Ad Code

Responsive Advertisement

Οι εκλογές έχουν κλειδώσει για τισ 7 Ιουνίου.Αλλά έρχεται και κρυφός άσσος από....Αμερική


Γράφει ο Ιωάννης Λαμπρόπουλος

Χριστός Ανέστη.

Ένα πράγμα που είναι πολύ επικίνδυνο στον άνθρωπο είναι η αμνησία, γιατί αν το παρόν το δεις αποστασιοποιημένο από το παρελθόν, τότε έχεις χάσει την αλήθεια. Γνωρίζω πολύ καλά πως δεχόμαστε εδώ και χρόνια έναν πόλεμο με διάφορα όπλα, που χτυπάνε τον εγκέφαλο και την μνήμη.

Μέσα σε αυτόν συμμετέχουν και τα ΜΜΕ που μεταδίδουν πάρα πολλές ειδήσεις, με εναλλασσόμενα θέματα διαφορετικής σοβαρότητας, για να μπερδεύεται ο εγκέφαλος και να χάνει την κριτική ικανότητα της αξιολόγησης, αυτών που ακούει ή διαβάζει. Αυτό το μπέρδεμα τα ισοπεδώνει όλα μέσα στο μυαλό μας και μετά δεν θυμόμαστε τίποτα. Γι’ αυτό και δικαιολογώ την αμνησία των Ελλήνων. Αλλά έχω και υποχρέωση να υπενθυμίζω κάποια πράγματα για να μην τα ξεχνάμε τελείως και χάνουμε την αλήθεια.

Πρίν αποχωρήσει - με τον τρόπο που αποχώρησε - η προηγούμενη συγκυβέρνηση, μιλάγαμε για τον Διεθνή Σιωνισμό και την συνωμοσία του κατά της Ελλάδος. Μιλάγαμε για τις Μασονικές λέσχες και δείχναμε φωτογραφίες και βίντεο των Μασόνων της Σαμαρο-βενιζελικής συγκυβέρνησης.

Μόλις άλλαξε - με τον τρόπο που άλλαξε - η Κυβέρνηση και ήρθαν οι “αντιμνημονιακοί αριστεροί”, σταμάτησαν οι συζητήσεις για τον Σιωνισμό και την Μασονία. Αυτό μου θύμισε τις προηγούμενες εκλογές του 2012 και τις υποσχέσεις με τα περίφημα “18 σημεία” του Σαμαρά, που δεν εφάρμοσε κανένα, αλλά όσο υπήρχε η ελπίδα υπήρχε και σιωπή.

Δηλαδή τι γίνεται με μας; Όποτε έχουμε εκλογές θεωρούμε πως εξαφανίζεται και χάνεται ο Διεθνής Σιωνισμός από τον κόσμο; Χάνονται οι Ροθτσάιλντ, οι Ροκφέλερ και ο Σόρος; Χάθηκε ξαφνικά το μίσος τους για τον Ελληνισμό; Θεωρούμε πως τελείωσε η Μασονία, τελείωσε η “Μπίλντερμπερκ”, τελείωσαν οι “Ιλλουμινάτι” και η λέσχη “κρανία και οστά”; Τελειώνει δηλαδή ο έλεγχος που ασκούν στον κόσμο , κάθε φορά που έχουμε εκλογές στην Ελλάδα; Ή θα τους ξαναθυμηθούμε όλους αυτούς, όταν τα πράγματα χειροτερέψουν στην Ελλάδα και καταλάβουμε πως ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ;

Για να δούμε λοιπόν θα το καταλάβουμε τώρα, πως ΠΑΛΙ ΜΑΣ ΚΟΡΟΪΔΕΨΑΝ , ή θα πρέπει να περιμένουμε τα χειρότερα;

Έχουμε περάσει αισίως, στον τέταρτο μήνα της “αριστερής” συγκυβέρνησης και δεν έχει αλλάξει τίποτα προς το καλύτερο. Μιλάω αντικειμενικά και επί της ουσίας ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα. Δεν με ενδιαφέρουν τα επικοινωνιακά πυροτεχνήματα και οι “εξεταστικές”, γιατί τα συσσίτια τους τελευταίους μήνες έχουν αυξηθεί, δεν μειώθηκαν. Και αν θυμάστε με την εξεταστική του Παπακωνσταντίνου, φάγαμε ένα μήνα επικοινωνιακού τρυκ, για να ακούσουμε στο τέλος τον δικαστή να του λέει: “Μηκέτι αμαρτάνετε κ. Παπακωνσταντίνου”.

Η ανθρωπιστική κρίση λοιπόν της χώρας συνεχίζεται αμείωτη και οι “διαπραγματεύσεις” που υποτίθεται γίνονται, δεν γίνονται για να μειωθεί η φτώχεια και να ανακουφιστούν λίγο οι πολίτες , αλλά “διαπραγματεύονται”, αν τα πράγματα θα γίνουν χειρότερα ή όχι.

Μα το ίδιο δεν έκαναν και οι άλλοι; Διόρθωσε μήπως κανείς τίποτα, από την “καμένη γη” που παρέλαβε; Όλοι τους αφήνουν ΑΝΕΠΑΦΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ και “διαπραγματεύονται” , για το αν θα κάνουν αυτοί τα πράγματα χειρότερα ή όχι. Και αφού στην αρχή έκαναν όλοι τους “δύσκολους”, στο τέλος για να μην “χρεοκοπήσουμε”, έκαναν “πέτρα” την καρδιά τους και υπέγραφαν τα χειρότερα.

Βλέπετε μήπως να γίνεται τώρα κάτι διαφορετικό; Πάλι πτωχεύουμε δεν πτωχεύουμε, πάλι “κλείνουν” συνέχεια οι Τράπεζες, πάλι φεύγουμε και μένουμε στο ευρώ, πάλι δημοσκοπήσεις, πάλι ανακάτεμα της “τράπουλας” στα πρόσωπα της κυβέρνησης, πάλι “Eurogroup” και ξανά “Eurogroup” και πάλι Σόϊμπλε και Ντράγκι και Μέρκελ και Ντάισεμπλουμ και στο τέλος για το “καλό” της πατρίδας, ή θα υπογράψουν ένα καινούργιο “αριστερο-προδευτικό” ΜΝΗΜΟΝΙΟ, ή θα στείλουν την χώρα σε άτακτη χρεοκοπία.

Όταν μίλαγαν για ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ αυτό εννοούσαν. ΣΥΜΦΩΝΙΑ Η ΡΗΞΗ;; Η συμφωνία ήταν νέο μνημόνιο και η ρήξη, χρεοκοπία.

Έχουν παγιδέψει τον Ελληνικό λαό και τον ρίχνουν από την μία παγίδα στην άλλη.

Αλλά πάντα έχουν απόθεμα σε παγίδες. Kαι τώρα αρχίζουν να στήνουν και άλλη. Την είχα αποκαλύψει παλαιότερα, αλλά επειδή πρώτον “ξεχνάμε” και δεύτερον κάποιοι τότε, δεν την είχαν πάρει στα σοβαρά, να την ξαναδούμε τώρα που καθαρίζει το τοπίο και γίνεται πιο “ορατή”.

Αυτή η παγίδα είναι ο “κρυφός άσσος” που σήμερα βρίσκεται στο “μανίκι” του Αμερικάνικου λόμπυ και λέγεται “Σώρρας”.

Είναι η μόνη τους και τελευταία ελπίδα, για να ΔΕΣΟΥΝ την Ελλάδα με ένα ΝΕΟ και ΝΟΜΙΜΟ ΔΑΝΕΙΟ για τα επόμενα 100 χρόνια, αφού το σημερινό ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ ΚΑΙ ΑΠΕΧΘΕΣ.

Ένα ΔΑΝΕΙΟ, που "ΦΩΝΑΖΕΙ" ο Σώρρας πως θέλει να το δώσει στην Ελλάδα από το 2012 και γι’ αυτό το σκοπό, γύρναγε την Ελλάδα και μάζευε υπογραφές στα καφενεία.

Ίσως ποτέ και κανείς δεν κατάλαβε ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ, ένας γραφικός τύπος που παρουσιαζόταν χωρίς λεφτά, με ειδική συνοδεία από την Αμερική, γύρναγε την Ελλάδα έχοντας δικαστική ασυλία και μάζευε υπογραφές Ελλήνων, ζητώντας ΩΣ ΙΔΙΩΤΗΣ, να ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ,που για να γίνει, ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ή ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ.

Οι διάφοροι Σιωνιστικοί ΟΙΚΟΙ αξιολόγησης, ανεβάζουν το παράνομο συνολικό χρέος της Ελλάδος σήμερα, στο μισό τρις ευρώ. Είναι ακριβώς τα 600 δις δολάρια, που προορίζονται για να γίνει εξαγορά χρέους και να αλλάξει η Ελλάδα "αφεντικά".

Σήμερα το 90% περίπου του παράνομου χρέους, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ που απορρέουν από την υπαγωγή του χρέους στο Αγγλικό Δίκαιο, τα κρατάει η Ε.Ε. και η Ε.Κ.Τ. Αυτό σκοπεύουν να το εξαγοράσουν ΟΙ ΡΟΘΤΣΑΪΛΤ και ο ΣΟΡΟΣ και θα δώσουν στην Ε.Ε και την Ε.Κ.Τ. τυπωμένα ΧΑΡΤΙΑ, για να αποκτήσουν αυτοί τα δικαιώματα του χρέους, δηλαδή να γίνει δική τους ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ.

Είδατε πως έρχεται να ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΙ τώρα το ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΟ ΚΕΝΟ της Ελλάδος, το ΔΑΝΕΙΟ που θέλει να ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ από το 2012 ο Σώρρας;

Είδατε γιατί ο Παναγιώτης Λαφαζάνης, μίλησε ανοιχτά υπέρ της έξόδου της Ελλάδας από την Ευρωζώνη λέγοντας: … . “ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ”.

ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ;;; τα 600 δις AMERIKAN DOLLARS;;;;;

Είδατε από πότε σχεδιάζουν τα πράγματα οι ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ;

Θέλουν να δώσουν τώρα 600 δις δολάρια ΝΟΜΙΜΟ ΔΑΝΕΙΟ, που εξαγοράζει το ΠΑΡΑΝΟΜΟ, με όρους που δεν αποπληρώνεται ΠΟΤΕ και η ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ.

Για όσους δεν γνωρίζουν το ιστορικό να το αναφέρουμε.

Ιούνιος 2012. Εκλογές στην Ελλάδα και Φιλογερμανική Σαμαρο-Βενιζελο-Κουβελική Κυβέρνηση, με υποψία μεγάλης νοθείας πρώτου κόμματος, που πέταξε έξω από την πρώτη θέση (+50) το Φιλοαμερικάνικο Σύριζα.

Ιούλιος 2012. Οι Αμερικανοί αντιδρούν στο εκλογικό αποτέλεσμα και κάνουν “τρίπλα” στέλνοντας τον Μπιλ Κλίντον, με ειδική αποστολή, που έχει φανερές αλλά και ιδιωτικές συνομιλίες με την Κυβέρνηση και τον υπ.Οικ. Γιάννη Στουρνάρα.

Αύγουστος 2012. Κάνει την εμφάνιση του στην Ελλάδα, ένας εξ Αμερικής κοντός γραφικός τύπος, με ψιλο-βρώμικο παρελθόν, με ειδική Αμερικάνικη συνοδεία ρητορικής προπαγάνδας και “πατριωτικής” εμφάνισης. Παρουσιάζει όμως MHΔΕΝΙΚΟ αντίκρυσμα, αλλά έχει αυτό που ζήτησε ο Μπίλ Κλίντον. ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΣΥΛΙΑ. Έτσι ανεμπόδιστοι, αρχίζουν να διαδίδουν στα καφενεία της Ελλάδος, πως διαθέτουν 600 δις δολάρια, που τα δίνουν στην ΕΛΛΑΔΑ, ως ΝΕΟ ΔΑΝΕΙΟ εξαγοράς του παλαιού. !!!!!!!

Αυτό είναι το ιστορικό του σημερινού “κρυφού άσσου” των Αμερινανοσιωνιστών. Τώρα βέβαια που το αποκαλύψαμε δεν είναι και πολύ “κρυφός”.

Ξέρετε, ότι λέμε και ότι γράφουμε μένει και πολύ σύντομα θα διαπιστώσουμε όλοι, πως δεν υπάρχουν ούτε “αριστερές”, ούτε “δεξιές” πολιτικές. Υπάρχει μόνο ένας παγκόσμιος Σιωνισμός που εχθρεύεται θανάσιμα τον Ελληνισμό και καθοδηγεί τα πάντα ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ , είτε με τους “αριστερούς” είτε με τους “δεξιούς”.

Mέχρι τώρα τις Π.Ν.Π. τις είχαμε δει από τους ΔΕΞΙΟΥΣ ΝΕΟΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΥΣ . Τώρα τις είδαμε και από τους “ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ”. Μόνο στο όνομα αλλάζουν. Στην πράξη ο Σιωνισμός ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ σε ΤΙΠΟΤΑ.

Και αυτές λοιπόν οι “αριστερές μαριονέτες” της “Νέας Τάξης”, παίζουν βρώμικα παιχνίδια πάνω στις πλάτες των Ελλήνων. Παιχνίδια που είναι προσχεδιασμένα καιρό πριν και ο χρόνος που μεσολαβεί από τον αρχικό σχεδιασμό, μέχρι την υλοποίηση τους, είναι απλά ένα διάστημα, μέσα στο οποίο αναλαμβάνουν οι “παπαγάλοι” των ΜΜΕ να ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ για να ΔΕΧΘΕΙ αυτό το σχέδιο.

Υπάρχει όμως σχεδιασμός και για εκλογές στις 7 Ιουνίου και αυτό δείχνει μεγάλη κοροϊδία του λαού,γιατί ενώ ο Πρωθυπουργός λέει σε συνεντεύξεις και προς πάσα κατεύθυνση μέχρι σήμερα, πως δεν τίθεται θέμα εκλογών, η απόφαση για επαναληπτικές εκλογές έχει παρθεί, από τις 25 Φεβρουαρίου, δηλαδή ένα μήνα ακριβώς από την στιγμή που ανέλαβαν την Κυβέρνηση και πέντε μέρες μετά την υπογραφή της συμφωνίας “ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ” στις 20 Φεβρουαρίου. Αυτό λέει πολλά για τους πολιτικούς αναλυτές, αλλά δεν είναι της ώρας να το αναλύσουμε.

Η ημερομηνία των εκλογών λοιπόν “κλείδωσε” για τις 7 ΙΟΥΝΙΟΥ 2015, σε σύσκεψη που έγινε στο Μαξίμου στις 25 Φεβρουαρίου. Στην σύσκεψη τότε, εκτός από τον Πρωθυπουργό κ.Τσίπρα συμμετείχαν οι κ.κ. Νίκος Παππάς, Γιάννης Βαρουφάκης, Παναγιώτης Λαφαζάνης, Γιάννης Δραγασάκης, καθώς και ο γραμματέας της κυβέρνησης κ. Σπύρος Σαγιάς. Αυτά δεν αμφισβητούνται γιατί υπάρχουν αποδείξεις.

Αυτά όμως, είναι και αποδείξεις κοροϊδίας του λαού, διότι αφού έχουν αποφασιστεί εκλογές από τον Φεβρουάριο για τον Ιούνιο, οι διαπραγματεύσεις που κάνουν ΕΙΝΑΙ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ και γνωρίζουν πως δεν θα οδηγήσουν ΠΟΥΘΕΝΑ.

Γιατί λοιπόν τόσους μήνες κοροϊδεύουν τον λαό και ΓΙΑΤΙ να θέλει μία Κυβέρνηση ενός μηνός με κοινοβουλευτική πλειοψηφία να πάει σε εκλογές τον Ιούνιο; ΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ θα μπορεί να κάνει μετά τις νέες εκλογές;;;

Και ΓΙΑΤΙ με την πραξικοποματική Π.Ν.Π. “ΣΤΕΓΝΩΝΟΥΝ” εντελώς την χώρα πριν από τις ΕΚΛΟΓΕΣ;;;;;;

Αυτό δείχνει καθαρό ΔΟΛΟ κατά της χώρας, γιατί θα δημιουργήσει ΚΛΙΜΑ ΑΒΕΒΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΥ. Υπό τέτοιες συνθήκες οι εκλογές ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ.

ΛΕΤΕ ΑΥΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ;;;;;;

Όλες οι ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ δείχνουν λοιπόν, πως δεν προωθούνται τα συμφέροντα της Ελλάδος και των Ελλήνων, αλλά τα συμφέροντα ΤΩΝ ΑΡΠΑΧΤΙΚΩΝ που περιμένουν να λεηλατήσουν την χώρα.

Γι’ αυτό είπα πως ελέγχω αντικειμενικά και επί της ουσίας την Κυβέρνηση και δεν με ενδιαφέρουν τα επικοινωνιακά τους πυροτεχνήματα, οι έλεγχοι και οι εξεταστικές. Γιατί σκέτος ο έλεγχος του χρέους είναι ένα ΜΗΔΕΝΙΚΟ.

Τι να τον κάνω τον έλεγχο, όταν ανακαλύπτει παράνομα, απεχθή και ειδεχθή χρέη, αλλά η ΠΛΗΡΩΜΗ τους ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ;;;

Μαζί με τον έλεγχο ΣΤΑΜΑΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΜΕΣ, μέχρι να δείξει ο έλεγχος ΑΝ ΧΡΩΣΤΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΣ ΝΟΜΙΜΑ και δεν συνεχίζεις να πληρώνεις τα παράνομα και να οδηγείς την χώρα στην χρεοκοπία, με το να “στραγγίζεις” τα αποθεματικά της.

Είναι πάρα πολλά τα στοιχεία που μας οδηγούν με βεβαιότητα στην εκτίμηση, πως και αυτή η Κυβέρνηση βρίσκεται δεμένη στο άρμα της “Παγκοσμιοποίησης” και ενεργεί με δόλο κατά των συμφερόντων της Ελλάδος.

Αυτά τα λέω από την πλευρά του Έλληνα, γιατί αν ήμουν στην αντίθετη πλευρά, θα τους επευφημούσα, θα ζητωκραύγαζα και θα τους παρουσίαζα ως πατριώτες εφάμιλλους του Καποδίστρια.

Αλλά από την πλευρά μου αναζητώ και παρουσιάζω πάντα την αλήθεια, γι’ αυτό δεν με λένε “Χατζηνικολάου”, ούτε έχω ραδιοφωνικά και τηλεοπτικά στούντιο, ούτε εκδοτικά συγκροτήματα για να “κοιμίζω” τον κόσμο.

Αυτό που έχω από την πλευρά μου, είναι ένα “Lap Top” αλλά γράφει την αλήθεια. Και η αλήθεια είναι το ισχυρότερο “όπλο”. Αυτό είπε ο Μένανδρος το 310 π.Χ. “Αλήθεια πάντων ισχυρότατον” (Η αλήθεια έχει τη μεγαλύτερη δύναμη απ’όλα) γιατί, “Αγει δε προς φως την αλήθειαν χρόνος” (Το πέρασμα του χρόνου οδηγεί την αλήθεια προς το φως)

Ο χρόνος λοιπόν σύντομα θα αποδείξει την δύναμη της αλήθειας και ας βγαίνει από ένα φθηνό “Lap Top”, που πηγαίνει μόνο του κόντρα στα μεγαλύτερα στούντιο, με την πιο σύγχρονη τεχνολογία και κόντρα στα μεγαλύτερα πιεστήρια του κόσμου, που διαδίδουν ψέματα. Αλλά, “Το ψεύδος ουδέποτε ζει να γεράσει”. (Σοφοκλής)

“Ο καιρός γαρ εγγύς”

Ιωάννης Λαμπρόπουλος

συγγραφέας-ερευνητής

giannis_lampropoulos@yahoo.com

ΠΗΓΗ