Ad Code

Responsive Advertisement

Να εγκαταλείψουν την Υεμένη ζητάει η Γαλλία από τους πολίτες της


Το γαλλικό υπουργείο Εξωτερικών συστήνει στις οικογένειες των Γάλλων που ζουν και εργάζονται στην Υεμένη, να εγκαταλείψουν τη χώρα λόγω επιδείνωσης της κατάστασης ασφαλείας στη χώρα.
Η γαλλική πρεσβεία στην Υεμένη θα συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά, ωστόσο η γαλλική κυβέρνηση εφιστά την προσοχή στους 840 Γάλλους πολίτες που ζουν στην Υεμένη, όσον αφορά στην ασφάλειά τους.
"Καλούμε τους Γάλλους που ζουν στην Υεμένη να επαγρυπνούν και να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Οι σύζυγοι και τα παιδιά τους καλούνται να εγκαταλείψουν τη χώρα, λόγω της επιδείνωσης της κατάστασης της ασφάλειας μετά το πρόσφατα γεγονότα στην Υεμένη. Πρόκειται για προληπτικό μέτρο που λαμβάνεται κατόπιν συνεννοήσεως με τις γαλλικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Υεμένη και αφού ενημερώθηκαν οι αρχές της χώρας", δήλωσε ο εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Μπερνάρ Βαλερό.
Η γαλλική κυβέρνηση δεν έδωσε ακριβή αριθμό των συγγενών και των παιδιών των εκπατρισμένων Γάλλων.
Ένας Γάλλος πολίτης σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα στην πρωτεύουσα της Υεμένης Σαναά, από πυροβολισμό έξω από κτίριο του ομίλου πετρελαίου και αερίου OMV.
Τις τελευταίες εβδομάδες πολλαπλασιάστηκαν οι επιθέσεις στο έδαφος της Υεμένης. Την ευθύνη των επιθέσεων αναλαμβάνει η Αλ Κάιντα.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση