Ad Code

Responsive Advertisement

1+1 κάνουν 2

Στην αρχή εκφράσθηκε η επιθυμία της ιδιοκτησίας για απομάκρυνση τριψήφιου αριθμού εργαζομένων από το διοικητικό προσωπικό.

Διαβάστε περισσότερα

 Μόνο έτσι υποτίθεται ότι θα ισορροπούσαν τα οικονομικά του συγκροτήματος και θα αποφεύγονταν οι απολύσεις των δημοσιογράφων και το κλείσιμο εντύπων. Αντέδρασε όπως ήταν φυσικό η ΕΠΗΕΑ κι έγινε συνέλευση εργαζομένων έξω από το κτίριο του ΔΟΛ στην αρχή της περασμένης εβδομάδας (με όχι και τόσο θερμή συμμετοχή, ομολογουμένως), όπου ειπώθηκε ότι υπάρχει πρόταση από τον Σταύρο Ψυχάρη να «παγώσουν» οι απολύσεις με ταυτόχρονη μείωση μισθών κατά 15 % (αυτό μας κάνει τέρμα τα δώρα και τα επιδόματα) για τουλάχιστον μία διετία. Κι εκεί που επικρατούσε ο σχετικός αναβρασμός, δηλώθηκε στην ΕΣΗΕΑ από τον επικεφαλής του ΔΟΛ ότι ουδέποτε κατέθεσε πρόταση για μειώσεις και «παγώματα» και ότι πρόκειται περί αποκυημάτων φαντασίας. Εκείνο πάντως που είναι σίγουρο είναι ότι εκλήθησαν την περασμένη Πέμπτη από τον Σταύρο Ψυχάρη οι επικεφαλής των τμημάτων μάρκετινγκ, κυκλοφορίας και εμπορικού και τους ζητήθηκαν «οικονομίες» που θα φθάνουν σε ύψος 50% από το μπάτζετ εκάστου τμήματος. Το πώς θα γίνει αυτό μπορεί να το φαντασθεί ο καθένας με το δικό του τρόπο, αλλά ούτε εύκολα μπορεί να συμβεί ούτε τάχιστα.
Για να μάθουμε αν αν λέει αλήθειες ή ψέμματα ο Ψυχάρης μια λύση υπάρχει. Να μας πει το δ.σ. της ΕΣΗΕΑ τι στο διάολο τους είπε πριν δυο εβδομάδες που επισκέφθηκε τα γραφεία της Ένωσης και να μας πει ο Σόμπολος, με ποια αφορμή πήγε προχθές στο γραφείο και τι συζήτησαν…
Εκτός και αν η ΕΣΗΕΑ έχει μυστική ατζέντα που δεν ανακοινώνει στα μέλη της…