Ad Code

Responsive Advertisement

Τασάκια ξανά σε μπουζούκια και κλαμπς!


Η επιστροφή των τασακίων στα καταστήματα είναι πλέον γεγονός, αφού οι εστιάτορες δηλώνουν ότι θα τα επαναφέρουν για τους καπνιστές, επικαλούμενοι το σοβαρό οικονομικό αντίκτυπο που υπάρχει λόγω της απαγόρευσης του καπνίσματος σε εσωτερικούς χώρους.
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εστιατόρων και Συναφών Επαγγελμάτων σε κοινή της συνεδρίαση με την ολομέλεια των προέδρων των πρωτοβάθμιων σωματείων-μελών της, ζητά την αναστολή της εφαρμογής του αντικαπνιστικού νόμου.
Έτσι οι εστιάτορες είναι αποφασισμένοι να προβούν στις κινητοποιήσεις τους μετά τις 17 Οκτωβρίου όπου και λήγει η διαβούλευση με το υπουργείο Υγείας για το νόμο κατά του καπνίσματος σε εσωτερικούς χώρους.
Το Δ.Σ αποφασίζει ότι
  • Να συνεχίσει μέχρι τις 17 Οκτωβρίου 2010 η διαβούλευση με το υπουργείο Υγείας για την αναστολή της εφαρμογής του αντικαπνιστικού Νόμου μέχρι την έξοδο της χώρας από την οικονομική κρίση.
  • Εξουσιοδότησαν το ΔΣ της ΠΟΕΣΕ να καλέσει τα μέλη της μετά την εκπνοή του χρόνου (17/10/10) να επαναφέρουν τα σταχτοδοχεία στα καταστήματα του Κλάδου και να αποφασιστεί η κλιμάκωση των αντιδράσεων.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση