Ad Code

Responsive Advertisement

Και δεύτερη αναπροσαρμογή το 2012 σχεδιάζει η ΔΕΗ


Τα τιμολόγια της ΔΕΗ θα αναπροσαρμοστούν, εκτός από τις χθεσινές ανακοινώσεις για το 2011, και δεύτερη φορά το 2012, όπως προανήγγειλε σήμερα ο γενικός γραμματέας Ενέργειας Κώστας Μαθιουδάκης.
«Δεν ανεβάζει τις τιμές η ΔΕΗ, αλλού ανεβαίνουν αλλού κατεβαίνουν με κοινωνικά κριτήρια» ανέφερε μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Ο κ. Μαθιουδάκης υποστήριξε ότι ΔΕΗ ήταν πέρυσι κερδοφόρος λόγω συγκυρίας, προσθέτοντας ότι υπήρχε διαφορά κόστους – ενέργειας μεταξύ μικρού και μεγάλου καταναλωτή και έπρεπε να υπάρχει αντανάκλαση στο κόστος.
«Οι υψηλοί καταναλωτές εξακολουθούν να έχουν 1,5 φορά υψηλότερη χρέωση σε σχέση με τους χαμηλούς καταναλωτές» δήλωσε. Σύμφωνα με τον γγ. Ενέργειας το ΥΠΕΚΑ και η ΔΕΗ προχωρούν σε επιβεβλημένο εξορθολογισμό τον τιμών όπως σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες, καθώς δεν λειτουργεί η αγορά αν το κόστος δεν αντανακλάται στην τιμή πώλησης.
«Τα κόστη αντανακλούνται σε ένα κομμάτι του τιμολογίου. Οι τιμές των ΔΕΚΟ είναι δεύτερο σκέλος και κάνουμε παρέμβαση εκεί μέσω της ΡΑΕ» δήλωσε ο κ. Μαθιουδάκης.
«Το κοινωνικό τιμολόγιο είναι ένα δίχτυ προστασίας και παραμένει απείραχτο ακριβώς όπως είχε. Οι μικροί προστατεύονται και προστατεύονται σημαντικά» σημείωσε.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση