Ad Code

Responsive Advertisement

ΓΑΛΛΙΑ- Σε "200 με 400 εκατομμύρια ευρώ" την ημέρα το κόστος των απεργιών



Η υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας Κριστίν Λαγκάρντ ανακοίνωσε σήμερα, Δευτέρα, ότι το κόστος των απεργιών κατά της μεταρρύθμισης του συνταξιοδοτικού μπορεί... να εκτιμηθεί "μεταξύ 200 με 400 εκατομμυρίων ευρώ την ημέρα".

Το κόστος για την γαλλική οικονομία εκτιμάται από "ορισμένους σε 200 με 400 εκατομμύρια την ημέρα", δήλωσε η υπουργός στον γαλλικό ραδιοσταθμό Europe 1 υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι το κόστος είναι "δύσκολο να αποτιμηθεί".

Η υπουργός δήλωσε παράλληλα ότι υπάρχει "ηθική προκατάληψη" εναντίον της Γαλλίας, καθώς -σύμφωνα με την υπουργό- η εικόνα της χώρας στο εξωτερικό αμαυρώθηκε από τα επεισόδια που σημειώθηκαν στο περιθώριο των διαδηλώσεων κατά της συνταξιοδοτικής μεταρρύθμισης.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση