Ad Code

Responsive Advertisement

Έγινε «όμηρος» στο ΙΚΑ


Πού να φανταζόταν η ηλικιωμένη που πήγε στο ΙΚΑ ότι οι υπάλληλοι θα τελείωναν τη βάρδιά τους και θα την ξεχνούσαν στην αίθουσα αναμονής. Και όμως συνέβη στο υποκατάστημα του ΙΚΑ που βρίσκεται στην οδό Αγγελάκη στη Θεσσαλονίκη.



Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση


Οι υπάλληλοι κλείδωσαν τα γραφεία και άφησαν την άτυχη γυναίκα μέσα. Δυστυχώς εκείνη δεν είχε κινητό τηλέφωνο για να ειδοποιήσει, με αποτέλεσμα να μείνει μέσα και να περιμένει κάποιον να τη «σώσει». Απελπισμένη κάποια στιγμή βγήκε στο μπαλκόνι και άρχισε να φωνάζει για βοήθεια.

Οι πολλές ώρες που έλειπε από το σπίτι της υποψίασαν το σύζυγό της που πήγε στο ΙΚΑ να δει τι συμβαίνει και άκουσε την κραυγή αγωνία της. Τελικά μετά από λίγη ώρα η ηλικιωμένη «απελευθερώθηκε», αρκετά σοκαρισμένη από αυτό που της είχε συμβεί.