Ad Code

Responsive Advertisement

Καθηγητής πλαστογράφησε δηλώσεις της Ξενογιαννακοπούλου


Παραποίησε δελτίο Τύπου του υπουργείου Εξωτερικών, αποδίδοντας στη Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και φράσεις εθνικιστικού ύφους για την Τουρκία και απειλώντας να «τινάζει στον αέρα» τις διπλωματικές μας σχέσεις με τη γείτονα χώρα.

Ο λόγος για έναν 65χρονο καθηγητή πολιτικών επιστημών, που εργάζεται σε παράρτημα αμερικανικού πανεπιστημίου στην Αθήνα και ο οποίος συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος της Ασφάλειας Αττικής.

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, ο δράστης διακίνησε μέσω email και του twitter τη σχετική πλαστογραφημένη ανακοίνωση σε άγνωστο αριθμό χρηστών, ενώ αποστολέας φαινόταν η αναπληρώτρια υπουργός Εξωτερικών.

Σε έρευνα που έγινε παρουσία εισαγγελέα στο σπίτι του καθηγητή, βρέθηκε αυτούσιο το πλαστογραφημένο κείμενο στον φορητό του ηλεκτρονικό υπολογιστή. Μάλιστα, ο 65χρονος επιχείρησε να αποφύγει τη σύλληψη και να εξαφανίσει τα στοιχεία.

Εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.




Ελληνα ο σημερινός εχθρός σου είναι η παραπληροφόρηση των μεγάλων καναλιών. Αν είδες κάτι που σε άγγιξε , κάτι που το θεωρείς σωστό, ΜΟΙΡΆΣΟΥ ΤΟ ΤΩΡΑ με ανθρώπους που πιστεύεις οτι θα το αξιολογήσουν και θα επωφεληθούν απο αυτό! Μην μένεις απαθής. Πρώτα θα νικήσουμε την ύπνωση και μετά ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ τα υπόλοιπα. Μοιραστείτε αυτή την ανάρτηση