Ad Code

Responsive Advertisement

Διπλή επίθεση αυτοκτονίας με τουλάχιστον οκτώ νεκρούς στο Πακιστάν


Τουλάχιστον οκτώ άνθρωποι, μεταξύ των οποίων και δύο παιδιά, έχασαν τη ζωή τους και περίπου 65 τραυματίστηκαν από τη διπλή επίθεση αυτοκτονίας που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην είσοδο πολυσύχναστου μαυσωλείου στο Καράτσι.

Δύο καμικάζι πλησίασαν το μαυσωλείο και πυροδότησαν τα εκρηκτικά την ώρα που δεκάδες Πακιστανοί περνούσαν την είσοδό του, για να προσευχηθούν, να δώσουν τρόφιμα στους φτωχούς και να τοποθετήσουν λουλούδια στον τάφο του αγίου των σουφιστών, του Αμπντουλάχ Σαχ Γάζι.

Αρκετοί από τους τραυματίες βρίσκονται σε σοβαρή κατάσταση, όπως δήλωσε ο επικεφαλής της αστυνομίας της πόλης, Φαγιάζα Λεγάρι.

Σύμφωνα με άλλη αστυνομική πηγή, δεν έχει γίνει ακόμα σαφές αν οι καμικάζι μετέφεραν τις βόμβες ή αν ήταν τοποθετημένες στην είσοδο του μαυσωλείου.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση