Ad Code

Responsive Advertisement

Αν ...ξυπνήσεις μονομιάς;


Σκέψου..

Τα μυρμήγκια...

Μόνο του κανένα δεν έχει δύναμη, μπορεί να χαθεί, να ποδοπατηθεί, να σκοτωθεί.Όλα μαζί όμως..;

Σκέψου...τους από πάνω..

Αυτούς τους λίγους, ποσοστικά μιλώντας, που "πατάνε" πάνω στα μυρμήγκια...

Αυτούς που κοιτάνε τα μυρμήγκια από ψηλά και αποφασίζουν για την τύχη τους...

Αυτούς που πλένουν και ξεπλένουν εγκεφάλους, και καθοδηγούν εκεί που θέλουν.

Αυτούς που έχουν πείσει, ότι η ΖΩΗ είναι ωραία όταν ΕΧΕΙΣ . .

Όταν καταναλώνεις, καταναλώνεις και καταναλώνεις, να καταναλώνεις, να καταναλώνεις μέχρι να μη σου μένει φράγκο από τον κόπο σου, να καταναλώνεις και να σκύβεις. Να σκύβεις και να μη μιλάς, γιατί πρέπει να είσαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ αφού ΕΧΕΙΣ . .

Σκυφτή μάζα καταναλώτρια.

Σε ρωτάω:

Αν ... ΑΝ.. αυτή η μάζα γυρίσει ξαφνικά όοολη μαζί προς αντίθετη φορά, και ΦΥΓΕΙ... δεν θα εξαφανιστούν;;;

Πίσω από το αρπακτικό "σύστημα", τους πολιτικούς , τους παπάδες, τις Τράπεζες και τα Νομισματικά Ταμεία (τι γελοίο όνομα..) κρύβονται Εταιρίες Πολυεθνικές.

Τα ονόματα τους έχουν περάσει μέσα σου τόσο βαθιά, που ούτε καν τα βλέπεις μπροστά σου, έτσι ΠΑΝΤΟΥ που είναι!

ΚΟΙΤΑ ΓΥΡΩ ΣΟΥ!!! Είναι σε ό,τι τρως, σε ό,τι πίνεις, σε ό,τι φοράς, σε ό,τι οδηγάς, στην "επικοινωνία" (τι ειρωνεία) με τα κινητά σου και με τα κομπιούτερ σου, σε ό,τι καπνίζεις, σε ό,τι καις...

ΕΤΑΙΡΙΕΣ που γεννάνε "θυγατρικές", που κάνουν "Ομίλους" και "offshore", ανεβοκατεβάζουν "δείκτες", κάνουν δημοσκοπήσεις και αναλύσεις και "κινούν την ΑΓΟΡΑ", που καταστρέφουν γαίες ολάκερες, φέρνουν κόόόόσμο -πολύ κόσμο- στην πείνα και στην εξαθλίωση για να "στήνουν" μεγαλουπόλεις με καταναλωτές-ποντίκια στοιβαγμένα και πνιγμένα από καλώδια και σωλήνες με σκατά για να πουλάνε μαζικά τα σκατοπροϊόντα τους και να μεγαλώνει το σκατοκεφάλαιο για να πλουτίζουν. . .

ΠΟΙΟΙ;;;;Που πατάνε πάνω στη μάζα, γιατί η μάζα είναι ο λόγος ύπαρξής τους.

Η ΜΑΖΑ τις τρέφει ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ την πραμάτεια τους.

Αυτή τις ΣΥΝΤΗΡΕΙ ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ την πραμάτεια τους. Αυτή τις κρατάει εκεί ψηλά, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ, τις κρατάει ψηλότερα από τον άνθρωπο, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ..ψηλότερα από τον ίδιο της τον εαυτό, ΑΓΟΡΑΖΟΝΤΑΣ..

ΑΝ ... ΑΝ όλα τα μυρμήγκια συσπειρωθούν και γυρίσουν απ' την ανάποδη, και ΦΥΓΟΥΝ...Αν ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙΣνα καταναλώνειςμυρμήγκι μου, ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΝ αυτές οι Εταιρίες;;

Τι θα απογίνει όλο αυτό το ΘΛΙΒΕΡΟ ΣΥΣΤΗΜΑ που τις συντηρείστον θρόνο αυτού του πλανήτη;; Όλοι αυτοί οι μίζεροι ανθρωπάκοι που εμπλέκονται και μπλέκονται και μας μπλέκουνε,(οι τραπεζίτες, οι πολιτικοί, οι παπάδες και όόόόλοι αυτοί που πληρώνονται για να τους προστατεύουν από τα μυρμήγκια) μυρμήγκι μου . .

Είναι ντόμινο, το παίζαμε μικροί, θυμάσαι; Έπεφτε ένα πιόνι, και πέφτανε όλα.. ΘΥΜΑΣΑΙ??Γιατί όλα είναι ΕΝΑ!

ΓΙΑΤΙ...ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΟΥ,ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ ΣΟΥ!

ΚΟΙΤΑ, ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ . . .

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ!

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!

Τόσο απλά... τόσο απαλά . ................και χωρίς να πρέπει να χυθεί ούτε 1 σταγόνα αίμα!

Απλά και αθόρυβα και ευγενικά...Ξαναγύρνα στη βάση σου! Την Ανθρώπινη βάση σου μυρμηγκάκι μου, την Ανθρώπινη ουσία σου μυρμηγκάκι μου.Σαν τραπουλόχαρτα θα πέσουν, σου το υπόσχομαι!Θα κλείσουν, θα πτωχεύσουν, θα εξαφανιστούν! Και μαζί τους θα πέσουν κι οι Τράπεζες, και τα Ταμεία, και οι "πολιτικοί" και οι "παπάδες", που δε θά 'χουν "σπόνσορα" πια μυρμηγκάκι μου..

Γιατί αυτοί οι συγκεκριμένοι που σου κοτσάρει η οθόνη, δεν είναι "Πολιτικοί", δεν είναι "Πνευματικοί" με την ουσία της λέξεως, είναι βαμπίρια. Είναι απλά ματαιόδοξα βαμπίρια που θέλουν να τα αρπάξουν, ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ των Εταιριών είναι μυρμηγκάκι μου, που χωρίς πληρωμή θα εξαφανιστούν κι από την οθόνη, κι από προσώπου γης...Κλείσε όλα τα μέσα που προπαγανδίζουν μυρμηγκάκι μου! Να καεί το μπουρδέλο η τηλεόραση!..

Δεν είναι μόνο ελληνικό το θέμα. Δε γαμάνε μόνο την Ελλάδα σου.. Γαμάνε όλη την ανθρωπότητα! Περί τα 7 ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ κόσμο και κοσμάκη.ΕΦΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΨΥΧΕΣ υποφέρουν σε όλο τον πλανήτη από τις ΕΤΑΙΡΙΕΣ!!!Πόσες είναι μυρμηγκάκι μου;; 5, 10, 20, 100;;;

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΦΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ!!!ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ!Τι θα πάθεις ΑΝ σταματήσεις;;Το μόνο που μπορείς να "πάθεις" είναι ... ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙΣ! ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ!Κλείσε τους την πόρτα! Πάρε τους τη Δύναμη!ΠΑΡΕ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ ΠΙΣΩ!!!! ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΠΙΣΩ!!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΦΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!!

Μυρμηγκάκι μου....Είναι τρελλό ε;;Είναι το άκρον άωτον της παραφροσύνης: Πώς είναι δυνατόν να είμαστε τόσοι πολλοί και να κάνουν κουμάντο τόσοι λίγοι;;Ε;; Πώς;;

Θα σου το πω κι αυτό μυρμηγκάκι μου.

"Διαίρει και βασίλευε". Την ξέρεις τη φράση;; Την ξέρεις. Ε, δεν είναι φράση απλή μυρμηγκάκι μου. Είναι το "σύστημα" το ίδιο!

Μετά από συγχρονισμένη πολύχρονη προσπάθεια έχουν καταφέρει οι λίγοι να χωρίσουν ΕΦΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΕ:αριστερούς, δεξιούς, φασίστες, αναρχικούς, αντιεξουσιαστές, χριστιανούς, ινδουϊστές, μουσουλμάνους, βουδιστές, άθεους, άσπρους, μαύρους, κόκκινους, κίτρινους, παοκτζήδες, ολυμπιακούς, πλούσιους, φτωχούς, καλούς δανειολήπτες, κακούς δανειολήπτες, νέους, γέρους, γυναίκες, άντρες, όμορφους, άσχημους, τρέντυ, φρικιά, χίππηδες και γιάπηδες....και πάει λέγοντας, σταματάω εδώ γιατί μπορεί να βγεί βιβλίο από τη ΔΙΑΙΡΕΣΗ!!

Κι έχει φτάσει πολύ βαθιά μέσα σου η διαίρεση, τόσο που ούτε εσύ δεν ξέρεις καλά καλά ΤΙ είσαι..ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ.

Το έμαθες όμως το μάθημά σου, μυρμηγκάκι μου, το να είσαι "Εγώ και οι Άλλοι", το έμαθες καλά το "Εμείς οι έξυπνοι κι οι άλλοι οι βλάκες" μυρμηγκάκι μου...Έτσι που ξέκοψες από όλους μυρμηγκάκι μου και για να βρεις κοινά στοιχεία με έναν διπλανό σου, περνάει η Ζωή σου ολόκληρη, χωρίς "κοινά", χωρίς μοίρασμα, χωρίς επικοινωνία, χωρίς αγκαλιά, χωρίς ΑΓΑΠΗ, χωρίς ΖΩΗ..

Κι ύστερα από όλη αυτή τη διαίρεση, που λογικά είχες καταρρακωθεί και "ψυχολογικά", σου είπανε πως δεν είσαι αρκετός έτσι όπως είσαι. Γιατι να ΕΙΣΑΙ - σου είπανε - είναι να ΕΧΕΙΣ - έτσι σου είπανε. Κι εσύ τους πίστεψες!! Κι έβαλες χέρι κι εκεί που δεν έφτανε το χέρι σου! Πώς;; Με δανεικά...

Πάρε λεφτά να καταναλώνεις! ΠΑΡΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΑΜΑΤΕΙΑ ΤΟΥΣ!!Κι εσύ τα πήρες. Και βρέθηκες σήμερα ραγιάς. ΔΟΥΛΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ ΣΟΥ!!!!

Σκυφτός, αποκομμένος από όλους τους υπόλοιπους, με χίλιες δυό ιδέες στο κεφάλι σου, πλασματικές θεωρίες και ιδεολογίες, και ΧΡΕΟΣ όσο δεν αντέχεται..Πώς να γυρίσεις να κοιτάξεις μέσα σου και δίπλα σου;;ΕΦΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ!

Γιατί δεν είσαι μυρμήγκι... ΕΙΣΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!! Ναι, σου το θυμίζω, γιατί το ξέχασες, "Μυρμηγκάκι μου..."

Και θα σου πω και την Αλήθεια.ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ.ΤΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ..Ήρθες στη ΖΩΗ για να ΖΗΣΕΙΣ.

Για να ΜΑΘΕΙΣ, για να ΑΓΚΑΛΙΑΣΕΙΣ, για να ΑΓΑΠΗΣΕΙΣ, για να ΔΕΙΣ και να ΑΦΟΥΓΚΡΑΣΤΕΙΣ, να ΠΛΑΤΥΝΕΙΣ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΣΟΥ, ΝΑ ΔΙΕΥΡΥΝΕΙΣ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΣΟΥ..Έχεις έναν τέλειο οργανισμό, που παρόμοιός του δεν υπάρχει στο ΣΥΜΠΑΝ..Έχεις τις περισσότερες ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ από οποιοδήποτε άλλο πλάσμα σε αυτόν τον ΠΛΑΝΗΤΗ..Και αυτός ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ, είναι φτιαγμένος ώστε να ΣΕ στηρίξει στη ΖΩΗ..ΧΩΡΙΣ ΝΑ "ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ" ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!ΕΙΣΑΙ ΕΔΩ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ..

ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ! ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ!Κάψε τις πιστωτικές σου, τα βιβλιάρια, κάψε τα κουπόνια "Να καεί το μπουρδέλο η ματαιοδοξία και η απληστεία!"Να καεί το μπουρδέλο το χρήμα...

Θα σου πω κι άλλη αλήθεια τώρα. Και είναι πραγματικότατα αληθινή αλήθεια:ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ. Ναι.Όσα κι αν ΕΧΕΙΣ, ΘΑ ΠΕΘΑΝΕΙΣ!Έχεις πολύ λίγο χρόνο εδώ. Έχεις μερικά χρονάκια ΕΥΚΑΙΡΙΑ να ΖΗΣΕΙΣ σαν ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΚΙ ΕΣΥ ΤΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ ΜΕ ΜΟΝΟ ΟΡΑΜΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ!!!

Είναι τραγικό, φρικιαστικό ακόμα, το ότι επαινέσαμε την τελευταία πορεία αυτήν εδώ στην Ελλάδα, σαν και καλά την "μεγαλύτερη πορεία από την εποχή της μεταπολίτευσης"...ΚΛΑΪΝ!!!

Όταν εδώ και δεκαετίες, χύνεται αθώο αίμα ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ σε όλη την Υφήλιο, ανθρώπων και ζώων, λαών και φυλών...για το χρήμα της "εταιρίας"

Όταν εδώ και δεκαετίες, εξαφανίζονται είδη ολόκληρα πλασμάτων ζωντανών και υπέροχων ...για το χρήμα της "εταιρίας"

Όταν εδώ και δεκαετίες, χτίζονται τέρατα και μολύνεται ο αέρας σου και το νερό σου και η γη σου....για το χρήμα της "εταιρίας"

Όταν εδώ και δεκαετίες, καίγονται τα δέντρα παντού και αποψιλώνονται εκτάσεις απέραντες, τα πνευμόνια του πλανήτη, ΤΑ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΣΟΥ....για το χρήμα της "εταιρίας"

Όταν εδώ και δεκαετίες κατακερματίστηκε ο φυσικός πλούτος όλου του πλανήτη, και φτιάξανε τα "μεταλλαγμένα", να τα τρως μεταλλαγμένε....για το χρήμα "της εταιρίας"..

Όταν εδώ και δεκαετίες ΠΕΙΝΑΕΙ και ΠΕΘΑΙΝΕΙ ο πλανήτης;;;ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ;;;;

Πώς γίνεται αλήθεια να απολαμβάνεις το "γκουρμέ" σου την ίδια στιγμή που χάνονται ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΕΙΝΩΝΤΑΣ;;;;;

Είναι πραγματικά ΦΡΙΚΙΑΣΤΙΚΟ, το ότι ξεσηκώθηκες ΜΟΝΟ ΑΦΟΥ βάλανε το χέρι τους στην τσέπη σου...το χρήμα σου για το χρήμα της "εταιρίας"..Τι έπαθες;;Τόσο πολύ εκφυλίστηκες;;

Δε σε νοιάζει που χάνεται η ίδια η ΖΩΗ για το ΧΡΗΜΑ;;;ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΧΑΝΕΤΑΙ Η ΖΩΗ ΓΙΑ ΤΟ ΧΡΗΜΑ,ΚΙ ΕΣΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑ;;;ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ;;;;......

Η "εταιρία" είσαι ΕΣΥ λοιπόν μυρμηγκάκι μου...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΠΥΡΗΝΑΣ ΤΟΥ "ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ"ΕΣΥ όλα αυτά τα χρόνια τους υποστήριξες και τους ανέδειξες ως "ελίτ"...ΕΣΥ τους κουβαλάς στην πλάτη σου.ΕΣΥ ΚΑΤΑΝΑΛΩΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ!ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥΣ!

Το πιο φρικιαστικό είναι το ότι ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ! Και τα βάζεις με "τους άλλους"..Έτσι διαιρεμένος, έτσι σκυφτός και κοντόφθαλμος,έτσι χρεωμένος και φορτωμένος, με τα χίλια "πραγματα" όχι μόνο έξω σου, μα και μέσα σου - γιατί όταν κλείνεις τα μάτια βλέπεις μπρος σου σπίτια και αυτοκίνητα, λούσα, γκουρμέ και φράγκα - έτσι ΑΓΟΡΑΣΤΗΣ και ΚΑΤΑΝΑΛΩΤΗΣ,

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ.ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΦΤΑ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΕΝΑΣ ΛΑΟΣ,ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΒΥΣΣΟ...ΓΙΑΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΕΞΩ ΚΑΙ ΜΑΚΡΙΑ, Ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΘΕΟΣ...ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΘΕΟΣ!

ΜΑΓΑΡΙΣΕΣ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΜΑΓΑΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΨΥΧΗ, ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΣΟΥ....ΓΙΑ ΤΙ;;;;;ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΣΟΥ ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ;;;;ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΖΩΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ;;;ΤΟΥ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗ ΖΩΗ;;;;ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ;;;;

Δεν ξέρω τι άλλο να σου πω, μυρμηγκάκι, Άνθρωπε, Θεέ...Η Αλήθεια είναι μέσα σου, ΕΣΥ είσαι ο μόνος που μπορεί να την βρει ΓΙΑ ΣΕΝΑ.Εσύ είσαι ο μόνος που μπορεί να κάνει τα ΠΑΝΤΑ για τον εαυτό του. Κανείς άλλος μέσα στο "ασκέρι" δεν μπορεί να το κάνει για σένα..ΑΠΛΑ ΔΕΣ!!Κι όταν γίνει αυτό ΣΕ ΟΛΟΥΣ μας, τότε μπορούμε να πούμε ότι είμαστε Άνθρωποι. Ενωμένοι. Σαν ΕΝΑΣ..

Τότε ερχεται "ΑΝΑΠΟΔΑ Ο ΝΤΟΥΝΙΑΣ"Τότε δεν ισχύει πια το "διαίρει και βασίλευε". Τότε ισχύει το "η Ισχύς εν τη Ενώσει"."Αν όλα τα παιδιά της γης πιάναν γερά τα χέρια, ολόκληρη τη Γη μας θ' αγκάλιαζαν θαρρώ..."θυμάσαι???

Αυτή η "κρίση" - που στην ουσία της είναι "κροίσοι" - ένα θέμα που επιβάλλεται να τελειώσει γιατι ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ με μαθηματική ακρίβεια- είναι η ΕΥΚΑΙΡΙΑ μας.Είναι η τελευταία ευκαιρία να γυρίσει όλη η "μάζα", αυτές οι δισεκατομμύρια ψυχές, ΑΝΑΠΟΔΑ.

Δεν ξέρω πια τίποτα άλλο...Μυρμηγκάκι μου,Άνθρωπε μου,Θεέ μου...

cretablog.gr

ΠΗΓΗ

ΠΗΓΗ