Ad Code

Responsive Advertisement

Τ. Μπλερ: Ρεαλιστικός ο στόχος του Ομπάμα για ειρήνη στη Μ. Ανατολή

Ο ειδικός απεσταλμένος του Κουαρτέτου για την Μέση Ανατολή Τόνι Μπλερ χαρακτήρισε ρεαλιστικό τον στόχο του Αμερικανού προέδρου Μπαράκ Ομπάμα για την επίτευξη ειρήνης μεταξύ Ισραηλινών και Παλαιστίνιων μέσα σε ένα χρόνο.
"Το πιστεύω αυτό για δύο λόγους: πρώτον, επειδή ο πρόεδρος Ομπάμα το έχει τοποθετήσει στις προτεραιότητές του από την αρχή της εκλογής του, δεύτερον επειδή οι άνθρωποι θέλουν την ειρήνη" δήλωσε ο πρώην πρωθυπουργός της Βρετανίας, κατά την διάρκεια εκπομπής που μεταδόθηκε από την κρατική τηλεόραση της Ιταλίας Rai.
"Η μόνη πιθανότητα είναι να επιτύχουμε την ειρήνη, δίνοντας την ασφάλεια στο κράτος του Ισραήλ και την κυριαρχία σε αυτό των Παλαιστίνιων" πρόσθεσε ο Τόνι Μπλερ.
"Αν το κάνουμε αυτό, όταν θα έρθει το επόμενο έτος, θα μπορούμε να έχουμε μια συμφωνία που θα μας οδηγήσει να υποδεχθούμε ένα νέο μέλος του ΟΗΕ: ένα ανεξάρτητο παλαιστινιακό κράτος που θα ζει ειρηνικά με το Ισραήλ" σημείωσε ο κ.
Μπλερ.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση