Ad Code

Responsive Advertisement

Σπάσε την πραγματικότητα!


του ανιχνευτή

To μέχρι τώρα "φόντο":

Φαντασιώσεις κολοφώνων δόξας, ονειρώξεις χειροκροτημάτων κι ολονύχτιων περιπτύξεων με αιθέριες υπάρξεις (αρσενικές και θηλυκές), λόγια που αντιγράφουν άδεια κελύφη, ξεβαμμένα σφιχτά χαμόγελα, τρομαχτικοί μορφασμοί πίσω απ'τα φώτα, προσωπεία σοβαρότητας και κύρους κι από πίσω να χάσκουν άβυσσοι της πιο απίθανης αλαζονίας, της πιο προκλητικής απληστίας, της πιο πρωτοφανούς ανισότητας, της πιο σκληρής διαστροφής, της πιο μεγαλειώδους ανοησίας.

Το σχέδιο:

Μέγγενη ενός πλανητικού υπερπρογράμματος, που συντίθεται κομμάτι το κομμάτι αριστοτεχνικά, από μυριάδες ομοιόμορφα κι ευπρόβλεπτα "αρχεία" και πολλά "αντιβάιρους" υψηλών προδιαγραφών για να εντοπίζουν κάθε "ρήγματος" την υποψία, κάθε "χάκερ" τη "μόλυνση".

Τα "πνευματικά δικαιώματα":

Τα "πνευματικά δικαιώματα", όμως, αυτών των "κατασκευαστών", μάθε πως ποτέ δεν ήταν νόμιμα, ώστε ν'απαιτούν τυφλή υποταγή και διαπλανητική παράδοση ψυχών!

Η αντίδραση:

Γίνε απρόβλεπτος και μη "καταχωρήσιμος".

Μην πηγαίνεις εκεί που ξέρεις ότι σε περιμένουν. Μη γίνεσαι "θαμώνας". Μην πιστεύεις ποτέ ό,τι σου λένε. Μην ακολουθείς την ίδια διαδρομή για να φτάσεις στον προορισμό. Μη φοβάσαι να πειραματιστείς, ακόμα κι αν οι γύρω σου "κλωτσάνε". Μην αγνοείς το ένστικτό σου και μην κάνεις παραχωρήσεις "για το καλό σου" (τις πιο πολλές φορές από το "κακό", αν το αποδεχτείς και το αγκαλιάσεις, ξεπηδά η πιο καλότυχη νέα ευκαιρία και το πιο απρόσμενο καλό!). Μη δίνεις σημασία στις "σειρήνες" τους, θα σε παγιδέψουν και θα σε "στεγνώσουν" από κάθε τι ζωντανό κι αυθεντικό μέσα σου. Να σκέφτεσαι κι "αντίστροφα" πάνω στα ερεθίσματα και "να εκπαιδεύσεις την όρασή σου" ώστε να βλέπει τις εικόνες πίσω από τις εικόνες. Εξέπληξε τον εαυτό σου με το να ανατρέψεις και τις ίδιες τις συνήθειές του. Δράσε ανορθολογικά.

Διατήρησε ως κόρη οφθαλμού την ατομικότητα, ακεραιότητα και φαντασία σου!

Κράτησε ανοιχτό το μυαλό σου, αλλά όχι σαν "ξέφραγο αμπέλι".

Γίνε παρατηρητικός!

Σπάσε την "πραγματικότητα"(τους)!

ΠΗΓΗ