Ad Code

Responsive Advertisement

Θα μπορούσαμε να πάρουμε 2 δις. από τη Siemens

Δύο δισεκατομμύρια ευρώ θα μπορούσε να αξιώσει από τη Siemens AG για την υπόθεση των δωροδοκιών η χώρα μας, σύμφωνα με δημοσίευμα της γερμανικής εφημερίδας Sueddeutsche Zeitung. 


Η εταιρεία, όπως δήλωσε εκπρόσωπος της Siemens στο Dow Jones Newswires, έχει κάνει τα πάντα για να βοηθήσει στη διαλεύκανση της υπόθεσης και θα συνεχίσει να συνεργάζεται πλήρως και στο μέλλον.
Επικαλούμενη έγγραφα που έχει στην κατοχή της, σε δημοσίευμα επισημαίνει ότι ο πρόεδρος της Εξεταστικής για τη Siemens, Σήφης Βαλυράκης, έχει καλέσει την ελληνική κυβέρνηση και τις δικαστικές αρχές να απαιτήσουν αποζημιώσεις από τη γερμανική εταιρεία.
Στο μεταξύ, ο βουλευτής Β' Αθηνών και Μέλος της Εξεταστικής για τη SIEMENS Κωστής Αϊβαλιώτης απέστειλε επιστολή προς τον Πρόεδρο της Επιτροπής, Σήφη Βαλυράκη, ζητώντας να διαβιβαστεί προς τις αρμόδιες αρχές αίτημα για άμεσο άνοιγμα όλων των λογαριασμών για όλους τους κομματικούς ταμίες όλων των κομμάτων κατά την χρονική περίοδο που εξετάζει η Επιτροπή.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση