Ad Code

Responsive Advertisement

Κατεχάκη -Γουδί - Παπάγου. Ο κόμβος του μαρτυρίου


Πράγματι η ταλαιπωρία κάθε πρωί για όσους προσπαθούν από το Γουδί να βγουν στην Κατεχάκη είναι απίστευτη. Μιλάμε για 20 και 30 λεπτά αναμονή για να...

περάσεις ένα φανάρι.Και η ταλαιπωρία οφείλετε αποκλειστικά στους τροχονόμους και στην υπεροπτική και απαράδεκτη συμπεριφορά τους.
Σε αγνοούν επιδεικτικά και αυτό προκαλεί μεγάλη αγανάκτηση.Είκοσι - Τριάντα λεπτά αναμονή κάθε μέρα (κάθε μέρα ξαναλέω) δεν μπορεί να εξηγηθεί αλλιώς.
Τι άλλο να πω - νομίζουν ότι είμαστε ζώα.Ξεχνάνε βέβαια ποιος πληρώνει το μισθό τους.
Αν διαβάζει κανένας αρμόδιος, ας αφήσει την κακώς εννοούμενη "συναδελφική αλληλεγγύη" και ας δώσει λύση στο πρόβλημα.

Διοικητή της τροχαίας,αν εσύ προσπαθείς να πάει η υπηρεσία σου ένα βήμα μπροστά,αυτοί σε πάνε δέκα βήματα πίσω. Και αν δεν με πιστεύεις, ένα πρωινό κατά τις 8:30 πάρε το δρόμο από Γουδί για Κατεχάκη ( μόνος σου όμως,σε ανύποπτο χρόνο και χωρίς να έχει πέσει σήμα) να το δεις.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση