Ad Code

Responsive Advertisement

Πεταλωτής:"Δεν πάμε σε νέα μέτρα"


«Αποκλειστικό μας μέλημα σε αυτή τη φάση είναι να τηρούμε απαρέγκλιτα τους στόχους για να βγούμε από την κρίση, στην οποία μπήκαμε τελείως αθωράκιστοι ως χώρα», πρόσθεσε.

«Τα πράγματα είναι ξεκαθαρισμένα, δεν πάμε σε άλλους όρους, δεν πάμε σε νέα μέτρα, αυτό που κάνουμε αποδεικνύεται ότι πάει πολύ καλά, οι στόχοι μας τηρούνται», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής.

Επιπλέον, αφού ανέφερε ότι υπάρχει μια δημόσια συζήτηση για επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του ελληνικού δανείου, στην οποία, καθ’ ότι ανεπίσημη, δεν συμμετέχει η χώρα μας, σημείωσε ότι «εάν υπάρξει θέμα δεν υπάρχει περίπτωση να μη συμμετέχουμε σε αυτή τη συζήτηση».

Σχετικά με τις σημερινές αναφορές του πρωθυπουργού για μείωση φορολογίας σε επιχειρήσεις, ο κ. Πεταλωτής τόνισε ότι η κυβέρνηση έχει συγκεκριμένη θεώρηση μακριά από παθογενή ιδεολογήματα, τονίζοντας ότι στηρίζει την υγιή επιχειρηματικότητα που συνεισφέρει στην ανάπτυξη και τα οικονομικά του κράτους αλλά και σε θέσεις εργασίας.

«Την υγιή επιχειρηματικότητα και τη στηρίζουμε και την παροτρύνουμε», ανέφερε και συμπλήρωσε ότι τα εργαλεία του κράτους, πρέπει να είναι τέτοια ώστε να προωθείται όσο περισσότερο γίνεται προς όφελος του λαού εν τέλει.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση