Ad Code

Responsive Advertisement

Αλλάζει ο μαραθώνιος στην Ολυμπιάδα του Λονδίνου


Στην απόφαση να αλλάξουν τη διαδρομή του Μαραθωνίου δρόμου προχώρησαν οι ιθύνοντες της Οργανωτικής Επιτροπής των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου το 2012. Ο επικεφαλής της Επιτροπής, Σεμπάστιαν Κόε και οι συνεργάτες του επαναχάραξαν τη διαδρομή, η οποία πλέον θα έχει τερματισμό τα ανάκτορα του Μπάκιγχαμ, την κατοικία της βασιλικής οικογένειας, και όχι το κυρίως στάδιο των Αγώνων, όπως είχε αρχικά οριστεί.

Η διεξαγωγή του αγώνα στο κέντρο του Λονδίνου και στους δρόμους ανατολικά της πρωτεύουσας, αποφασίστηκε με στόχο να αποφευχθεί «διάσπαση» του αγώνα στους δρόμους της πόλης και να εξασφαλιστεί η μαζική προσέλευση των φιλάθλων που θα θελήσουν να τον παρακολουθήσουν.

Αυτοί είναι σύμφωνα με την επιτροπή οι βασικοί λόγοι της αλλαγής, συν το πλεονέκτημα ότι δεν θα επηρεάσει την πραγματοποίηση των υπολοίπων αθλημάτων στο Ολυμπιακό Στάδιο και σε άλλα προγραμματισμένα σημεία.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση