΤΙΡΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΞΑ ΞΥΛΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΕΓς ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΖΕΥς ΤΗ ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΤΑ ΕΣΠΑΓΕ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΜΟΥ...ΟΜΩΣ ΒΟΛΕΥΤΙΚΑΤΕ ΜΕΓΑΛΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ... ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗ ΓΕΝΙΑ ΜΟΥ..ΒΟΗΘΙΣΤΕ ΜΑΣ...ΕΙΔΗ ΧΑΣΑΜΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΑ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ...ΑΛΛΑ ΜΕΙΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.......... -ΜΟΝΑΧΙΚΟΣ ΛΥΚΟΣ-

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Αν ο στόχος της αντίστασης είναι ο άκρατος καταναλωτισμός ( και πως να να αναπτυχθεί σε τέτοιες εποχές), Συμφωνώ. Το εφαρμοζω απο πολυ καιρο τωρα.Το " σταμάτα να ψωνιζεις", δεν καταλαβαίνω. Δεν πιστεύω οτι ααναφερεσαι στα βασικά ειδη καθημερινής διατροφής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. +++++++++++++++++++++++++++++ΑΠΛΑ ΤΕΛΕΙΟ!!!

  ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Εσυ διλ τωρα νομιζεις οτι ξυπνησες επειδη βλεπεις το τι κανουν οι αλλοι ανθρωποι γυρω σου?

  κλαπ κλαπ συγχαρητηρια βλεπεις αισθανεσαι τι σιμβαινει μεσα στη φυλακη σου εξω απο τη φυλακη σου ομως τι γινεται?
  Εχεις διανοηθει ή απλα πιστευεις ακομα οτι εχεις ξυπνησει?

  Τους φυλακες μπορουμε να τους δουμε?

  Πιστευεις οτι εισαι ελευθερος πιστευεις οτι εχεις αποχωριστει τη φυλακη σου?
  Οι ανθρωποι δεν ειναι τα μηρμηγκια οι κομπαρσοι του συμπαντος ειναι κι εσυ εισαι ενας απο αυτους αν ησουν μυρμηγκι θα ησουν πιο ψηλα αν ησουν μυρμηγκι θα ησουν ελευθερος.

  Δεν εισαι ομως οποτε μεινε στη φυλακη σου νομιζωντας οτι ξυπνησες δεν ειναι κακο μια ελπιδα ειναι κι αυτη απο τις τοσες που εχεται.
  Η ελπιδα και μονο δεν αρκει..

  Το να βγεις απο την απομονοση και να δεις τους συγκρατουμενους σου δεν αρκει..

  Πρωην Ασωτος  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ . ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΒΓΕΙΣ

   Διαγραφή
 6. αν απλά ξυπνήσουμε ... μπορει και να τους κλάσουμε τ αρχίδια
  Η μόνη λύση είναι η βία

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. ΓΡΑΨΕ ΚΥΡΑ ΛΙΣΤΑ ΤΙ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΑΥΡΙΟ!!!!ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ...

  Η ΚΡΙΣΗ ΑΥΤΗ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ, ΠΕΡΙΩΡΙΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΙΣ ΑΣΚΟΠΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. ΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ!ΧΑΛΑΣΕΣ ΠΟΛΥ ΠΑΤΗΜΑ ΤΩΝ ΠΛΗΚΤΡΩΝ....!
  ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΜΕ!
  ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΝΩΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΥΨΗΛΟ!ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΜΠΝΕΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ:ΜΕΤΑΝΟΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΜΑΣ,ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΕΝΟΙ ΠΩΣ ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟ ΔΡΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!!!
  ΑΣ ΜΑΣ ΕΥΛΟΓΕΙ!ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ!
  ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ Κ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟΤΕΡΟ!
  ΕΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΑΛΛΑ ΧΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΟΥ,ΠΟΙΟ ΤΟ ΩΦΕΛΟΣ;ΚΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΜΑ ΔΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙΣ ΠΙΣΩ;
  Ευχαριστώ που μ ακούσατε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. καλησπερα αδελφια,,,
  Τα ειπα και πιο πανω στον Ζαχαρια, ΤΟ ΕΙΠΑ και στον μαυροκορακα,,,ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΚΑΙ ΕΔΩ
  Δεν εχω καμμια εμπιστοσυνη στον νεοελληνα .για μενα δεν ειναι τιποτα, ειναι ενα σκουπιδι....ειμαι σκληρος αλλα αυτη ειναι η πραγματικοτητα,,,

  Ποιος ελληνας αδελφια,,του εχουν παρει τα σωβρακα,τον εχουν κανει μπατηρη ,η γυναικα του ανεργου αναγκαζεται να προσεχει κανα γεροντακι,που της βαζει και χερι και απο πανω μπας και βαλει κανα φραγκακι στην καλτσοδετες της... και αυτος τι κανει?
  ...-Παει και αυτοκτωνει!!!!

  Ναι αδελφια ,μια ολοκληρη πολη σαν το μεσολογγι εχει εξαφανιστει απο τον χαρτι της ελλαδας,,!!!
  6000 συνελληνες εχουν παει να συναντησουν τον υψιστο!!!! και αλλοι 800.000 ζουν με ψυχοφαρμακα ...αυτος ειναι ο Νεοελληνας,,,,
  ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ,,,νουμερα που κρυβομαστε πισω απο τους προγονους μας,,,,κοτες..
  Δεν διεκδικει ο νεοελληνας τιποτα περιμενει μεσιες σαν τον Αλεξη η σαν τον φον αντωνακη να τους σωσουν,,,αυτοι τιποτα...
  νομιζουν πως με την ψηφο τους καθαρισαν,,,,,
  διεκδικηση μηδεν,,,,
  Αυτοι ειμαστε αδελφια καναπεδατοι και λουμπεν στοιχεια,
  καιροσκοποι του κερατα

  Λεγαμε στα παιδια μας ,βγαλε το κωλολυκειο και θα σε βαλω εγω στο δημοσιο να αραξεις,,
  τωρα που τελειωσαν αυτα,,,τα νεα παιδια τα εχει φαει η πρεζα,,,δεν εχουν μαθει να δουλευουν γιατι οι γονεις ειναι κωλανθρωποι δεν τα εμαθαν να διεκδικουν,,,τα εκαναν τα παιδια μας λουφαδορους
  αυτοι ειμαστε

  τι εχει διεκδικησει αυτος ο κωλοελληνας εδω και πεντε χρονια,,,πειτε μου αδελφια,,πειτε ενα πραμμα...
  -θα σας πω εγω,,,ΤΙΠΟΤΑ
  Το μονο που κανανε ειναι να ψηφισουν τα συριζια για να ξαναβαλουν τα παιδια τους στο δημοσιο,,,  ποιος καιρος γαρ εγγυς αδελφια,,,?

  Αυτος εχει ελθει... εχει παρελθει ...και αυτοι που το γραφουν ζουν στην μαστουρα τους,,,
  περιμενουν να ερθει ο καιρος οταν ο μισος πληθυσιμος θα εχει μεταναστευσει ο μισος θα εχει ψοφησει και οτι περισσεψουν θα δουλευουν γκαρσονια για τους κωλογερμαναραδες,,,

  περιμενε εσεις τον καιρο...... θα φατε καλα και σε λιγο δεν θα ψαλλετε ω γλυκυ μου εαρ, αλλα ω γλυκια μου μαστουρα,,,,,σαν και αυτη που σας ποτιζουν οι ασπρες και μαυρες κελεμπιες,,,
  οι μεν περιμενουν τον ..καιρο που ειναι κοντα,,,,και οι αλλοι τους ανδρομεδιους που ειναι ενα βημα κοντα,ακριβως πισω απο την σεληνη,,,

  περιμενετε.... και οταν θα δειτε την κορη σας να κανει βυζιτα και τον γιο σας να πουλαει πρεζα,για να βγαλουν κανα χαρτζιλικι ,σαν τους βραζιλιανους,,τοτε σιγουρα ο καιρος ειναι κοντα,,,,,,

  λετε τωρα ...'''οτι αυτα δεν θα μου συμβουν ποτε γιατι ο θεος ειναι κοντα μου η γιατι οι ασπρες κελεμπιες μου λενε οτι θα σκασουν μυτη οι ανδρομεδιοι με τις σκαφακλες τους να με σωσουν....'''

  Αδελφια ,αυτη η κωλοφαρα, ετσι οπως κατεντησε, δεν θα ξυπνησει αν δεν της συμβει κατι τρομακτικο,,

  ισως αν γινοτανε κατι τετοιο σαν και αυτος που εγραψε ο Χανς Ρίχτερ,
  μπορει να ξεσηκωνε τον νεοελληνα,,,,χωρις να βαζω και το χερι μου στην φωτια,,,

  "Ακόμα και ο διάσημος εκείνος Ηρόστρατος της αρχαιότητας που έβαλε φωτιά στο ναό της Αρτέμιδος στην Έφεσσο μόνο και μόνο για να ΞΕΣΗΚΩΣΕΙι τους συμπολίτες του ήταν ασφαλώς ένας ντανταϊστής''''

  εγω παντως ειμαι με τον Ηρωστρατο

  Εσεις?


  PANDAROS

  υγ....

  '''Έχω επιτέλους το δικαίωμα να χαιρετάω υπάρξεις που δεν ξέρω
  Περνούν από μπροστά μου και συνωστίζονται από μακριά
  Την ώρα που όλο αυτό που αντικρίζω μού είναι άγνωστο
  Και η ελπίδα τους δεν είναι λιγότερο δυνατή απ' τη δικιά μου

  Δεν τραγουδώ αυτόν τον κόσμο ούτε τα άλλα άστρα
  Τραγουδώ όλες τις πιθανότητες που είναι δικιές μου έξω απ' αυτόν τον κόσμο κι από τ' άστρα
  Τραγουδώ την χαρά τού να περιπλανιέσαι και την ευχαρίστηση τού έτσι να πεθαίνεις'''


  Γκιγιώμ Απολλιναίρ 25 Αυγούστου 1880 - 9 Νοεμβρίου 1918) Γάλλος ντανταιστης,


  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Όταν σκέφτεσαι, και αμέσως μετά απεικονίζεις εγγράφως αυτές τις σκέψεις, φτάνεις σε πνευματικό οργασμό; Χριστιανοορθόδοξος ο ένας, μοναχικός λύκος ο άλλος, απολλωλός εκείνος, σαλατοποίηση. Το γλέντι του εωσφόρου γίνεται εδώ. Καλή μετάνοια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ [ ΕΙΔΟς ΑΜΑΖΟΝΙΟΥ] ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΛΩΝΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ

  ΤΟΥς.

  ΤΑ ΜΥΡΜΗΓΚΙΑ ΔΙΕΞΑΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΛΕΜΟΥς

  ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΔΟΥΛΟΥς

  ΕΧΟΥΝ ΓΕΩΡΓΙΚΕς ΚΑΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΙΚΕς ΓΝΩΣΕΙς....ΑΡΧΟΝΤΕς ΣΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ

  ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΡΑΨΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΤΡΑΥΜΑΤΑ ΚΛΠ

  SITE ηewςbeawx Ο ΘΑΥΜΑΣΤΟς ΚΟΣΜΟς ΤΩΝ ΖΩΩΝ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΑΔΕΛΦΕ

  ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ !

  ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ

  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΩΣ ΜΥΡΜΗΓΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΗΘΙΚΙΑ

  ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΝΤΑΙ ΩΣ

  ΓΟΡΙΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΚΟΤΖΙΛΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ολα τα μπλογ πρεπει να εχουν ονομα και ολα τα αρθρα πρεπει να εχουν συγγραφεα.

  Η μπαρουφολογια και η γυναικουλιστικη πολυλογια πρεπει να λαβει τελος αλλιως ουτε οι ιδιες δεν θα ξερουν τι να κανουν (εκτος απο την παραποπιηση του προσωπου τους μεσω του βαψιματος και την προσκολληση τους με καθε εξουσια μικρη ή μεγαλη).

  Εχουν να πεσουν πολλες φαπες οταν καποιος μισανδρος ή στρατοκαβλος ή καποια feminazi καθεται και γραφει τεραστια σεντονια διχως να προτεινει τιποτα ειδικα οταν ΣΕ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ τις περιπτωσεις ουτε καν η/ο συγγραφεας δεν πιστευει αυτα που γραφει !!!

  Αποδειξη ειναι οτι παντα κρυβεται πισω απο την ανωνυμια.

  Το προβλημα ομως ειναι οτι μετα θα πρεπει να κανει μια κανονικη δουλεια...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. ΣΕΒΑΣΤΗ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΩΝ ΕΔΩ ΣΧΟΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΝ ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΣΩ, ΤΙ ΘΑ ΦΑΩ ΑΥΡΙΟ. ΣΕ ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΦΙΛΙΟΙ ΜΟΥ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΜΕΣΗ ΛΥΣΗ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΣΕΙΣ. ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΔΙΝΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑ ΤΟΥ ΟΤΙ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΟΥΣ ΕΔΩ ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ, ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΣΕ ΒΑΛΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ. ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, Η COCA COLA ΕΦΥΓΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΑΦΗΝΟΝΤΑΣ ΠΙΣΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ. ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΡΤ OPEN MEΣΩ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ''ΜΗΝ ΠΙΝΕΤΕ COCA COLA, AMITA,KAI NΕΡΟ ΑΥΡΑ, ΜΕΧΡΙ Η ΕΤΑΙΡΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΣΥ Η ΕΓΩ ΔΕΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΠΟΥΚΟΤΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΗΣ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΦΟΝΙΑΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΡΠΑΖΙΑ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΚΥΨΕΙΣ. ΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΕΙΣΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΔΙΑΟΛΕ, ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΟΥ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ!!!!!! ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΤΣΑ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. ΔΙΑΒΟΛΟΣ? Από που καταλαβες ότι ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΚΟΙ? Για την ΔΙΚΗ ΣΑΣ προστασια γινεται αυτό. Όπως ένα μικρο παιδι εκ παιδευεται και προστατευεται προκειμενου να επιβιωσει,,,, ετσι κι (εμεις), δυσαραστουμε τον κοσμο,, αλλα για το καλο του. ΔΕΝ βλέπεις ότι δεν καταλαβαινουν ΟΛΟΙ το ΙΔΙΟ? Σε ποιους απευθυνεσαι τελικα? Οσοι καταφεραν και (βγηκαν), τελικα την πατησαν απ τους υπολοιπους ...Αν δεν εχετε το ΚΑΚΟ, πως θα καταλάβετε το καλο, αν δεν ειχατε τον Εφιαλτη πως θα θυμοσασταν τον ΛΕΩΝΙΔΑ, αν δεν εχετε τον ΦΟΒΟ για
  τι άλλο θα πολεμήσετε? ΠΟΤΕ το προβατο γινεται λυκος? ΠΟΤΕ... Αν μεινει μονο του ΙΣΩΣ, γινει αγριοκατσικο, αλλα σιγουρα κινδυνευει περισσοτερο.... ΜΗΝ πειράζεις το κοπαδι. Υπαρχει Σκυλος και Τσοπανης και μαντρι.......για το καλο του. ΠΟΣΑ μυρμηγκάκια η και φωλιες ακομα σκότωσες- κατεστρεψες όταν ησουν μικρος??? Όταν τα μυρμηγκια Μπαινουν μεσα στο σπιτι σου τι κανεις? τα ταιζεις η τα εξοντώνεις? Ναι όταν είναι Πολλα είναι πλεον ενοχλητικα.ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΟΝΤΩΝΕΙΣ Κι Αυτό είναι για την προστασια την ΔΙΚΗ ΜΑΣ. Όλα πρεπει να είναι σε ΑΡΜΟΝΙΑ με την φυση. ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ειμαστε ΦΥΣΗ. Τα μυρμηγκια πολεμουν με αλλα μυρμηγκια κι εμεις οι ανθρωποι από πανω τα παρατηρούμε.

  ΑπάντησηΔιαγραφή