Ad Code

Responsive Advertisement

Συνάντηση υπουργών Άμυνας Κίνας - ΗΠΑ


Η κυβέρνηση της Κίνας επιβεβαίωσε ότι οι υπουργοί άμυνας της Ασιατικής χώρας και των ΗΠΑ θα συναντηθούν στο Βιετνάμ την επόμενη εβδομάδα, στις πρώτες συνομιλίες ανάμεσα στους δύο αξιωματούχους αφότου το Πεκίνο ανέστειλε τις διμερείς στρατιωτικές σχέσεις τον Ιανουάριο σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις ανακοινώσεις περί πωλήσεων όπλων αξίας 6,4 δις δολαρίων από την Ουάσινγκτον στην Ταϊβάν.
Ο υπουργός Άμυνας Λιανγκ Γκουάνγκλιε θα συναντηθεί με τον ομόλογό του των ΗΠΑ Ρόμπερτ Γκέιτς στο περιθώριο συνάντησης στο Χανόι ανάμεσα στους πολιτικούς επικεφαλής των ένοπλων δυνάμεων χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας και άλλων χωρών, δήλωσε ο Γκουαν Γιούφεϊ, εκπρόσωπος του Κινεζικού υπουργείου Άμυνας.
Εκπρόσωπος του αμερικάνικου υπουργείου Άμυνας είχε δηλώσει την Τρίτη ότι ήταν πιθανό να υπάρξει συνάντηση Γκέιτς-Λιανγκ την επόμενη εβδομάδα.
Πέραν των πωλήσεων όπλων στην Ταϊβάν, την οποία το Πεκίνο θεωρεί κινεζική επαρχία, τις διμερείς σχέσεις περιέπλεξε και η διένεξη της Κίνας με την Ιαπωνία για ένα σύμπλεγμα νησιών που έκαστη χώρα θεωρεί ότι αποτελούν τμήμα της επικράτειάς της.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση