Ad Code

Responsive Advertisement

ΣεΣε κατάσταση έκτακτης ανάγκης η Χίος-Προβλήματα σε Ικαρία η Χίος-Προβλήματα σε Ικαρία


Σπίτια και καταστήματα έχουν παραδοθεί στο έλεος της κακοκαιρίας αφού έχουν πλημμυρίσει ενώ η πυροσβεστική δέχονται δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς και απανλήσεις υδάτων. Επιπλέον, ένας άνδρας παρασύρθηκε από χείμαρρο ωστόσο για καλή του τύχη σώθηκε και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Παράλληλα, παρολίγον τραγωδία πήγε να σημειωθεί στην Ικαρία όταν ένα πυροσβεστικό όχημα βρέθηκε στο χείλος του γκρεμού μετά την υποχώρηση του δρόμου.

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης έχει κηρυχτεί η Χίος εξαιτίας των συνεχών βροχοπτώσεων που πλήττουν το νησί και είχαν ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 60χρονου ο οποίος παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά χειμάρρου τη Δευτέρα (18/10).Οι πυροσβέστες είχαν μεταβεί στο σημείο για να απεγκλωβίσουν μια γυναίκα και τελικά όλοι είναι καλά στην υγεία τους. Στο οδικό δίκτυο του νησιού έχουν σημειωθεί κατολισθήσεις και η πυροσβεστική υπηρεσία έχει δεχτεί περισσότερες από 50 κλήσεις.


 Προβλήματα επίσης σημειώθηκαν σε Σύρο, Λακωνία και Ζάκυνθο.

Την Τρίτη (19/10) πρόκειται να χειροτερέψει ο καιρός με ισχυρότατες καταιγίδες σε Δυτική Στερεά, Ήπειρο, Μακεδονία και Δυτική και Κεντρική Θράκη.

Το πρωί της ίδιας μέρας βροχοπτώσεις θα σημειωθούν στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα. Τέλος, αναμένεται σημαντική ενίσχυση των νοτίων ανέμων στο Ιόνιο Πέλαγος που θα φτάσουν τα 9 μποφόρ.

cosmo.gr



Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση