Ad Code

Responsive Advertisement

Αβοήθητοι οι 110.000 ηλικιωμένοι που δέχονται «Βοήθεια στο σπίτι»


Στο δρόμο κινδυνεύουν να βρεθούν οι εργαζόμενοι του κοινωνικού προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» που στο τέλος του χρόνου σταματάει η λειτουργία του, χωρίς ακόμα να έχει παρθεί κάποια απόφαση που να διασφαλίζει τη συνέχιση και επιβίωσή του. 

Οι εργαζόμενοι μένουν πολλοί μήνες απλήρωτοι και γι' αυτό το λόγο από χθες κάνουν απεργία η οποία θα συνεχιστεί και σήμερα όλη την ημέρα. Ζητούν να βρεθούν τρόποι χρηματοδότησης του προγράμματος και να μετατραπούν οι συμβάσεις τους σε αορίστου χρόνου.

Από το πρόγραμμα «Βοήθεια» στο σπίτι εξυπηρετούνται περίπου 110.000 ηλικιωμένοι που θα μείνουν αβοήθητοι, αφού στην πλειοψηφία τους είναι άτομα μοναχικά και ανήμπορα, καθώς και άτομα με κινητικές δυσλειτουργίες και ειδικά προβλήματα.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση