Ad Code

Responsive Advertisement

Κόντρα Φασούλα - Μίχα στον Πειραιά


Νίκος Μίχας και Παναγιώτης Φασούλας έχουν αφήσει πια κατά μέρος τις τυπικότητες και έχουν περάσει στο “ψητό”. Μια εκπομπή του παρουσιαστή Νίκου Χατζηνικολάου έγινε η αφορμή για να βγουν τα μαχαίρια και να ξεκινήσει στα ανοιχτά η μάχη μεταξύ των δύο τοπικών ηγετών.
Η υπόθεση ξεκίνησε όταν ο απερχόμενος δήμαρχος Πειραιά Παναγιώτης Φασούλας βγήκε στη ραδιοφωνική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου και κατηγόρησε τον υποψήφιο δήμαρχο ότι τον “κόβει” από παντού.

“Είναι αντρικό να στηρίζεις έναν άνθρωπο ο οποίος βγαίνει παντού και προσπαθεί να σε κόψει από παντού; Είναι ανθρώπινο χαρακτηριστικό αυτό; Προφανώς, αυτό το χαρακτηριστικό δεν είναι. Στην πολιτική κινούμαι κι από το συναίσθημα. Δεν είναι δυνατό να ξεπεράσω να προσωπικά μου συναισθήματα, όταν κάποιος με κόβει από παντού, εγώ να λέω σε στηρίζω γιατί είναι τουλάχιστον υποκριτικό”, είπε ο Φασούλας.

Ο απερχόμενος δήμαρχος υποστήριξε ότι τα “μαντάτα” για την υποψήφιότητα του Μίχα τα έμαθε από την τηλεόραση, αλλά εν πάσει περιπτώσει το κατάπιε.

Όμως, ο κόμπος έφτασε στο χτένι, όταν, σύμφωνα με τον κ. Φασούλα, ενώ είχε αποδεχθεί πρόταση από τον Γιάννη τον Σγουρό για αντιπεριφερειάρχης, ο κ. Μίχας ξεκίνησε μια σειρά επαφών με την κεντρική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ, για τεθεί εν αμφιβόλω η συμμετοχή του στην Περιφέρεια του Πειραιά.

Μίχας: “Πρωτοφανής και ανοίκεια επίθεση”

Από την άλλη πλευρά, ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκος Μίχας σε επιστολή του στον Νίκο Χατζηνικολαίου έκανε λόγω για πρωτοφανής επίθεση στο πρόσωπο του.

Ο κ. Μίχας είπε ότι δεν δέχεται να γίνει  μέρος ενός τηλεοπτικού θεάματος προσβλητικού για τους δημότες του Πειραιά και ταπεινωτικού για τον πολιτισμό τους, τις αξίες τους και τις απαιτήσεις τους.

“Αρκετά με την πολύπαθη πόλη μας. Αρκετά με τις μιζέριες και τις σκοπιμότητες που καθηλώνουν τις δυνατότητές της. Πρόκειται για μια πόλη που έχει αδικηθεί πολλαπλώς και επανειλημμένα από τις φατριαστικές λογικές, τις προσωπικές ματαιοδοξίες και τις άγονες μικροκομματικές αντιπαραθέσεις.

Είμαι υποψήφιος για τον δήμο Πειραιά, γιατί έχω την πεποίθηση και το καθήκον να καταθέσω και να συζητήσω προτάσεις και λύσεις, που ενώνουν τους Πειραιώτες και δίνουν διέξοδο στην πόλη μας”.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση