Ad Code

Responsive Advertisement

Πάπας κατά μαφίας

Με τους μαφιόζους τα "έβαλε" ο Πάπας Βενέδικτος ΙΣΤ κατά τη διάρκεια ομιλίας του στη Σικελία λέγοντας πως οι κάτοικοι της περιοχής θα πρέπει να ντρέπονται για το κακό που μαστίζει την περιοχή τους.

«Θα πρέπει να ντρεπόμαστε για το κακό, γι’ αυτό που προσβάλλει και Θεό και ανθρώπους, θα πρέπει να ντρεπόμαστε για το κακό που πληγώνει την πολιτειακή και θρησκευτική κοινότητα με πράξεις που δεν θέλουν να δουν το φως», είπε χαρακτηριστικά ο Πάπας σε κοινό 250.000 Σικελών.

Ο Ποντίφικας ζήτησε από τους παρευρισκόμενους να μη χάσουν την πίστη τους παρά την ανεργία, την αβεβαιότητα για το μέλλον αλλά και τα πάθη (σωματικά και ηθικά).

«Να μην φοβάστε να καταμαρτυρείτε με σαφήνεια τις ανθρώπινες και χριστιανικές αξίες. Λαέ της Σικελίας, ατένισε το μέλλον με ελπίδα. Ζήσε με εγκαρτέρηση τις αξίες του Εαυαγγελίου για να κάνεις να λάμψει το φως του Καλού. Με τη βοήθεια του Θεού όλα είναι πιθανά!», κατέληξε ο Πάπας.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση