Ad Code

Responsive Advertisement

Στους 138 οι νεκροί από το ξέσπασμα χολέρας στην Αϊτή


Περίπου 140 άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους στην κεντρική Αϊτή, εξαιτίας της επιδημίας χολέρας που έχει ξεσπάσει. Οι αϊτινές υγειονομικές υπηρεσίες έχουν ήδη ενημερώσει τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας ότι έως τώρα έχουν καταγραφεί 138 θάνατοι και 1.526 κρούσματα.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της ανθρωπιστικής αποστολής των Ηνωμένων Εθνών στην Αϊτή, Ιμογέν Γουόλ, τα προβλήματα εντοπίζονται στην περιοχή Αρτιμπονίτε, βορείως της πρωτεύουσας Πορτ-Ο-Πρενς.


Τα θύματα εμφάνισαν υψηλό πυρετό, εμετούς και διάρροια. Αν και αρχικά τα αίτια ήταν αδιευκρίνιστα, έπειτα από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για μορφή χολέρας.


Η Αϊτή, μία από τις φτωχότερες χώρες στο κόσμο, δεν έχει ξεπεράσει τα τεράστια προβλήματα από τον σεισμό τον περασμένο Ιανουάριο όπου έχασαν τη ζωή τους πάνω από 250.000 άνθρωποι και 1,5 εκατομμύριο έμειναν άστεγοι.


Η περιοχή όπου ξέσπασε η ασθένεια δεν υπέστη μεγάλες καταστροφές, αλλά εκεί κατέφυγαν πολλοί από τους άστεγους.





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση