Ad Code

Responsive Advertisement

Στα χαρακώματα ΝΔ – ΛΑΟΣ για Καραμανλή

Σχετικές δηλώσεις έχουν κάνει το Σάββατο (02/10) στον "Κόσμο του Επενδυτή" ο βουλευτής της ΝΔ κ. Γιώργος Κοντογιάννης και ο βουλευτής του ΛΑΟΣ κ. Μάκης Βορίδης. Στην διαρροή των κύκλων της Ρηγίλλης αναφέρεται: «Οι μάσκες έπεσαν. Η οπισθοφυλακή του κ. Παπανδρέου, τα κοινοβουλευτικά εξαπτέρυγα και τα εξωθεσμικά δεκανίκια του, έδωσαν ακόμα μια συντονισμένη παράσταση φαρσοκωμωδίας, για να στηρίξουν την παραπαίουσα κυβέρνηση. Αλλά μην κουράζονται άδικα. Δεν κόβουν εισιτήρια. Ο κόσμος τους έχει πάρει είδηση και συσπειρώνεται γύρω από τη Νέα Δημοκρατία του Αντώνη Σαμαρά, που είναι η δύναμη ελπίδας, στην οποία προσβλέπει πια όλος ο Ελληνικός λαός». Η Ρηγίλλης διευκρινίζει ότι αναφέρεται σε "εκτός ΝΔ κύκλους".
Στην διαρροή των κύκλων της Ρηγίλλης απάντησαν κύκλοι του ΛΑΟΣ που αναφέρουν: "Εμείς θεωρούμε ότι ο κ. Κ. Καραμανλής δεν διαθέτει τα απαραίτητα αντανακλαστικά την ώρα που πρέπει. Η Ρηγίλλης τον θεωρεί εμμέσως πλην σαφώς φαρσοκωμωδία. O καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του".
Υπήρξε όμως και νέα απάντηση κύκλων της Ρηγίλλης στην οποία αναφέρεται: "φαρσοκωμωδία είναι τα καμώματα του ΛΑΟΣ και του αρχηγού του. Και στην φαρσοκωμωδία αυτή σημειώνουν αξιοζήλευτες επιδόσεις σαν εξαπτέρυγα της κυβέρνησης".
Νωρίτερα το Σάββατο ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρης είχε δηλώσει:
"Ο κ. Κώστας Καραμανλής δεν διαθέτει τα απαραίτητα αντανακλαστικά παρ’ ότι του δόθηκαν πολλές ευκαιρίες. Επομένως οι Νεοδημοκράτες, απ’ ότι φαίνεται, θα γευτούν το ποτήρι Σαμαρά μέχρι τέλους."
Στην συζήτηση περί του μελλοντικού ρόλου του
κ. Καραμανλή έχουν παρέμβει στο παρελθόν με δηλώσεις τους στελέχη όπως ο κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης που είχε πει ότι ο πρώην πρωθυπουργός αποτελεί κεφάλαιο για την παράταξη. Παρόμοιες αναφορές έχουν κάνει δημοσίως και σε παρασκηνιακές συζητήσεις τους και άλλα στελέχη όπως ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση