Ad Code

Responsive Advertisement

Λειτουργεί ξανά το εργοστάσιο όπου διέρρευσε η τοξική λάσπη στην Ουγγαρία


Την Πέμπτη ή την Παρασκευή αναμένεται να ξεκινήσει η λειτουργία του εργοστασίου αλουμίνας MAL Zrt στην Ουγγαρία, από δεξαμενή του οποίου διέρρευσε η τοξική λάσπη σύμφωνα με τον κυβερνητικό επίτροπο υπεύθυνο για τη διαχείριση της εταιρείας.
"Δώσαμε ήδη εντολή να ξαναζεσταθούν οι μηχανές (του εργοστασίου)", δήλωσε. Η εταιρεία θα μείνει σε κρατικό έλεγχο για όσο διάστημα διαρκέσουν οι επιχειρήσεις καθαρισμού και την ασφάλεια της την αναλαμβάνει η αστυνομία.
Εν τω μεταξύ, οι νεκροί από την τοξική λάσπη έχουν φτάσει τους εννέα καθώς υπέκυψε στα τραύματά του ένα ακόμη άτομο, μεγάλης ηλικίας.
"Την Τετάρτη, στις 07:30 GMT (10:30 ώρα Ελλάδας), ένα ηλικιωμένο άτομο από το Κολοντάρ κατέληξε στο νοσοκομείο του Άζκα", αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.
Οι τραυματίες που εξακολουθούν να νοσηλεύονται είναι 45, ένας εκ των οποίων φέρεται να είναι σε κρίσιμη κατάσταση .




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση