Ad Code

Responsive Advertisement

Ιεροσυλία... πάνω από τους τάφους!


Εικόνες σαν κι αυτή, σοκάρουν. Σοκάρουν τους συγγενείς των νεκρών που έρχονται αντιμέτωποι με αυτό το θέαμα. Ο σταυρός από την ταφόπλακα λείπει, όπως και από τη μαρμάρινη, όρθια, πλάκα όπου πέρα από το σταυρό υπάρχει η φωτογραφία και τα στοιχεία του αποθανόντος.



Πριν από μερικά εικοσιτετράωρα, ο καταγγέλλων είχε κάνει τις απαραίτητες κινήσεις, ώστε να πραγματοποιηθεί η εκταφή του πατέρα του, που απεβίωσε πριν από περίπου τρία χρόνια. Έκπληκτος, μόλις πήγε στο μνήμα είδε πως οι μπρούτζινοι σταυροί είχαν αφαιρεθεί από τον τάφο. Δυο μέρες πριν, οι σταυροί υπήρχαν κανονικά!


Το περιστατικό συνέβη στο 3ο Νεκροταφείο, στην περιοχή του Ρέντη. Οι μπρούτζινοι σταυροί είναι καρφωμένοι πάνω στις μαρμάρινες πλάκες και μόνο οι γνώστες της συγκεκριμένης εργασίας μπορούν εύκολα να τους αφαιρέσουν.


Μετά την καταγγελία στο
newbeast.gr αναζητήσαμε την άκρη του νήματος. Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέκυψαν υπάρχει «κύκλωμα», που κλέβει τους μπρούτζινους σταυρούς, συνήθως αφού εκπνεύσουν τα τρία χρόνια ταφής. Λίγο πριν πραγματοποιηθεί η εκταφή «πέφτει σύρμα» και οι σταυροί ως δια μαγείας κάνουν φτερά. Προφανώς κατόπιν, πωλούνται ξανά. Φαινόμενα τέτοιου είδους λαμβάνουν χώρα τον τελευταίο καιρό σε διάφορα νεκροταφεία της χώρας.



Πρέπει ωστόσο να αναγνωρίσουμε στους «ληστές» πως έχουν μια κάποια συνείδηση, αφού περιμένουν να περάσουν τρία χρόνια και κατόπιν αφαιρούν τους σταυρούς από τους τάφους.





Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση