Ad Code

Responsive Advertisement

Καραμπόλα 3 οχημάτων στην Αθηνών-Λαμίας

Σύγκρουση 3 οχημάτων σημειώθηκε στην εθνική οδό Αθηνών Λαμίας στο ρεύμα προς Λαμία λίγο πριν την έξοδο της Μεταμόρφωσης, από άγνωστη αιτία.

Από τη σύγκρουση η Πυροσβεστική απεγκλώβισε από το ένα όχημα 2 τραυματισμένες γυναίκες, οι οποίες μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΚΑΤ.

Στο οδόστρωμα είχαν πέσει επίσης λάδια με αποτέλεσμα η τροχαία να κλείσει τις δύο λωρίδες κυκλοφορίας μέχρι να καθαριστεί ο δρόμος.

Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το Θάλαμο Επιχειρήσεων, Παρακολούθησης και Ελέγχου της Κυκλοφορίας, στο σημείο έχει ήδη σχηματιστεί ουρά οχημάτων και οι οδηγοί πρέπει να οπλιστούν με υπομονή μιας και η κίνηση των οχημάτων διεξάγεται με πολύ αργούς ρυθμούς.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση