Ad Code

Responsive Advertisement

Το κλίμα του 2008 επιχειρεί να αναβιώσει ο Ομπάμα


Σε μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στο Οχάιο παραβρέθηκε ο Αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα, για πρώτη φορά μετά την προεκλογική καμπάνια του 2008 με τη σύζυγό του, εν όψει των εκλογών για το Κογκρέσο και τους κυβερνήτες πολιτειών, που προμηνύονται καταστροφικές για το κόμμα του.
Εν μέσω της οργής των ψηφοφόρων για την ασθενική ανάκαμψη και την ανεργία που έχει ανέλθει στο 9,6%, οι Δημοκρατικού έχουν αποδυθεί σε μία αγωνιώδη μάχη προκειμένου να αποφύγουν μεγάλες απώλειες στις εκλογές της 2ας Νοεμβρίου.
«Σε δύο εβδομάδες μπορείτε να αποφασίσετε προς ποια κατεύθυνση θα πάνε το κράτος και η χώρα. Όπως το πράξατε το 2008 μπορείτε να αψηφήσετε τις παραδεδομένες ιδέες», τόνισε ο Ομπάμα, χρησιμοποιώντας εκ νέου το σύνθημα «Ναι, μπορούμε» («Yes we can») που χαρακτήρισε την νικηφόρα προεδρική προεκλογική του εκστρατεία.
«Όλοι έλεγαν “Όχι, δεν μπορείτε” και το 2008 τους δείξατε ότι “Ναι, μπορούμε”», είπε ενώπιον ενός κοινού 35.000 ατόμων που είχαν συγκεντρωθεί στο κρατικό πανεπιστήμιο του Οχάιο.
Ο Ομπάμα, που πρόκειται να επισκεφθεί τουλάχιστον εννέα πολιτείες σε 15 ημέρες έως τις 2 Νοεμβρίου για να υποστηρίξει τους Δημοκρατικούς υποψηφίους, εμφανίσθηκε στο βήμα μετά τη σύζυγό του Μισέλ, η οποία περιοδεύει επίσης στις ΗΠΑ.
Οι Δημοκρατικοί κινδυνεύουν να χάσουν την πλειοψηφία που έχουν στη Βουλή των Αντιπροσώπων ή και στη Γερουσία, κάτι που θα καθιστούσε πολύ πιο δύσκολο για τον Ομπάμα να προωθήσει πρωτοβουλίες που σχετίζονται με θέματα όπως η κλιματική αλλαγή και η αύξηση των δαπανών για τις υποδομές.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση