Ad Code

Responsive Advertisement

Τα σημεία των καιρών...Δεν σας προλέγουμε γεγονότα.Σας ενημερώνουμε δια ηδη συμβαίνοντα (Μέρος Δεύτερο)


Τα σημεία των καιρών...Δεν σας προλέγουμε γεγονότα.Σας ενημερώνουμε δια ηδη συμβαίνοντα (Μέρος Πρώτο)

ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΟΣ

-Πράγματι μετά από λίγες ημέρες δημοσιεύματα ανέφεραν ότι υπάρχει πιθανότης τρομοκρατικού χτυπήματος στην Γερμανική πρεσβεία στην Αθήνα και λοιπές εγκαταστάσεις Γερμανικών συμφερόντων και τοποθετήθηκαν σ'αυτές νέες κάμερες ασφαλείας.

-Υπ'όψη ότι υπάρχουν χιλιάδες αποστατικά σκάφη σε υπόγειες βάσεις της Γης.Όπως έχω αναφέρει πιό πάνω καμία ενίσχυση δεν μπορούν πλέον να λάβουν οι αποστάτες από έξωθεν,μετά την πανωλεθρία που υπέστησαν στις 28 Νοεμβρίου 2013.

-Αρχές Αυγούστου επισημαίνεται από αστρονόμους και μάλιστα είναι και ορατό στο διαδικτυακό πλανητάριο STELLARIUM (στην έκδοση 0.11),ύποπτο σμήνος χιλιάδων αστέρων να κατευθύνεται προς το ηλιακό μας σύστημα.Φαινομενικά φαίνεται μεταξύ των πλανητών Δία και Ερμή.Του εδώθει

ASELLUS AUSTRALIS

η ονομασία ASELLUS AUSTRALIS.Σύμφωνα με ληφθέν μήνυμα πρόκειται για Ολύμπιο αστροστόλο ο οποίος θα εισέλθει στο ηλιακό μας σύστημα για να προβεί σε εκκένωση του πληθυσμού του πλανήτη μας,"ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΣΘΕΙ" !! Τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου το σμήνος ευρίσκετο στις παρυφές του ηλιακού μας συστήματος και πιθανώς,οπως έγινε γνωστό,να σταθμευση εκεί λόγω συσωρευσεως χιλιάδων σκαφών στο ηλιακό μας σύστημα τα οποία λαμβάνουν την σχετική ενέργεια από τον Ήλιο.

-Στις 5 Αυγούστου σκάφος τεραστίων διαστάσεων με ενεργοποιημένες ασπίδες,όπως φαίνεται σε βίντεο,εισέρχεται στο ηλιακό μας σύστημα.

Το βίντεο και οι εικόνες προέρχονται από SECCHI, το Εργαστήριο Ναυτικών Ερευνών του Πολεμικού Ναυτικού των ΗΠΑ που συνεργάζεται με τη NASA για την παρατήρηση του κομήτη ISON.Αυτό που βλέπουμε στο συγκεκριμένο βίντεο φαίνεται να είναι ένα τεράστιο

αντικείμενο,μεγαλύτερο της Σελήνης, με προστατευτική ασπίδα στο εμπρόσθιο μέρος του.Πιθανώς αστροπολιτεία.https://www.youtube.com/watch?v=LbZphxednzs#t=15

-Στις 8 Αυγούστου στις 23:20 γίνεται σεισμός 5,1 Ρίχτερ στην πεδιάδα "Μεσαράς" της Κρήτης με επίκεντρο τους "Καλούς Λιμένες".Ο σεισμός ήταν πολύ διαφορετικός, καθώς ακούστηκε ένας δυνατός κρότος Και ένα εντονότατο τράνταγμα. Δεν κούνησαν ούτε οι λάμπες στις οροφές των σπιτιών. Επρόκειτο για σεισμό κατακρημνίσεως…Σύμφωνα με ληφθέν μήνυμα επρόκειτο για καταστροφή υπογείου βάσεως των αποστατών από Ολύμπιο σκάφος.

-Στις 23,24,25,26 Αυγούστου,αποστατικά σκάφη προερχόμενα από υπογειες γήϊνες βάσεις,επετέθηκαν στον Ολύμπιο αστροστόλο,αλλά υπέστησαν βαρύτατη ήττα,από δυνάμεις του μητρικού σκάφους ΠΗΓΑΣΟΣ.

-Τις πρωινές ώρες της 25 Αυγούστου οι ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ προέβησαν σε εκτόξευση και δοκιμαστική πτήση του υπερόπλου Advanced Hypersonic Weapon με πειραματικό πύραυλο από την Αλάσκα.Το όπλο αυτό με συμβατική ή πυρηνική κεφαλή μπορεί να χτυπήσει οποιοδήποτε σημείο της Γης μέσα σε 40 λεπτά.Τον Νοέμβριο του 2011 είχε λάβει χώρα επιτυχής εκτόξευσης ενός τέτοιου όπλου.

Όπως ανέφεραν μάρτυρες στον ραδιοφωνικό σταθμό ΚΜΧΤ 100.1 FM στην Αλάσκα, ο πύραυλος απογειώθηκε αλλά γύρισε την κεφαλή του προς τα κάτω και στη συνέχεια εξερράγη μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Σύμφωνα με μήνυμα των Ολυμπίων,ο πύραυλος κατεστράφει από αυτούς και δεν πρόκειται να επιτρέψουν την εκτόξευση τέτοιων όπλων.

-Πρόσφατα ο πρώην γερουσιαστής Mike Gravel της πολιτείας της Αλάσκα και υποψήφιος για πρόεδρος το 2008,ανέφερε ότι υπάρχει "μια εξωγήινη επιρροή που ερευνά τον πλανήτη μας. Κάτι παρακολουθεί τον πλανήτη και το παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά." Αυτός δεν είναι ο μόνος που κάνει αυτούς τους ισχυρισμούς. Μια σειρά από αστροναύτες, καθηγητές, υψηλόβαθμοι στρατιωτικοί και πολιτικό προσωπικό έχουν κάνει το ίδιο εδώ και χρόνια.

ΔΙΕΘΝΗ ΓΕΓΟΝΟΤΑ

Οικονομία

-H Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών BIS η μεγαλύτερη καταθετική τράπεζα στον πλανήτη(οχτάκις έως και δεκάκις εκατομμύρια κατατεθημένα),στις αρχές Ιουνίου 2014 εδήλωσε πτώχευση.Η αιτία της πτώχευσης ήταν ότι η Κεντρική Τράπεζα των ΗΠΑ,η Federal Reserve (FED) λόγω τελισιδίκου αποφάσεως δικαστηρίου,αναγκάσθηκε να επιστρέψει στην Κίνα το χρυσάφι που είχε μεταφερθεί από την Κίνα (με 9 πολεμικά πλοία και τις Φιλιππίνες με 11 πολεμικά πλοία) τις παραμονές του Β'ΠΠ,με την δικαιολογία να μην πέσει στα χέρια των Ιαπώνων !!

-Οπως είναι γνωστό η λειτουργία της Κεντρικής Τράπεζας των ΗΠΑ,της Federal Reserve(FED) βάση του νόμου του 1913,έληγε στις 23 /12/13.Υπενθυμίζω ότι η FED είναι ιδιωτική τράπεζα των μεγαλοτραπεζιτών,σιωνιστών-καζάρων,Rothschild.Παρά το γεγονός ότι οι Rothschild κάνανε τρεις αιτήσεις στην Αμερικανική γερουσία και το κογκρέσο να ανανεωθεί η άδεια λειτουργίας της FED,δεν έγινε δεκτή. Ανακοίνωσε λοιπόν η FED ότι δεν μπορεί πλέον να στηρίζει την Αμερικανική οικονομία.

Έτσι μοίρασαν την FED σε δύο κομμάτια. Το ένα κομμάτι διαφεντεύει και έχει στην κατοχή του όλα τα περιουσιακά στοιχεία που είναι εκτός των συνόρων των ΗΠΑ.Το ίδιο συνέβει και με το δολάριο. Ότι δολάρια κυκλοφορούν εκτός των ΗΠΑ είναι χρεωστικά,δηλαδή της κοπής απάτης, διότι στα δολάρια ΗΠΑ μέχρι σήμερα έχει κατηργήθει η ισοτιμία χρυσού,δηλαδή είναι χρεόγραφα και δεν είναι χρήμα. Άλλο χρήμα άλλο χρεόγραφο. Το χρήμα σημαίνει ότι έχω πέντε κιλά χρυσό και μπορώ και κόβω 100 δολάρια. Όταν δεν έχω το χρυσό,τι λέω; "Θα τα τυπώσω τα 100 δολάρια, αλλά θα μου τα χρωστάτε εσείς που τα έχετε επάνω σας". Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι Καζάροι φτιάχνουν τα χρήματα.

Οι ΗΠΑ σήμερα,με τις υγειείς πολιτικές δυνάμεις που υπάρχουν στην κυβέρνηση, προσπαθούν να αναλάβουν τα ινία της τύχης τους στα χέρια τους και να απαλαχθούν από τους σιωνιστες-καζάρους της FED οι οποίοι έχουν καταληστέψει τα πάντα εδώ και εκατό χρόνια.Αυτό που συμβαίνει στην

FED

Αμερική αυτή την στιγμή είναι μία μεγάλη τραγωδία η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα θα καταλήξει στην μεγαλύτερη χρεοκοπία που έχει δει ο πλανήτης ποτέ.Το Αμερικανικό δολάριο μπορεί να υποτιμηθεί και 70% για τον απλό λόγο ότι από την στιγμή που οι Αμερικανοί πατριώτες αποφάσισαν να πάρουν τις τύχες στα χέρια τους πρέπει να επανέλθουν στην σωστή έκδοση του χρήματος που σημαίνει ότι αυτή την στιγμή,αν πχ κυκλοφορούν στην Αμερική 100 δολάρια αλλά χρυσάφι μέσα στην τράπεζα υπάρχει μόνο για 20 ή 30 δολ.,άρα τα 100 δολάρια πρέπει τώρα να διαμοιραστούν μόνο στο κομμάτι του χρυσού που υπάρχει.Έτσι έχουμε υποτίμηση του δολαρίου.

Επειδή όμως η Federal Reserve δεν είναι κρατική τράπεζα και επειδή οι κεντρικοί της ιδιοκτήτες κατοικοεδρεύουν στην Ελβετία και το Λονδίνο,το χρέος της Αμερικής σήμερα καταγράφεται σαν εξωτερικό χρέος,λόγω του ότι το εγγυήθηκε ο Αμερικανικός Λαός εν αγνοία του.Το πραγματικό εξωτερικό χρέος της Αμερικής είναι 3,7 τρις δηλαδή είναι περίπου το 30% του ακαθαρίστου εθνικού εισοδήματος, είναι η υγιέστερη οικονομικώς χώρα αν βγάλει κάποιος από την εξίσωση την FED.

Μετά απ'όλα αυτά η FED ανέλαβε την ευθύνη το δολάριο που κυκλοφορεί εκτός Αμερικής να παραμείνει κάτω από την δική της εποπτεία,ενώ η νέα Αμερικανική τράπεζα, που δημιουργείται τώρα,θα αναλάβει να συνεχίσει το δολάριο σαν νόμισμα έστω και αν ακόμα έχει ελάχιστα αποθέματα χρυσού.Υπ'όψη ..κάποιοι φρόντισαν να εξαφανίσουν τον χρυσό της Αμερικής,ο οποίος όπως λέγεται έχει μεταφερθεί στις ζούγκλες της κεντρικής Αμερικής.

Λόγω της παραπάνω καταστάσεως την πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου 2014 κατά την συνάντηση των Ομπάμα και Πούτιν στην Γαλλία,επ'ευκαιρεία της 70ης επετείου της αποβάσεως των συμμαχικών στρατευμάτων στην Νορμανδία (6/6/1944), ο Ομπάμα παρακαλούσε σχεδόν.. γονατιστός τον Πούτιν να μην προχωρήσει στην ανακοίνωση ότι το δολάριο δεν θα είναι πλέον το νόμισμα αναφοράς αλλά ο Πούτιν τον αγνόησε εντελώς.

Την δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου 2014 η Ρωσία και η Κίνα άρχισαν να απαξιώνουν όλες τις αγοραπωλησίες που γίνονται με βάση το δολάριο και από δω και πέρα να λένε ότι θα κάνουν όλες τις αγοραπωλησίες τους με ρούβλια και γουάν. Αυτό σημαίνει ότι μόνο με αυτήν την απλή κίνηση,το δολάριο πρέπει να υποτιμηθεί στο 40% της αξίας του. Οι Κινέζοι από το 2006 και μετά δεν αγόρασαν ούτε ένα Αμερικανικό δολάριο σε χρέος χρυσού και κανένα χρεόγραφο των ΗΠΑ. Αυτό βέβαια ανησύχησε τους Αμερικανούς και η κρίση του 2008 ήτανε ένα φοβέρισμα,μία απειλή προς τους Κινέζους ότι οι Καζάροι έχουν την δύναμη και μπορούν να διαλύσουν την οικονομία του κόσμου όποτε θέλουν.Η απειλή όμως αυτή δεν έπιασε,"δεν ίδρωσε το αυτί των Κινέζων και των Ρώσων". Ο Πούτιν μάλιστα φέρθηκε με πολύ μεγάλη μαεστρία παίρνοντας στην κρίσιμη στιγμή από τα παγκόσμια καταπιστεύματα τα χρήματα που χρειαζόταν για να αναβιώσει την Ρωσική αυτοκρατορία. Επίσης οι Ρώσοι και οι Κινέζοι απαγόρεψαν την εισαγωγή Αμερικανικών γεωργικών προϊόντων.

-Η πρώην δικηγόρος της Παγκόσμιας Τράπεζας Karen Hudes και ο δικηγόρος Winston Shrout προσπάθησαν να μηνύσουν την Παγκόσμια Τράπεζα για την επιστροφή 1.000 τόνων χρυσού που είχαν κατατεθεί από την κυβέρνηση της Ιαπωνίας.Ωστόσο, το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ, ο

KAREN HUDES

εκ των πραγμάτων ελεγκτής της Παγκόσμιας Τράπεζας, αρνήθηκε, λέγοντας ότι ο χρυσός που η Ιαπωνία είχε καταθέσει στην Παγκόσμια Τράπεζα είχε κλαπεί από την οικογένεια των Δράκων,δηλαδή τους Κινέζους.

Σε κάθε περίπτωση,η Κίνα δεν έχει πάρει το χρυσό της πίσω και έτσι το γεγονός παραμένει πως η εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ έχει κλέψει όλο το χρυσό που κρατούσε σε καταπίστευμα για τον πλανήτη και είναι σε πτώχευση. Η μόνη λογική επιλογή για τις ΗΠΑ είναι πλέον να θέσει σε χρεοκοπία την εταιρική κυβέρνηση, να εθνικοποιήσει την FED και να αρχίσει να εκδίδει χαρτονομίσματα σε αντίκρυσμα χρυσού. Η Νέα Τάξη Πραγμάτων(ΝΤΠ)των καζαροεβραίων-σιωνιστών,φυσικά θα χρησιμοποιήσει όλες της τις δυνάμεις για να το αποτρέψει αυτό να συμβεί.Ετσι η συνεχιζόμενη χρηματοπιστωτική αναταραχή είναι αναπόφευκτη έως ότου ολόκληρη η δομή καταρρεύσει.

-Στο τέλος Μαίου 2014 ο Λόρδος Peter Mandelson,που σύμφωνα με την Βρετανική Υπηρεσία Πληροφοριών MI5 είναι εκπρόσωπος της οικογένειας Rothschild,απείλησε πως τα 700 δισεκατομμύρια δολάρια αξίας εξωτερικού χρέους των Ρωσικών επιχειρήσεων "δεν θα πρέπει να ανανεωθούν." Αυτό είναι καθαρή μπλόφα. Σύμφωνα με την πηγή της MI5, το Ηνωμένο Βασίλειο έχει επίσης υπερβάλει πολύ για τα αποθέματα φυσικού αερίου.Είναι επίσης σαφές ότι είναι οι Rothschilds, κι όχι η Ρωσία, που έχουν παγώσει εκτός.

Επίσης η συμφωνία 400 δισεκατομμυρίων δολαρίων φυσικού αερίου της Ρωσίας με την Κίνα που ανακοινώθηκε τέλος Μαίου, σημαίνει ότι ακόμα και αν η Ευρώπη αποφασίσει να "αυτοπυροβοληθεί"και να σταματήσει να αγοράζει το Ρωσικό φυσικό αέριο, η Ρωσία έχει βρει άλλους πελάτες.Αυτό που πραγματικά διακυβεύεται εδώ είναι ο έλεγχος των Rothschild και της ΝΤΠ επί του δυτικού χρηματοπιστωτικού συστήματος.Οι Γερμανοί έχουν ήδη αρνηθεί να ακολουθήσουν τις προσπάθειες της ΝΤΠ να χρησιμοποιήσουν την κρίση που κατασκευάζεται στην Ουκρανία για να απομονώσουν τη Ρωσία.

-Η Ρωσία ζήτησε από την Ουκρανία να αρχίσει να πληρώνει για το Ρωσικό φυσικό αέριο με μετρητά ξεκινώντας τον Ιούνιο. Η Ουκρανία δεν έχει τα χρήματα. Υπάρχει συζήτηση σχετικά με την παροχή χρημάτων του ΔΝΤ (IMF) στην Ουκρανία, αλλά το ΔΝΤ, ένα κατασκεύασμα της ΝΤΠ, δεν έχει τα χρήματα ή το χρυσό.

-Τον Μάϊο επίσης επίσης απετράπηκαν άλλες αρπαγές χρημάτων από την ΝΤΠ.Έτσι στην Ταϊλάνδη έγινε "μοναρχικό στρατιωτικό πραξικόπημα" για να αποτρέψει την προσπάθεια της ΝΤΠ να κλέψει το χρυσό που ανήκει στην βασιλική οικογένεια της Ταϊλάνδης, καθώς και τον Περσικό χρυσό που

ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΤΑΥΛΑΝΔΗΣ

αποθηκεύεται στην Ταϊλάνδη μέσω απατεώνων χειραγωγούμενων από τη CIA. Πλοία των ΗΠΑ είχαν μπλοκάρει τον κόλπο της Ταϊλάνδης και απειλούσαν τον χρυσό του βασιλείου,αλλά τελικά δεν ...τους βγήκε!

-Πληροφορίες από από πηγές της Βρετανικής MI6 στην Ασία ανέφεραν ότι ο Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ Biden έχει κρυφά προσφέρει προς πώληση τη Χαβάη στους Κινέζους, σε μια προσπάθεια να κρατήσει φερέγγυα την εταιρική κυβέρνηση των ΗΠΑ.

-Τον Μάϊο ο επικεφαλής της Ιταλικής Τεκτονικής Στοάς P2 που βρισκόταν στις Φιλιππίνες,προσπάθησε να εξαργυρώσει έξι ομόλογα αξίας 15 τετράκις εκατομμυρίων δολαρίων που υποτίθεται ότι υποστηρίζονται από το "τούνελ με χρυσό του Βασιλιά Σολομώντα", σύμφωνα με την P2.

-Στις 2 του Ιουνίου ο David de Rothschild, ο πατριάρχης της τραπεζικής δυναστείας Ρότσιλντ, παραιτήθηκε από πρόεδρος της NM Rothschild, της επενδυτικής τραπεζας του Ηνωμένου Βασιλείου, με έμφαση στη διαχείριση σε επίπεδο ομίλου.

-Τη δημιουργία νέας αναπτυξιακής τράπεζας και ενός κοινού αποθεματικού ταμείου ανακοίνωσαν στις 16 Ιουλίου οι ηγέτες των BRICS, δηλαδή των κρατών των μεγαλύτερων αναπτυσσόμενων οικονομιών (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότιος Αφρική), μετά το τέλος της συνάντησής τους

BRICS

στη Φορταλέζα της Βραζιλίας.

Σύμφωνα με όσα προβλέπει η συμφωνία, η έδρα της αναπτυξιακής τράπεζας θα είναι στη Σαγκάη, την προεδρία θα αναλάβει για μια περίοδο πέντε ετών αρχικά η Ινδία, ενώ το κεφάλαιό της θα είναι 50-100 δισ. δολάρια. Παράλληλα, θα δημιουργηθεί ένα κοινό αποθεματικό ταμείο με διαθέσιμα 100 δισ. δολάρια.

Η "Νέα Τράπεζα Ανάπτυξης", σύμφωνα με την ανακοίνωση της 6ης συνόδου κορυφής των BRICS, θα επενδύει σε αναπτυξιακά έργα στα κράτη-μέλη της ομάδας.

Το Ταμείο, χάρη στα κεφάλαιά του, θα επιτρέψει να αποφεύγονται "οι βραχυπρόθεσμες πιέσεις ρευστότητας" αλλά και να υπάρξει "η προώθηση μεγαλύτερης συνεργασίας" των κρατών-μελών της BRICS και να "ενισχυθεί η παγκόσμια χρηματοοικονομική ασφάλεια", σημειώνεται στην ανακοίνωση της συνόδου.Την ενέργεια αυτή η οποία είναι το αντίπαλο δέος του ΔΝΤ, υποστηρίζουν μέχρις στιγμής 188 χώρες του πλανήτη.

Περίεργοι θάνατοι

Το έτος 2014 έχει δείξει μέχρι στιγμής ένα παράξενο μείγμα θανάτων στον οικονομικό κόσμο. Κυρίως οι τραπεζικοί είναι τα θύματα και απ' οτι φαίνεται η λίστα ονομάτων μεγαλώνει συνέχεια.Όλοι οι θάνατοι έχουν ένα κοινό, κανένας δεν πέθανε απο φυσικό θάνατο. Η επίσημη είδηση στα ΜΜΕ μιλάει για αυτοκτονία, αλλά η πραγματικότητα είναι η βίαια δολοφονία των τραπεζικών υπαλληλων,που βαφτίζει το 2014 σαν το έτος του νεκρού τραπεζικού υπαλλήλου.Υπήρχαν άλλωστε πληροφορίες ότι οι οικογένειες Bush και Rockefeller σχεδιάζαν να δολοφονήσουν 1200 τραπεζίτες μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2014, με σκοπό την απόκρυψη αποδεικτικών στοιχείων εναντίον τους. Οι τραπεζίτες θα ήταν νέοι και ως επί το πλείστον συμμετέχοντες σε αλγοριθμικές συναλλαγές και χειραγωγήσεις διαφόρων χρηματοπιστωτικών αγορών, όπως πιστεύεται.

-Μια οικογένεια που είναι πολύ σημαντική στον χρηματοπιστωτικό κόσμο είναι η οικογένεια Rockefeller στην Αμερική. Ανήκουν στην απόλυτη ελίτ του κόσμου και είναι προφανώς μεγάλοι υποστηρικτές της Νέας Παγκόσμιας Τάξης.Την Παρασκευή 13 Ιουνίου,ο 66 χρονος Richard Rockefeller έπεσε απροσδόκητα με το μονοκινητήριο αεροπλάνο του,Cessna Meridian, κοντά στη

ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ Α/Φ ΤΣΕΣΝΑ

Νέα Υόρκη. Ο Richard ήταν εγγονός του "νονού" της οικογένειας John D. Rockefeller. Το αεροπλανο συνετρίβη μετά από μια επίσκεψη στον πατέρα του Δαβίδ, ο οποίος γιόρτασε τα 99 γενέθλιά του. Η αιτία δεν είναι.. γνωστή.Προφανώς, πολλά ερωτηματικά μένουν αναπάντητα. Του είπε ο πατέρας του κάποια μυστικά που ίσως ήθελε να βγάλει έξω και για αυτό έπρεπε να εξαφανιστεί; Ή καλύτερα δεν θα έπρεπε να πετάξει την Παρασκευή στις 13; Τα πάντα είναι πιθανά, αλλά είναι και σύμπτωση;

-Επίσης,δεν ήταν τοσο καλή εβδομάδα και για την οικογένεια Rothschild, επειδή ένας από τους πιστούς υπηρέτες της, προφανώς και ανεπίσημα απαγχονίστηκε στο Ιράν.

Ο δισεκατομμυριούχος Mahafarid Amir Khosravi, επίσης γνωστός ως Αμίρ Μανσούρ Αρια, κρίθηκε ένοχος για μια απάτη συνολικά 2,6 δισ. Η επιχειρηματική αυτοκρατορία του Khosravi αποτελούνταν από περισσότερες από 35 εταιρείες, που κυμαίνονται από μια εταιρεία εμφιαλωμένου νερού μέχρι και την ιδιοκτησία μιας ποδοσφαιρικής ομάδας. Η απάτη ήταν η παράνομη απόκτηση μεγάλων πιστωτικών κεφαλαίων απο ιρανικές τράπεζες. Λες και ο Khosravi τα πήρε απο μόνος του! Οι τραπεζίτες δηλαδή τι έκαναν;

Λέγεται ότι ο Khosravi ήταν μια μεγάλη μαριονέτα της οικογένειας Rothschild, ο οποίος προσπαθούσε να διαταράξει την ιρανική κοινωνία, όπως κάνουν και οι τραπεζίτες στη δύση με παρόμοιο τρόπο, τον τρόπο Χορήγησης κεφαλαίου, με ουσιαστικά άνευ αξίας ασφαλειών.Πράγμα που δείχνει για άλλη μια φορά ότι οι χώρες όπως το Ιράν κάνουν την σωστή δουλειά και δεν αφήνουν τους τραπεζίτες ατιμώρητους. Ακόμα και ο δικηγόρος του δεν είχε ενημερωθεί για την εκτέλεση του πελάτη του.

-Στις 31 του Μαΐου 2014, ένα άλλο αξιοσημείωτο αεροπορικό δυστύχημα συνέβει στις ΗΠΑ, στην περιοχή Μπέντφορντ της Μασαχουσέτης. Ένα τζετ Gulfstream IV συντρίβεται κατά την απογείωση, και πιάνει φωτιά. Και οι επτά επιβάτες ήταν νεκροί.Ένας από τους επιβάτες που πέθαναν ήταν ο 72χρονος, Lewis Katz. Επιχειρηματίας και δικηγόρος που ειχε στην κατοχή του μια σειρά από εφημερίδες, όπως η Φιλαδέλφεια Enquirer και The Daily News. Ήταν γνωστός ως φιλάνθρωπος και

LEWIS KATZ

ως ένας άνθρωπος που είχε κερδίσει πολλά χρήματα και σε άλλους τομείς, εκτός του τραπεζικού κλάδου. Ο Lewis Katz θεωρείται ένας άνθρωπος κλειδί ( insider) μέσα στον οικονομικό κόσμο.

Το ατύχημα είναι αξιοσημείωτο, επειδή το αεροπλάνο δεν είχε πραγματικά πετάξει! Σύμφωνα με τις συσκευές καταγραφής συνομιλιών στο θάλαμο διακυβέρνησης το αεροπλάνο είχε φθάσει σε ένα σημείο με ταχύτητα την οποία θα μπορούσε να σταματήσει με ασφάλεια.Ο λόγος που οι πιλότοι έχασαν τον έλεγχο, δεν είναι γνωστός αυτή τη στιγμή.

-Και οι τρεις παραπάνω θάνατοι συνδέονται στενά με τις εξελίξεις του 2014 και τον πανικό μέσα στον οικονομικό κόσμο. Φαίνεται σαν οι θάνατοι να είναι η απάντηση στους προηγούμενους 21 θανάτους τραπεζιτών και επιχειρηματιών των περασμένων ετών.

ΒUSH 11 ΙΟΥΛΙΟΥ 2014

-Αρχές Ιουλίου πέθαναν αιφνιδιαστικά πέντε τραπεζίτες που σχετίζοντο με τον Bush τον πρεσβύτερο,μεταξύ των οποίων και του Richard Mellon Scaife δισεκατομμυριούχου,ενός εκ των ιδιοκτητών της FED.Στην πραγματικότητα είναι δολοφονίες για να φιμώσουν τους τραπεζίτες και να τους αποτρέψουν να αποκαλύψουν τις παράνομες ενέργειες του Bush.

-Προκειμένου ο Bush να αποφύγει την σύλληψη του,κυκλοφόρησε ένα e-mail ότι ο Bush πέθανε από τροφική δηλητηρίαση στις 11 Ιουλίου .Aυτό επιβεβαιώθηκε από την προσωπική του ασφάλεια.Τα ΜΜΕ ουδέν ανέφεραν περί αυτού μέχρι στιγμής.Στη συνέχεια όμως μία τοπική εφημερίδα του Μein δημοσίευσε πρόσφατη φωτογραφία του της 15 Ιουλίου,στο κτήμα του στο κτήμα στο Mein με μία υπερονόβια κάτοικο της περιοχής.Ο Bush είναι ένας από τoυς χειρότερους μαζικούς δολοφόνους της ιστορίας και θα αντιμετωπίσει τη δικαιοσύνη.

Αλλα γεγονότα

-Σύμφωνα με πληροφορίες της Υπηρεσίας Πληροφοριών των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ (DIA) καθώς και της Υπηρεσίας Πληροφοριών της Μ.Βρετανίας ΜΙ5 -MI6 τον Ιανουάριο του 2014,υπάρχει μια βάση Ναζιστικών υποβρυχίων στη Νέα Γουινέα που μεταμφιέζεται ως ορυχείο χρυσού.Αυτή είναι μια από τις μυστικές επιχειρησιακές βάσεις της Ασίας που χρησιμοποιήθηκαν για να οργανώσουν την τρομοκρατική υποθαλάσσια πυρηνική επίθεση εναντίον της Ιαπωνίας που έγινε στις 11/3/2011 στην Φουκοσίμα,με αποτέλεσμα τον σεισμό των 9R και το φονικό τσουνάμι που

ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΒΑΣΗΣ ΥΠΟΒΡΥΧΙΩΝ

επακολούθησε.Μπορεί κάλλιστα να είναι η βάση από όπου προήρθε η επίθεση στην πτήση της Μαλαισιανής αεροπορικής εταιρείας (το αεροπλάνο που χάθηκε).

-Στις αρχές Μαρτίου 2014 ένας εκπρόσωπος του στρατιωτικού-βιομηχανικού συγκροτήματος,ήρθε σε επαφή με την οργάνωση των "Λευκών Ιπποτών"(ή Λευκών Δράκων για την Κίνα) θέτοντας διάφορες καταστάσεις, συμπεριλαμβανομένης της απειλής να μισθώσουν ένα γενικό πόλεμο αν το πετρέλαιο γίνει ξεπερασμένο από την τεχνολογία ελεύθερης ενέργειας και με ένα αίτημα από τους ιθύνοντες της Εθνικής Υπηρεσίας Ασφαλείας(NSA) των ΗΠΑ, να τους επιτραπεί να συνεχίσουν με το πρόγραμμά τους,της ολικής παρακολούθησης.

Υπενθυμίζω ότι οι οργάνωση των "Λευκών Ιπποτών ή Δράκων" αποτελείται από "υγειείς" δυνάμεις σχεδόν όλων των κρατών της Γης.

Η οργάνωση των "Λευκών Ιπποτών" είπε ότι η ελεύθερη ενεργειακή τεχνολογία θα πρέπει να επιτρέπεται μόνο αρχικά για έργα που το τρέχον επιχειρηματικό μοντέλο του πετρελαίου δεν μπορεί να πραγματοποιήσει, όπως η μετατροπή των ερήμων σε πράσινο με αφαλατωμένο θαλασσινό νερό και η θέρμανση της Αρκτικής και της Ανταρκτικής. Το πετρέλαιο στη συνέχεια θα καταργηθεί σταδιακά, καθώς η βιομηχανία του πετρελαίου μετατοπιστεί στην επιχείρηση της δημιουργίας νέων οικοσυστημάτων. Οι άνθρωποι της βιομηχανίας πετρελαίου ζήτησαν να τους επιτραπεί να συνεχίσουν την επέκταση των επιχειρήσεων τους σε υδρογονάνθρακες με φυσικό αέριο και αυτό θεωρήθηκε μια βιώσιμη επιλογή.Στους ιθύνοντες της NSA,απέρριψαν το αίτημα τους και τους είπαν,ότι κάποια πράγματα θα παραμένουν πάντα μυστικά ασχέτως πόσο σκληρά προσπαθούν να τα ανακαλύψουν.

-Το μεγαλύτερο μέρος των Ενόπλων Δυνάμεων των ΗΠΑ και των μυστικών υπηρεσιών ήδη έχουν αρχίσει να ευθυγραμμίζονται με τους "Λευκούς Ιππότες" και τους συμμάχους τους.

Λόγω αυτού του γεγονότος,'εχει αρχίσει η εκκαθάριση των συμμάχων της οικογένειας Bush από την Αμερικανική δομή της πυρηνικής διοικήσεως. Σύμφωνα με πληροφορίες:

"Η οικογένεια Bush είναι συνδεδεμένη με τη Dominionism, μια αιρετική Ιουδαιοχριστιανική λατρεία θανάτου που έχει διεισδύσει βαθιά στις στρατιωτικές Ακαδημίες και άλλες υπηρεσίες και τελικά ανέλαβε τη δομή της πυρηνικής διοικήσεως της Αμερικής.Έτσι όταν αναφέρονται συμβάντα απειθαρχίας ανάμεσα στο προσωπικό των πυρηνικών δυνάμεων της Αμερικής,σημαίνει ότι αυτό το προσωπικό δεν πειθαρχεί στις διαταγές των Dominionists"

Χαρακτηριστικό παράδειγμα έχουμε ότι η κυβέρνηση των ΗΠΑ αποστράτευσε τον Οκτώβριο του 2013 σχεδόν ταυτόχρονα δύο κορυφαία στρατιωτικά στελέχη της τα οποία ήταν επιφορτισμένα με το

πυρηνικό της οπλοστάσιο καθώς και άλλους 80 ανώτερους αξιωματικούς,επειδή αρνήθηκαν να προβούν σε εκρήξεις πυρηνικών όπλων στο Ματχάτμαν της Ν.Υόρκης και στο Τσάρλεστον της Ν.Καρολίνας,οι οποίες θα αποδίδοντο σε τρομοκράτες από Συρία και Ιράν,προκειμένου να αρχίσει ο Γ'ΠΠ.Περισσότερες πληροφορίες στο άρθρο μου"Τα σημεία των Καιρών Νο 7" στο κεφάλαιο "Γεγονότα στις ΗΠΑ".

- Ωστόσο, η απειλή του πυρηνικού πολέμου εξακολούθησε να κρέμεται πάνω από τις διαπραγματεύσεις. Οι Νεοταξίτες εξακολούθησαν να κατέχουν πυρηνικά μέσω "απατεώνων" με σκοπό να εξολοθρεύσουν το Λονδίνο και την Ιερουσαλήμ. Έτσι,μέχρι τέλος Απριλίου γίνονταν προσπάθειες για να φέρουν όλες τις διάφορες φατρίες στην επίτευξη συναίνεσης.Οι προσπάθειες μάλλον πέτυχαν και έτσι απομακρύνθει επί του παρόντος ο Γ'ΠΠ.

-Τον Απρίλιο 2014,187 κράτη-μέλη του ΔΝΤ προσπάθησαν να πείσουν τα μέλη της ΝΤΠ να παραιτηθούν από τον έλεγχο του "Βέτο" του εν λόγω "Ταμείου".Το μόνο κράτος που αντέδρασε ήταν οι ΗΠΑ.

-Επίσης τον Απρίλιο η Αμερικανική Εταιρική κυβέρνηση του προέδρου Barack Obama, που εργάζεται κάτω από την εποπτεία των μελών της ΝΤΠ,όπως ο George Soros, προσπάθησε να πείσει τις πετρελαιοπαραγωγές χώρες της Μέσης Ανατολής να μειώσουν την τιμή του πετρελαίου και να δημιουργήσουν την πτώχευση της Ρωσίας,λόγω των γεγονότων στην Ουκρανία,αλλά απορρίφθηκε.

Μετά απ'αυτό και σύμφωνα με Κινεζικές κυβερνητικές πηγές,ο Obama προσφέρθηκε να παραδώσει στην Κίνα τον έλεγχο όλων των Κρατών της Νοτιοανατολικής Ασίας και την Ιαπωνία,αν η Κίνα συμφώνησει να χρησιμοποιήσει τον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό για να ασκήσει πίεση στη Ρωσία.Οι Κινέζοι όμως, επιμένουν τα Ηνωμένα Έθνη να μεταφέρουν την έδρα τους στην Ασία και την μεταρρύθμιση του Συμβουλίου Ασφαλείας τους,έτσι ώστε να αντιπροσωπεύουν με μεγαλύτερη ακρίβεια τον πληθυσμό του πλανήτη Γη. Έχουν επίσης, καταλήξει στο συμπέρασμα ότι η ΝΤΠ δεν έχει καμία πρόθεση παράδοσης του ελέγχου της Παγκόσμιας Τράπεζας και του ΔΝΤ (IMF). Ετσι βρίσκονται μαζί με τα υπόλοιπα κράτη τησ BRISC (Βραζιλία,Ρωσία,Ινδία,Ν.Αφρική,Κίνα) δημιούργησαν ,όπως έγραψα πιό πάνω,την "νέα αναπτυξιακή τράπεζα"που θα έχει πολύ περισσότερα κεφάλαια σε σύγκριση με πόσα κατέχουν σε συνδιασμό η Παγκόσμια Τράπεζα και το ΔΝΤ μαζί.

-Αφού οι απειλές του απέτυχαν, ο Obama ζήτησε από το Ιράν και τη Σαουδική Αραβία να βοηθήσουν με το να οδηγήσουν την τιμή του πετρελαίου προς τα κάτω ώστε η Ρωσία να πτωχεύσει.Οι Σαουδάραβες, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν την επανάσταση στη διάρκεια μιας νύχτας αν ξεμείνουν από χρήματα για να δωροδοκήσουν τον πληθυσμό τους, δεν είναι σε θέση να οδηγήσουν την τιμή του πετρελαίου προς τα κάτω. Επιπλέον, αισθάνονται προδομένοι από τον Obama σε μέρη όπως τη Συρία και έχουν ήδη ανακοινώσει δημοσίως ότι δεν είναι πλέον σε μια κατάσταση πελατείας με ττην FED.

Οι Ιρανοί, οι οποίοι γνωρίζουν πολύ καλά πως η FED έχει προσπαθήσει να τους χτυπήσει με πυρηνικά ή να τους οδηγήσει σε πτώχευση για χρόνια, αρνήθηκαν επίσης να "παίξουν το παιχνίδι" του Obama.

-Ανεπιβεβαίοτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η εξαφανισμένη πτήση Μ370 των της αερογραμμών Μαλαισίας,με αεροπειτατεία και μέσω της νήσου Diego Garcia του Ινδικού ωκεανού και Ισραήλ προσγειώθηκε σε αεροδρόμιο της Φλόριντας των ΗΠΑ,όπου φορτώθηκε ένα πυρηνικό όπλο.Το

ΠΤΗΣΗ Μ370

αεροπλάνο πέταξε έπειτα προς την Ολλανδία, όπου χρησιμοποιήθηκε ως απειλή κατά των ηγετών του κόσμου που συγκεντρώθηκαν εκεί για την "σύνοδο κορυφής G-7". Το αεροπλάνο σταματήθηκε από την Ολλανδική πολεμική αεροπορία, και το μόνο πράγμα που επιτεύχθει, ήταν να αποξενώσει περαιτέρω τους Ευρωπαίους από την Εταιρική κυβέρνηση των Η.Π.Α.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο της επιτροπής Εσωτερικής Ασφαλείας της Βουλής των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ, Michael Μackol,σε συνέντευξη που παραχώρησε στο τηλεοπτικό δίκτυο Fox News τον Ιούλιο 2014, δήλωσε ότι:

"Αυτήν τη στιγμή δεν είναι σαφές εάν η μυστηριώδης εξαφάνιση του Boeing 777 συνδέεται με τρομοκρατική ενέργεια, ωστόσο οι αμερικανικές αρχές ανησυχούν για την πιθανότητα το αεροπλάνο να έχει προσγειωθεί κάπου για να παραμείνει κρυμμένο και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως όπλο καταστροφής.Το αεροπλάνο είναι πιθανόν ότι πήρε δύο κατευθύνσεις μετά την εξαφάνισή του.Η μία εκδοχή είναι προς βορράν, προς το Καζακστάν, αλλά στην περίπτωση αυτή θα είχε εντοπισθεί από ραντάρ.

Η άλλη υπόθεση είναι ότι είτε προσγειώθηκε σε μία χώρα όπως η Ινδονησία, και θα μπορούσε στη συνέχεια να χρησιμοποιηθεί ως πύραυλος κρουζ, όπως έκαναν οι τρομοκράτες της 11ης Σεπτεμβρίου.Όλες οι έρευνες οδηγούν στο πιλοτήριο, στον ίδιο τον πιλότο και τον συγκυβερνήτη" χωρίς όμως να δώσει διευκρινίσεις.

-Τον Μάιο πρωθυπουργός της Ινδίας ανέλαβε ο Narendra Modi,στον οποίο έχει απαγορευτεί να ταξιδεύει στις ΗΠΑ καθόσον είναι αντίθετος της ΝΤΠ όπως ήταν ο προηγούμενος.Ο νέος πρωθυπουργός πρόκειται να δώσει μια τεράστια ώθηση στον οργανισμό των κρατών

BRICS (Βραζιλία,Ρωσία,Ινδία,Κίνα,Ν.Αφρική)

ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΙΝΔΙΑΣ

,τα οποία προτίθεται να τερματίσουν τις ενέγειες των "νεοταξιτών".Κατόπιν αυτού ναυάγησε το σχέδιο της ΝΤΠ που σκόπευε να χρησιμοποιήσει την Ινδία εναντίον της Κίνας.

-Μετά από το παραπάνω ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Jack Lew επισκέφθηκε την Κίνα, ενώ ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Netanyahu επισκέφθηκε την Ιαπωνία ως μέρος μιας προσπάθειας από την ΝΤΠ.Η επίσκεψη Netanyahu στην Ιαπωνία ήταν μια προσπάθεια να πείσει την "νεοταξική" κυβέρνηση Abe να πάει μαζί με τα εν εξελίξει σκληροπυρηνικά σχέδια της ΝΤΠ σύμφωνα με τα οποία επιθυμεί να ξεκινήσει τον Γ'ΠΠ. Ο Abe υποχρεούται με μια προσπάθεια να περάσει ένα νόμο που θα επιτρέψει στον Ιαπωνικό στρατό να συμμετάσχει στη "συλλογική αυτοάμυνα", ή για να το πούμε πιο σωστά, να συμμετέχει σε επιθετικούς πολέμους της ΝΤΠ. Στο τέλος όμως, ο Netanyahu αναγκάστηκε να συντομεύσει την επίσκεψή του κατά μία ημέρα και να αφήσει την Ιαπωνία "με την ουρά στα σκέλια". Ένα ανώτερο Ιαπωνικό στέλεχος της δεξιάς πτέρυγας προέβλεψε ότι ο Ιάπωνας πρωθυπουργός Abe θα "σκοτωθεί σύντομα", λόγω των προδοτικών δραστηριοτήτων του,που μεταξύ των άλλων θέλει να συγκεντρώσει χρήματα για να αποφευχθεί η πτώχευση της αμερικανικής εταιρικής κυβέρνησης.

-Η επίσκεψη Netanyahu στην Ιαπωνία συνέπεσε επίσης με σημαντικές αντικινεζικές διαδηλώσεις στο Βιετνάμ. Δεδομένου ότι οι "νεοταξίτες" έχουν πιαστεί επ 'αυτοφώρω να πληρώνουν κακοποιούς για ταραχές κατά των Ιαπωνικών συμφερόντων στην Κίνα, ενώ ταυτόχρονα πληρώνουν Ιάπωνες ακτιβιστές για να διαμαρτυρηθούν κατά της Κίνας.Μάλλον το ίδιο συνέβει και με τους Βιετναμέζους.

-Τον Μάιο η οργάνωση των "Λευκών Ιπποτών" έστειλε μήνυμα προς τον Netanyahu και τους σκληροπυρηνικούς συναδέλφους του:"Εγκαταλείψτε, τελείωσε, παραδοθείτε ενώ μπορείτε ακόμα".Επίσης έστειλε μήνυμα προς τον εβραϊκό λαό :"Θα είναι μια αιώνια πηγή ντροπής για τους ανθρώπους σας που επέτρεψαν ένας τέτοιος δολοφονικός-ναζιστής ψυχοπαθής για να γίνει αρχηγός σας. Απαλλαγείτε από αυτόν.

-Κάποιοι από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού κατευθύνουν το ναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας σε ολική σύγκρουση με την Ρωσία, ενώ τα ναζιστικά ουκρανικά στρατεύματα απόγονοι των ουκρανικών SS και του Στέπαν Μπαντέρα (του φονιά ναζί του Β'ΠΠ, που αποτελεί ίνδαλμα για τους Ουκρανούς του Κιέβου) προχωρούν σε εθνοκάθαρση εναντίον του ρωσόφωνου πληθυσμού στην πρώην Α.Ουκρανία και νυν Νέα Ρωσία, με τις ευλογίες της Δύσης βασιζομενοι στο δογμα "δεν μας θέλει ο πληθυσμός, αλλάζουμε τον πληθυσμό".Μέχρι σήμερα όμως το μόνο που επιτυγχάνουν είναι οι συνεχείς ήττες από τους ρωσόφωνους!

- Κατά το πρόσφατο ταξίδι του στη Μέση Ανατολή (Μάϊος 2014), ο Πάπας Φραγκίσκος προσπάθησε να πάρει έγκριση από τις Μουσουλμανικές και Εβραϊκές αρχές για ένα ενοποιημένο μονοθεϊσμό,

ΠΑΠΑΣ ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ

αλλά δεν ήταν σε θέση να πείσει τους Ορθόδοξους Χριστιανούς, σύμφωνα με πηγές της Τεκτονικής Στοάς P2.Η οργάνωση των "Λευκών Ιπποτών ή Δράκων"

πρότεινε ότι οι Ορθόδοξοι Χριστιανοί πρέπει να είναι πιο ανοιχτόμυαλοι για ενότητα, όταν η μαζική δολοφονία σταματήσει σε μέρη όπως τη Συρία, την Ουκρανία, το Ιράκ και το Αφγανιστάν.

- Η ώθηση για μια παγκόσμια θρησκεία έρχεται ως μια σειρά δημόσιων και ιδιωτικών ανακοινώσεων από τις δυτικές ελίτ καθιστώντας σαφές ότι υπάρχει πανικός στις τάξεις της Σιωνιστικής ηγεσίας της ΝΤΠ.Δεδομένου ότι αυτή η έκθεση επρόκειτο να πιέσει, ο Βασιλιάς Juan Carlos της Ισπανίας ανακοίνωσε ότι θα παραιτηθεί του θρόνου του, ακολουθώντας έτσι τον Βασιλιά του Βελγίου, τη Βασίλισσα της Ολλανδίας, και τον Παπά Βενέδικτο όπου εγκατέλειψαν πρόσφατα.

Κατόπιν αυτών στο τέλος Μαίου ο Πρίγκιπας της Βρετανίας, που "θέλει να μετενσαρκωθεί ως θανατηφόρος ιός" Charles δήλωσε : "Μπορούμε να επιλέξουμε να δράσουμε τώρα, πριν να είναι τελικά πολύ αργά" και ότι "η ελίτ έχει ένα παράθυρο ευκαιρίας 18 μηνών για να δράσει", προφανώς εννοώντας μέχρι το τέλος της θητείας του προέδρου των ΗΠΑ, Obama.

-Τον Ιούνιο βάσει της ετυμηγορίας του Δικαστηρίου του Κοινού Δικαίου των Βρυξελλών ο Πάπας Φραγκίσκος κρίθηκε ένοχος για βιασμό,βασανισμό,δολοφονία και εμπόριο λευκής σαρκός ανηλίκων παιδιών.Επίσης το δικαστήριο έκρινε ότι ο Πάπας Φραγκίσκος ως ιερέας στην Αργεντινή,συμμετείχε σε σατανιστική τελετή-θυσία ενός παιδιού.Για τον ίδιο λόγο επίσης καταδικάσθηκαν,οι βασίλισσα Ελισάβετ ,ο Τζορτζ Σόρος, ο Πρίγκηπας Φρίσο αδελφός του Ολλανδού βασιλιά και ο Ολλανδός Πρωθυπουργός. Οι κατηγορούμενοι καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη χωρίς τη δυνατότητα αναστολής ή χάρης,την κατάσχεση των περιουσιακών στοιχείων, ακινήτων και την εξουσία τους.Το διακαστήριο όμως αυτό δεν έχει δικαίωμα της εκτελέσεως της αποφάσεως του.Αυτό το έχουν μόνον οι χώρες τους.

-Πηγές στο Πεντάγωνο και τη CIA, πιστεύουν ότι ο Obama θα παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη πολύ καιρό πριν λήξει η θητεία του. Η CIA λέει ότι η στρατιωτική οργάνωση " Λευκά Πηλήκια" τέλος Μαίου 2014 σταμάτησε ένα σχέδιο του Obama να κάνει χρήση μαζικών τρομοκρατικών επιθέσεων με απώλειες στο Λας Βέγκας, το Τέξας και την Ουάσινγκτον ως δικαιολογία για να ανακηρύξει στρατιωτικό νόμο ."Δεκατέσσερις από τους εμπλεκόμενους στο πλευρό του Ομπάμα (τρομοκράτες) σκοτώθηκαν πολύ ήσυχα"δήλωσε προϊστάμενος της CIA. Η διαδικασία μομφής κατά του Obama έχει αρχίσει τώρα.

-Τον Ιούνιο η Κίνα έδοσε εντολή σε όλες τις Τράπεζες της να αποσύρουν όλους τους υπολογιστές που είναι κατασκευασμένοι στην Κίνα,επειδή έχουν "παραθυράκια'που επιτρέπουν σε υπηρεσίες των ΗΠΑ,όπως η NSA (Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας) να κλέψουν χρήματα από Κινέζικους λογαριασμούς.

-Τον Μάιο μουσουλμάνοι τζιχαντιστές με την ονομασία ISIS ή ISIL,πλήρως εξοπλισμένοι επιτίθενται και καταλαμβάνουν περιοχές στην βόρειο Συρία και στο βόρειο Ιράκ

και ιδρύουν το κράτος του Ϊράκ και του Λεβάντε" εν μέσω σφαγών και λοιπών φτικαλεοτήτων εις βάρος του πληθυσμού των περιοχών αυτών και ιδίως των Χριστανών.Σύμφωνα με πληροφορίες της

ISIS

Βρετανικής ΜΙ5,το ISIS ελέγχεται από την CIA και την RAND Corporation ( μια μη κερδοσκοπική παγκόσμια πολιτική δεξαμενή σκέψης δημιουργήθηκε για να προσφέρει την έρευνα και την ανάλυση για τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ από την Douglas Aircraft Company. Χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ και από ιδιωτικό κληροδότημα).O έλεγχος αυτός γίνεται από την έδρα της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Άγκυρα της Τουρκίας.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή το ISIS έχει πυρηνικές δυνατότητες,εκτός του επισήμου κυβερνητικού ελέγχου των ΗΠΑ,η δε δορυφορικές του επικοινωνίες ελέγχονται από την Ιερουσαλήμ.Επίσης τα μη-επανδρωμένα βομβαρδιστικά (drones) του ISIS χειρίζονται από την στρατιωτική βάση του Fort Huachuca στην Αριζόνα των ΗΠΑ.

Αυθεντικοί μουσουλμάνοι στο Ιρακ λένε πως οι μαχητές του ISIS "δεν μοιάζουν με τους μουσουλμάνους και δεν ενεργούν σαν μουσουλμάνοι και διαθέτουν αμερικάνικο εξοπλισμό".Λέγεται ότι το ISIS αποτελείται από μέλη της "Μουσουλμανικής Αδελφότητας" που ελέγχονται από τους Νεοταξίτες των ΗΠΑ και αποστολή τους είναι να καταλάβουν τα πετρέλαια της Μέσης Ανατολής,που η "Αραβική άνοιξη" απέτυχε να καταλάβει.

Οπως αποκάλυψε ιρακινός αξιωματούχος ασφάλειας,στον εφιαλτικό αριθμό των 100.000 ανδρών (και γυναικών) ανέρχεται η δύναμη της εγκληματικής ισλαμικής οργάνωσης ISIS,η οποία τον Αύγουστο μετονομάσθει σε IS.

Τον Αύγουστο η Αεροπορία των ΗΠΑ άρχισε βομβαρδισμό των θέσεων της ISIS στο βόρειο Ιρακ.Μάλλον οι ΗΠΑ διεπίστωσαν ότι η όλη κατάσταση ξεφεύγει από τον έλεγχο και μπορεί να γίνει "μπούμεραγκ"γι'αυτές.

-Τις τελευταίες ημέρες του Αυγούστου κυβερνητικές πηγές της Ουάσισγκον απεκάλυψαν ότι έγιναν μυστικές διαπραγματεύσεις μεταξύ ΗΠΑ και Ιράν,οι οποίες διεξήχθησαν στο Ομάν,μετά την κατάρρευση του ιρακινού στρατού από την επίθεση του ISIS και κατέληξαν στην επισφράγιση συμφωνίας για την από κoινού αντιμετώπιση του ISIS και στην στήριξη της κυβέρνησης Ασαντ στην Συρία.

Συμφωνήθηκε:

1.Δυνάμεις της ιρανικής Quads,να αναπτυχθούν άμεσα στο ιρακινό Κουρδιστάν και να αναχαιτίσουν το ISIS που είχε προελάσει μεχρι το Ιρμπιλ, κάτι που οι Ιρανοί το κατάφεραν.

2.Χορήγηση από το Ιράν χωρίς χρονοτριβή μεγάλες ποσότητες όπλων και πυρομαχικών στους Κούρδους. Κατ'αυτό τον τρόπο εμποδίστηκε το ISIS να καταλάβει την πρωτεύουσα του ιρακινού Κουρδιστάν.

3.Οι Ιρανοί θα συνεργαστουν στενά με τις αμερικανικές στρατιωτικές δυνάμεις που αναπτύχθηκαν εσπευσμένα στο Ιράκ, ενώ συμφωνήθηκε ακόμα να ενισχυθεί άμεσα η Αεροπορία του Ιράκ από ιρανικά μαχητικά ή να επιχειρούν ιρανικά μαχητικά μέσα στο έδαφος του Ιράκ με ιρακινά διακριτικά.

4.Να αμβλυνθούν οι διαφορές μεταξύ σουνιτών και σιιτών στο Ιράκ, αλλά και οι διαφορές των Ιρακινών με τους Κούρδους.

Η συμφωνία αυτή ετέθει υπ'όψιν της Ρωσίας,συμμάχου του Ιράν,της Συρίας και του Ιράκ, η οποία συμφώνησε απόλυτα με το περιεχόμενό της και είχε καθοριστικό ρόλο στο να δεχθεί η Συρία να μην παρενοχλεί τα αμερικανικά μαχητικά όσο θα βομβαρδίζουν το ISIS.

-Σύμφωνα με έκθεση των αυστριακών υπηρεσιών ασφαλείας και αντιτρομοκρατίας,"ο πόλεμος στη Συρία προσελκύει χιλιάδες εθελοντές της ISIS από όλη την Ευρώπη στην Αυστρία".Στην ίδια έκθεση αναφέρεται πως πολλοί εξ αυτών είναι Τσετσένοι οι οποίοι έρχονται από τον Καύκασο στην Αυστρία και από εκεί στα Βαλκάνια για να εισέλθουν στην Συρία μέσω Τουρκίας, ενώ σημειώνεται πως πρόκειται για πλέον σκληρούς και φανατικούς ισλαμιστές που πολεμούν εκεί.Επίσης τονίζεται πως η Αυστρία έχει γίνει κύριο κέντρο συγκέντρωσης και οργάνωσης της ISIS με τους εθελοντές να ταξιδεύουν μέσω των δυτικών Βαλκανίων προς την Τουρκία. Η ίδια διαδρομή ισχύει και για όσους επιστρέφουν από την Συρία για να αναλάβουν ηγετικές και οργανωτικές θέσεις σε διάφορες χώρες μεταξύ αυτών και στην Ελλάδα.

Η θέση της Ελλάδας στη διακίνηση, οργάνωση και ισχυροποίηση της ISIS είναι πλέον κρίσιμη καθώς προσφέρει άσυλο σε σημαντικό τζιχαντιστών οι οποίοι δρουν στη συνέχεια ανεξέλεγκτα.Φυσικά κανένα μέτρο ούτε και καν σύνταξη κάποιας έκθεσης ανάλογης των αυστριακών μυστικών υπηρεσιών δεν έχει γίνει στη χώρα μας και κάνεις γνωρίζει πόσο η κατάσταση θα επιδεινωθεί στο μέλλον.

-Νεότερες πληροφορίες(τέλος Αυγούστου)από πηγές του Πενταγώνου των ΗΠΑ επιβεβαιώνουν ότι το ISIS διοικείται από έναν πράκτορα της Ισραηλινής υπηρεσίας Πληροφοριών (Μοσάντ) ονόματι Simon Eliot.

-Στις 8 Ιουλίου 2014 το Ισραήλ εξαπέλυσε νέα μεγάλη επιχείρηση εναντίον της παλαιστινιακής Λωρίδας της Γάζας. Το Ισραήλ υποστηρίζει ότι ο λόγος για την επιχείρηση ήταν οι επιθέσεις ρουκετών στο έδαφος του Ισραήλ από ενόπλους της παλαιστινιακής οργάνωσης Χαμάς.Υπόψη όμως ότι,η Χαμάς είναι θυγατρική της υπηρεσίας πληροφοριών του Ισραήλ "Mossad".Στην συνέχεια ο Ισραηλινές ΕΔ επιτέθησαν και συνεχίζουν,στην "Λωρίδα της Γάζας" με τον ίδιο τρόπο που οι Γερμανοί Ναζί είχαν επιτεθεί στην διάρκεια του Β'ΠΠ στο "γκέτο της Βαρσοβίας"!! Εκατοντάδες άμαχοι οι νεκροί και τραυματίες μεταξύ των οποίων και πολλά παιδιά.

-Πηγές της Βρετανικής Μ15-ΜΙ6 και CIA αναφέρουν στο τέλος Αυγούστου ότι αφού η ΝΤΠ χρεοκόπησε την Ελλάδα προκειμένου να αγοράσει τα περιουσιακά της στοιχεία σε τιμές ευκαιρίας,τωρα υπολογίζει να κάνει το ίδιο και με άλλες χώρες ,αρχής γενομένης από την Ουκρανία και την Γαλλία.Για να αποτραπεί μια τλετοια εξέλιξη,οι Γερμανοί,οι Γάλλοι και οι Βρετανοί έχουν ήδη κάνει τις προετοιμασίες για να εγκαταλείψουν τις ΗΠΑ και το Ισραήλ και να προσχωρήσουν στην BRICS.

-Η εμφάνιση του χαλιφάτου ISIS,τα προβλήματα στην Ουκρανία και η τραγωδία της Γάζας,προέρχονται από την Νέα Τάξη Πραγμάτων (ΝΤΠ).Επίσης η ΝΤΠ μηχανεύεται τον τελευταίο καιρό γεγονότα(αεροπορικά ατυχήματα,ιος Εbola) και τα υποδαυλίζει μέσω των ΜΜΕ για να κρατήσει τις μάζες στην κατάσταση φόβου.

H NTΠ προσπάθησε όλο το 2014 να δημιουργήσει έναν "ψεύτικο φόβο"με σκοπό να χειραγωγήσουν τις μάζες.Για τον σκοπό αυτό δημιούργησαν τον ψεύτικο αποκεφαλισμό ενός δημοσιογράφου στην Μέση Ανατολή,ενορχηστρωμένες φυλετικές ταραχές στις ΗΠΑ,προσπάθεια αναθέρμανσης του ψυχρού πολέμου με τη Ρωσία,την πανδημία με τον ιό "Εμπολα".Επίσης απείλησαν να ανατινάξουν το Σικάγο,το Λος Άντζελες,την Ν.Υόρκη και άλλες πόλεις.

Ομως τα ψέματα και τα ψεύτικα περιστατικά δεν είναι πλέον πιστευτά από τους περισσότερους ενημερωμένους ανθρώπους,ειδικά στις στρατιωτικές και μυστικές οργανώσεις στον κόσμο.Αντί λοιπόν να δημιουργήσουν το επιθυμητό αποτέλεσμα οδηγώντας τους "προβατανθρώπους"σε προκαθορισμένες κατευθύνσεις,τα πρόσφατα σκηνοθετημένα γεγονότα έχουν προκαλέσει βαθιά αποστροφή σε όλες σχεδόν τις κυβερνήσεις ανά τον κόσμο,τις ένοπλες δυνάμεις και άλλους φορείς που έχουν την ικανότητα να πολεμούν πραγματικά εάν είναι απαραίτητο.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο τα ανώτερα μέλη της ΝΤΠ ψάχνουν μανιωδώς για κάποιο μέρος να ξεφύγουν απ'αυτό που βλέπουν ως μία αναπόφευκτη εκκαθάριση.Ένας τόπος που προσπαθούν να

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

διαφύγουν είναι η Νότια Αργεντινή.Οι τελευταίες αγωγές των αμοιβαίων κεφαλαίων και οι προσπάθεις της ΝΤΠ οικονομικού εκβιασμού κατά της κυβέρνησης της Αργεντινής,είχαν ως στόχο να πιέσουν να επιτραπεί σε ένα εκατομμύριο νεοταξίτες των ΗΠΑ,να κρυφθούν εκεί και να δημιουργήσουν μια νέα κυβέρνηση στις ακτές της Παταγωνίας,σύμφωνα με ένα ανώτεο μέλος της ΝΤΠ.

Η Αργεντινή όμως,έχει συμφωνήσει με την Ιαπωνία,το Ισραήλ,την Β.Κορέα,την Κίνα,την Ν.Ζηλανδία και άλλες χώρες,όπου με σύνεση αρνήθηκαν να επιτρέψουν σε μια τέτοια μεγάλη ομάδα από λάτρεις του "Σατανά" να κινηθεί προς τη χώρα τους.

-Μερικοί κορυφαίοι νεοταξίτες αλαζονικά πιστεύουν ότι δεν θα απομακρυνθούν από την εξουσία.Αυτό μπορεί να συνδεθεί με την πρόσφατη επίσκεψη στην Ινδονησία του Bill Clinton,μέλους της Ιαπωνικής αυτοκρατορικής οικογένειας και του νεοταξίτη εμπόρου ναρκωτικών Richard Armitage,οι οποίοι σύμφωνα με πληροφορίες προσπαθούν να κλέψουν τον χρυσό που είναι αποθηκευμένος εκεί και ανήκει σε όλους τους ανθρώπους του πλανήτη.Άλλοι πράκτορες της ΝΤΠ προσπαθούν να κλέψουν τον "ιστορικό χρυσό"της Ν.Κορέας.Στην Ινδονησία όμως ,η νέα κυβέρνηση του Joko Widodo που θα ορκισθεί στις 20 οκτωβρίου,δεν ελέγχεται από την ΝΤΠ και γι'αυτο οι παραπάνω νεοταξίτες βιάζονται να κλέψουν τον χρυσό πριν πραγματοποιηθεί η ορκομωσία της νέας Ινδονησιακής κυβέρνησης.Μέχρις στιγμής όμως έχουν αποτύχει(31 Αυγ.)

-Το ΝΑΤΟ έχει δημιουργήσει ένα φράχτη από χάλυβα μήκους 12 μιλίων για να προφυλάξει 150 VIPS που εκπροσωπούν 67 χώρες (το ΝΑΤΟ έχει μόνο 28 χώρες μέλη) για μια μεγάλη στρατιωτική έκθεση στην Ουαλία την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου. Καθώς η εκδήλωση αυτή ετοιμάζεται, το καθεστώς των απατεώνων που κυβερνούν τις ΗΠΑ, "πολιτικοί" και στρατιωτικοί λομπίστες, χρησιμοποιούν την Ουκρανική κρίση ως δικαιολογία για να καλέσουν τις Ευρωπαϊκές χώρες να αυξήσουν τους "αμυντικούς" τους προϋπολογισμούς. Με άλλα λόγια, ενεργούν ακριβώς σύμφωνα με το σενάριο Bush του πρεσβύτερου (όπως αποκαλύφθηκε από την MI5), καλώντας τους Ευρωπαίους για ένα ψεύτικο νέο ψυχρό πόλεμο, ως δικαιολογία για την στρατιωτικοποίηση της Ευρώπης, των ΗΠΑ, της Ρωσίας και της Ιαπωνίας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τον πόλεμο κατά της Κίνας.

-Σύμφωνα με πηγές της MI5, το ΝΑΤΟ σχεδιάζει να οργανώσει μια καμπάνια, για να υποστηριχθούν οι προσπάθειες του για αύξηση των αμυντικών δαπανών.Για τον σκοπόν αυτόν, σχεδιάζουν να θέσουν υπό τον έλεγχο τους το δίκτυο παροχής ηλεκτρικής ενέργειας των ΗΠΑ, ή μέρη αυτού του δικτύου, για να διακόψουν οικονομικά την λειτουργία των ΗΠΑ, καθώς και τα δίχτυα υπολογιστών των Google / NSA(Υπηρεσία Εθνικής Ασφαλείας των ΗΠΑ).

-Το καλοκαίρι του 2014 τελειώνει και οι νεοταξίτες τρέμουν από τον φόβο τι θα έρθει στον δρόμο τους απ'αυτό το φθινόπωρο,σύμφωνα με πηγές της CIA,της Κινεζικής κυβέρνησις και άλλων πηγών.Αντί για κάτι δραματικό να συμβαίνει η ΝΤΠ θα αφεθεί να συνεχίσει την αργή κατάρρευση της,καθώς νέες διεθνείς δομές συνεχίζουν να τίθενται σε εφαρμογή για να παρακάμψουν τα συστήματα οικονομικού ελέγχου της.Τα μαθηματικά της χρηματοδότησης και της πραγματικής οικονομίας εργάζονται αμετάκλητα ενάντια στους νεοταξίτες των κυβερνήσεων ΗΠΑ και Ισραήλ.Έτσι ο χρόνος είναι με το μέρος των 188 κρατών που πρόσκεινται συμπαθώς προς την BRICS.

-Το πιο σημαντικό όμως από όλα, είναι ότι ο στρατός των ΗΠΑ δεν επιτρέπει πλέον να χειραγωγείται σε πολέμους από τους Nεοταξίτες ολιγάρχες. Θυμηθείτε,το Πεντάγωνο αρνήθηκε να βομβαρδίσει τη Συρία και αρνείται να επιτεθεί στην Ρωσσία για την Ουκρανία. Το μήνυμα προς τους Ομοσπονδιακούς είναι: "Δεν πρόκειται να βγούμε από το πρόβλημα αυτή τη φορά, ξεκινώντας έναν νέο πόλεμο"!

-Ας μην ξεχνάμε και την προειδοποίηση των "φωτεινών δυνάμεων"που προστατεύουν τον πλανήτη προς τις 13 οικογένειες της ΝΤΠ της 24ης Ιουνίου,όπως ανέφερα παραπάνω στην παράγραφο "Ανδρομέδιοι-Ολύμπιοι".Η καταληκτική ημερομηνία της 5ης Ιουλίου έληξε χωρίς να δοθεί απάντηση και τώρα γνωρίζουν τι τους περιμένει.

-Σύμφωνα με μη διαταυρωμένες πληροφορίες της τελευταίας στιγμής(3/9/14),ο νόμος NESARA θα αρχίσει να εφαρμόζεται στις ΗΠΑ από τις 9 Σεμπτεμβρίου 2014 !Ιδωμεν !!!

ΕΠΙΛΟΓΟΣ

Η Ελλάδα βιώνει μια πρωτόγνωρη μορφή παρακμής και εξαθλίωσης!Οδηγείται σταθερά σε ολικό Εθνικό αφανισμό!

Ο έμπειρος και καχύποπτος Έλληνας αντιλαμβάνεται πλέον ότι έγινε συμμέτοχος της αυτοκαταστροφής του. Ο δε ανυποψίαστος, παρακολουθεί αδρανής, σαν υπνωτισμένος την πρωτοφανή αυτή καλοστημένη απάτη και τους “καρπούς” της, την πρωτόγνωρη φτώχεια με φαινόμενα υποσιτισμού και συστηματική προσπάθεια κατάλυσης του κοινωνικού ιστού και εξαθλίωσης των συμπατριωτών μας.

Αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού με την παράνομη, μαζική, μεθοδευμένη εισροή λαθρομεταναστών , νομιμοποίηση και αύξηση αυτών.

Κατ’ ουσία “ΚΑΤΟΧΗ” από ξένα συμφέροντα αφού στους μηχανισμούς αποφάσεων και ελέγχου του κράτους τοποθετήθηκαν εξαρτημένες ηγεσίες.

Απαξίωση της Ελληνικής Ιστορίας, Γλώσσας και Παιδείας και ραγδαία ανάπτυξη ενός πρωτοφανούς κι επαίσχυντου ανθελληνισμού με συστηματικές επιθέσεις στον ιστορικό και πολιτισμικό μας ιστό.

Πτωχευμένοι, απομονωμένοι, καταθλιπτικοί και δυστυχείς, απωλέσαμε κάθε ηρωικό συναίσθημα αντίστασης, που μας συνέδεε με τους αρχαίους προγόνους μας.

Αποδεχτήκαμε ως “πρόβατα για σφαγή” την μοίρα μας και εναποθέσαμε το μέλλον των παιδιών μας σε εξαρτημένους και διορισμένους “καρεκλοκένταυρους” τοποτηρητές.

Εκείνο που με λυπεί πάρα πολύ είναι ότι η αφύπνιση και η συνένωση των Ελλήνων δεν προχωρεί όπως θα έπρεπε και η πλειοψηφία του πληθυσμού της χώρας μας "ζει στον κόσμο της", δεν έχει αντιληφθεί τι συμβαίνει και περιμένει από άλλους να "βγάλουν το φίδι από την τρύπα".Δεν θέλουν να καταλάβουν τις απειλές που υφίσταται η χώρα μας για το εγγύς της μέλλον και οι πλειονότης ακόμη πιστεύει ότι οι πολιτικοί του "άλφα' ή "βήτα " κόμματος θα λύσουν το πρόβλημα.

Οταν τους αναφέρεις τα οικονομικά εγαλεία του οργανισμού EI-END (600 δις,κλπ) και τα τεράστια ποσά που έχει η χώρα μας στο "παγκόσμιο καταπίστευμα",πάρα πολλόι σου απαντούν με ..ελαφρά την καρδία,"απάτη είναι",χωρίς να ξέρουν την όλη υπόθεση.Οταν τους λες ότι κινδυνεύει η χώρα να διαλυθεί σε κρατίδια υπό τον έλεγχο ομόρων κρατών και να εξαλειφθει ο Ελληνισμος,σου απαντόύν:"Τι με νοιάζει εμένα,αρκεί να περνάω καλά".

Σίγουρα θα τρίζουν τα κόκκαλα των προγόνων μας !!!

Πολύ καλά λοιπόν λέγεται,και έτσι είναι,ότι στην Ελλάδα οι πραγμάτικοί Ελληνες είναι 2,5 με 3 εκατομμύρια.

Τώρα οι ανθέλληνες εχθροί της Πατρίδας μας είναι σίγουροι ότι μας νίκησαν και κατάφεραν να μας υποδουλώσουν!!!

Εδώ κάνουν μεγάλο λάθος!!!

Η Ελληνική φυλή δεν σκύβει το κεφάλι και δεν υποδουλώνεται ποτέ! Η Ελλάδα είναι μάνα Ηρώων και αυτό δεν αλλάζει εις τους αιώνες των αιώνων !!!

Οι πραγματικοί Έλληνες έχουν βαθειά μέσα στη ψυχή τους ριζωμένο τον ΑΝΩΤΑΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟ!!!ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΙ!!!

Αν χρειαστεί να θυσιαστούν για την Ελευθερία της Ελλάδος!!

Εκτός αυτού,πιστεύω ότι τα ουράνια αδέλφια μας δεν θα επιτρέψουν να χαθεί η Ελλάδα.Δεν επεμβαίνουν ακόμα λόγω της υπάρξεως των συμπαντικών νόμων,"ελεύθερης βούλησης","συμπληρώσεως κρίσιμης μάζας για την κλήση τους","συμπαντικών συμφωνιών που δεν παραβιάζονται",κλπ.Είναι όμως όλοι τους εδώ, συνεχώς έρχονται ενισχύσεις και το μόνο που απομένει είναι να δοθεί το σύνθημα του ιερού άρχοντος του φωτός Δία.

Δείτε τι λένε :

"Μέχρι χθες σηκώνατε τα μάτια σας στον ουρανό με την ελπίδα ότι κάποια στιγμή θα δείτε τον θεό σας για νασς βοηθήσει και να λύσει τα προβλήματρα σας.Ποτέ δεν σκεφθήκατε να βοηθήσετε μόνοι τους εαυτούς σας.Έτσι βυθιστήκατε στην απραξία και μοιρολατρία και στις αδυναμίες σας.Αδρανήσατε περιμένοντας την εμφάνιση του Θεού για να σας σώσει από τον κακό σας εαυτό,και αντί του Θεού,θα εμφανισθούμε εμείς με μαζική προσγείωση των σκαφών μας,που δεν είμαστε θεοί αλλά μπορούμε να λύσουμε τα προβλήματα σας".

"Η συνεχιζόμενη κοινωνική αποσύνθεση, η κατάλυση κάθε ηθικού νόμου, η καθολική διαφθορά, η κατάργηση κάθε έννοιας αξιών και η πρωτοφανής κατάπτωση της Ελλάνιας κοινωνίας, επιβάλλει την άμεσην απομάκρυνση των αποστατών για την απελευθέρωση της Γαίας.

Αν εσείς επιχειρούσατε να αλλάξετε την κατάσταση που βιώνετε, δεν θα πετυχαίνατε τίποτα γιατί είναι εκτός των δυνατοτήτων σας. Για τον λόγον αυτόν, η Κραταιά Αυτοκρατορία της Ανδρομέδας με εντολή του Ιερού Άρχοντα Φωτός, του Διός, θα επέμβει για λογαριασμό της ανθρωπότητας.

Είμαστε εν γνώσει των τρομερών σχεδίων των αποστατών για τον αποσυντονισμό των κοινωνιών και την κήρυξη ενός παγκόσμιου πολέμου.Γνωρίζουμε τα πάντα και όλα τα μυστικά λειτουργίας των όπλων τους καθώς και που αυτά βρίσκονται και θα τα θέσουμε αμέσως εκτός λειτουργίας όταν αρχίσει η κάθοδος μας στην Γαία. Ήδη έχουμε αχρηστέψει όλους τους κώδικες λειτουργίας των πυρηνικών όπλων και τα έχουμε θέσει υπό τον έλεγχο μας".(από το βιλίο του στρατηγού.Καλογεράκη, Κρυστάλινος Ηλιος και Σιωπηλή Σελήνη).

Συνελληνίδες,συνέλληνες,μην ξεχνάτε ότι η Ελλάς "ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ",είναι η χώρα του φωτός και το φως ουδέποτε νικιέται από το σκότος !!!!!

Οταν όλα τελειώσουν,θα επανεμφανιστεί η πιο,"ΟΜΟΡΦΗ,ΠΑΝΩΡΙΑ,ΕΛΕΥΘΕΡΗ,ΓΑΛΑΖΙΑ,ΑΙΘΕΡΙΑ ΕΛΛΑΣ" !!!

ΠΗΓΗ