Ad Code

Responsive Advertisement

15 τραυματίες από σύγκρουση τρένων στη Βουλγαρία

Δεκαπέντε τουλάχιστον άνθρωποι τραυματίστηκαν από σύγκρουση δύο τρένων, τη Δευτέρα 04/10, δυτικά της Σόφιας.
Διεθνής επιβατική αμαξοστοιχία, στην οποία επέβαιναν 90 άτομα και εκτελούσε το δρομολόγιο Βελιγράδι-Σόφια, συγκρούσθηκε μετωπικά με βουλγαρικό υπηρεσιακό τρένο, μεταξύ των σιδηροδρομικών σταθμών Ντραγκόμαν και Ντραγκόιλ.

Η ζωή των περισσοτέρων τραυματιών είναι εκτός κινδύνου, όπως ανακοίνωσε το βουλγαρικόΥπουργείο Υγείας.

"Υπάρχουν 15 τραυματίες, οι δυο από τους οποίους, πιθανότατα οι μηχανοδηγοί, σοβαρά", δήλωσε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Βεσελίν Βουτσόφ και πρόσθεσε ότι ο αριθμός των τραυματιών είναι πιθανό να αυξηθεί.

"Το δυστύχημα οφείλεται πιθανότατα σε σφάλμα των υπευθύνων των σταθμών Ντραγκόιλ και Ντραγκομάν, ανάμεσα στους οποίους σημειώθηκε η σύγκρουση", πρόσθεσε ο υφυπουργός Εσωτερικών.

Στο δεύτερο τρένο επέβαιναν τα μέλη του προσωπικού του μεθοριακού σταθμού Ντραγκομάν.

Οι βουλγαρικοί σιδηρόδρομοι στερούνται σύγχρονου εξοπλισμού και χρηματικών πόρων.

Τα καλώδια σηματοδότησης ανάμεσα στους σταθμούς αποτελούν συχνά στόχο κλεφτών, οι οποίοι αφαιρούν τα χάλκινα καλώδια για να τα πουλήσουν.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση