Ad Code

Responsive Advertisement

Ινδία: Έκτακτη προσγείωση υπό την απειλή βόμβας

Έκτακτη προσγείωση πραγματοποίησε αεροσκάφος της Singapore Airlines ύστερα από προειδοποιητικό τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας.
Το αεροσκάφος, με 265 επιβάτες, που είχε απογειωθεί από τη Μόσχα με προορισμό τη Σιγκαπούρη, πραγματοποίησε έκτακτη προσγείωση στο αεροδρόμιο της Καλκούτα.

Eξαιτίας των έκτακτων μέτρων ασφαλείας που είχαν ληφθεί κατά την ημέρα της τελετής έναρξης των Αγώνων της Κοινοπολιτείας, το αεροσκάφος δεν έλαβε άδεια προσγείωσης στο αεροδρόμιο του Νέου Δελχί.
"Ο πιλότος άλλαξε το σχέδιο πτήσης έπειτα από ειδοποίηση για βόμβα που προήλθε από την αστυνομία της Μόσχας", δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διευθυντής του αεροδρομίου της Καλκούτα, Ρ. Σρινιβασάν.
"Ο πιλότος ενημέρωσε αμέσως το αεροδρόμιο του Νέου Δελχί αλλά δεν έλαβε άδεια προσγείωσης εξαιτίας των περιορισμών που ίσχυαν για την έναρξη των Αγώνων", διευκρίνισε.
Μετά την προσγείωση του αεροσκάφους στην Καλκούτα, οι επιβάτες αποβιβάσθηκαν και οι δυνάμεις ασφαλείας συνεχίζουν να ερευνούν το αεροσκάφος και τις αποσκευές.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση