Ad Code

Responsive Advertisement

Κατέλαβαν δημαρχείο και ιστοσελίδα

Από 3 μήνες έως και ένα χρόνο παραμένουν απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στο δήμο Χορτιάτη στη Θεσσαλονίκη και αυτή η κατάσταση τους οδήγησε στην κατάληψη του δημαρχείου, αλλά και της ιστοσελίδας www.hortiatis.info, που δεν εμφανίζει ενημερωτικό περιεχόμενο, παρά μόνο το μήνυμα της διαμαρτυρίας των εργαζομένων.

Η Επιτροπή Αγώνα των Συμβασιούχων του δήμου Χορτιάτη κάνει, όπως τονίζεται στην ανακοίνωσή της, μια «κατάληψη όχι συμβολική, αλλά αναγκαία και ουσιαστική».

Οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους, αφού παρά το γεγονός ότι μένουν απλήρωτοι είναι αναγκασμένοι να κόβουν τιμολόγια παροχής υπηρεσιών, με αποτέλεσμα να πληρώνουν ΤΕΒΕ και ΦΠΑ χωρίς να έχουν έσοδα.

Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση