Ad Code

Responsive Advertisement

Ουκρανία:40 νεκροί σε σύγκρουση τραίνου με λεωφορείο


Πολύνεκρη τραγωδία εκτυλίχθηκε στην Ουκρανία, όταν μία μηχανή τραίνου συγκρούστηκε με ένα μικρό λεωφορείο, με αποτέλεσμα να χάσουν τη ζωή τους τουλάχιστον 40 άνθρωποι και άλλοι δέκα να τραυματιστούν.

Το δυστύχημα έλαβε χώρα, την Τρίτη 12/10, στην περιοχή Ντνιπροπετρόφσκ, στην ανατολική Ουκρανία, δήλωσε ο Ουκρανός πρωθυπουργός, Μίκολα Αζάροφ. "Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες 40 άνθρωποι σκοτώθηκαν και δέκα τραυματίστηκαν", δήλωσε ο Αζάροφ, ενώ τα σωστικά συνεργεία εξακολουθούν να αναζητούν θύματα.
Η ουκρανική κυβέρνηση κράτησε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη των νεκρών.
"Τρία παιδιά είναι ανάμεσα στους νεκρούς", δήλωσεη Λουντμίλα Μαχμάκοβα, εκπρόσωπος Τύπου της τοπικής αστυνομίας.
"Η μηχανή του τραίνου έσυρε το λεωφορείο για περίπου τριάντα μέτρα", πρόσθεσε το γραφείο Τύπου του υπουργείου Εσωτερικών, σε ανακοίνωσή του, στην οποία αναφέρει ότι ο αριθμός των νεκρών ενδέχεται να αυξηθεί.
"Κάποιοι από τους τραυματίες είναι σε κρίσιμη κατάσταση.Για αυτό οι τραγικοί αριθμοί μπορεί να αλλάξουν", τονίζεται στην ανακοίνωση του υπουργείου.
Σύμφωνα με την εθνική εταιρεία σιδηροδρόμων της Ουκρανίας, οι μπάρες ασφαλείας είχαν κατέβει την ώρα του δυστυχήματος.
Η αστυνομία ερευνά τους λόγους, για τους οποίους ο οδηγός του λεωφορείου, προφανώς τις αγνόησε.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση