Ad Code

Responsive Advertisement

Για τρεις μέρες κλειστά τα περίπτερα!


Κι όμως καλά διαβάζετε από τον τίτλο, αφού από την Παρασκευή 22/10 μέχρι και την Κυριακή 24/10 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα περίπτερα και ψιλικατζίδικα της χώρας.
Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, το Σωματείο ιδιοκτητών Περιπτέρων προχωρά στο κλείσιμο αυτών και αντιδρά στις αυξήσεις των τιμών στα τσιγάρα, σημειώνοντας όπως λένε σοβαρό πλήγμα στα οικονομικά τους.
Να πούμε πως έχει προγραμματιστεί ακόμη και δεύτερη απεργία για το Παρασκευο-Σαββατο-Κύριακο 29, 30 και 31 Οκτωβρίου.
Επίσης τα περίπτερα και ψιλικατζίδικα ανέρχονται σήμερα σε 40.000, καθώς σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Περιπτέρων είναι αρκετά πιθανόν να μειωθούν κατά 8.000 τους επόμενους 10 μήνες, αν δεν αλλάξει πολιτική η κυβέρνηση.
Τέλος ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας περιπτέρων αναφέρει πως οι πωλήσεις των ακριβών τσιγάρων έχουν μειωθεί αρκετά, έως και 20% ενώ έχουν αυξηθεί κατά 28% οι πωλήσεις των στριφτών τσιγάρων.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση