Ad Code

Responsive Advertisement

6ωρη στάση εργασίας για τα λεωφορεία τη Δευτέρα (18/10)


Από τις 11 το πρωί έως και τις 5 το απόγευμα της Δευτέρας (18/10) θα τραβήξουν χειρόφρενο οι οδηγοί λεωφορείων στην Αθήνα, προκειμένου να συμμετάσχουν στη Γενική Συνέλευση.

Η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στο γήπεδο του Σπόρτινγκ, στα Πατήσια και αναμένεται να έχει μεγάλο ενδιαφέρον για τους εργαζόμενους, καθώς συνέρχεται στη σκιά των νέων μέτρων που αναμένονται στον τομέα των αστικών συγκοινωνιών, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει η κυβέρνηση για μείωση των δαπανών. Δ. Ρέππας : “Βλέπουμε τα πράγματα από την πλευρά των εργαζομένων”
Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα “Αποκαλύψεις” την Κυριακή (17/10), ο υπουργός Υποδομών, Δ. Ρέππας, ερωτηθείς για τις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στον ΟΣΕ και τον ΟΑΣΑ, δήλωσε :
“Κάθε φορολογούμενος πολίτης μπορεί εύκολα να προβλέψει ότι η συνεχής παραγωγή ελλειμμάτων και η ζημιογόνα κακοδιαχείριση αποτελεί μια βόμβα στην πορεία των σιδηροδρόμων, πόσο μάλλον κάποιος που ζει μέσα στο Σιδηρόδρομο. Δεν πρόκειται για πρόβλημα που προέκυψε σε μία ημέρα, αντιθέτως δεν υπάρχει περιθώριο για χάσιμο ούτε μιας ημέρας επιπλέον.
Βλέπουμε τα πράγματα από την πλευρά των εργαζομένων και της κοινωνίας μαζί. Για αυτό θέσαμε από την πρώτη στιγμή τις κόκκινες γραμμές της πολιτικής μας, δηλαδή να μην κλείσει ο σιδηρόδρομος ούτε να απολυθούν εργαζόμενοι. Ταυτοχρόνως όμως, απαιτείται η εξυγίανση στη λειτουργία της πιο ζημιογόνου ΔΕΚΟ της Ευρώπης.
Και αυτό, το επιτυγχάνουμε μέσω ενός προγράμματος αναδιάρθρωσης που εγγυάται το μέλλον του σιδηροδρόμου. Ο σιδηρόδρομος έχει μέλλον γιατί είναι το πιο φιλοπεριβαλλοντικό μέσο και το μέσο επιλογής από άποψη ασφάλειας.
Το πρόβλημα στις συγκοινωνίες είναι διαφορετικό. Σχεδιάζουμε την ανασυγκρότηση των συγκοινωνιών της Αθήνας με τη δημιουργία μητροπολιτικού φορέα και με την αποσαφήνιση της σχέσης ανάμεσα στο εύλογο λειτουργικό κόστος και την αναγκαία κρατική επιδότηση”.
cosmo.gr



Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση