Ad Code

Responsive Advertisement

Η ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ δεν θα πρέπει να καθυστερήσει, δηλώνει ο Τ.Ερντογάν


«Η διαδικασία της ένταξης της Τουρκίας στην ΕΕ δεν θα πρέπει να επιτραπεί να καθυστερήσει», δήλωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός, Ταγίπ Ερντογάν, ο οποίος πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στη Γερμανία.

Σε κοινή συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Τούρκος πρωθυπουργός με την γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, ο Τ.Ερντογάν τόνισε ότι «η διαδικασία δεν θα πρέπει να επιβραδυνθεί», αναφερόμενος στις πληροφορίες που θέλουν κάποιες χώρες-μέλη της ΕΕ να παρεμποδίζουν την ένταξη μουσουλμανικής χώρας στην ευρωπαϊκή οικογένεια.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ολοκληρώνει την ετήσια έκθεσή της σχετικά με την πρόοδο της Τουρκίας στα θέματα που αφορούν την ένταξή της.

Οι σχέσεις της Άγκυρας με την Κύπρο, μία χώρα-μέλος της Ε.Ε την οποία η Τουρκία αρνείται να αναγνωρίσει, θεωρείται ως το μεγαλύτερο πρόβλημα σε ό,τι αφορά στις ευρωπαϊκές της φιλοδοξίες.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση